Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No musze przyznac ze zaskoczony jestem starcia w 1 mysli ze marek w reckach wyladowal.... Ale potem uwidzialem sojusz ech szybkiej odbudowy zycze agresorom zycze milego przetapiania i ladnie wam to siadlo trza przyznac lucku odbiles sobie recki graty
No ladnie ktos tu wyrasta na pogromce topkow narazie wsnr rozdaje karty a reszta top floty hmm kryje sie pod gs obroncy miej wiary w bunkry i szo a tobie wodzu naczelny top do 500k cm
Tak sobie siedze w pracy przy piecu i cos mi strzela i tak szczela ide patrze na ogame a tu viz z markiem bunkry rozwalaja graty panowie przetarcia szlaku czekam na cos poeknego w waszym wykonaniu topcie na latawce i goncie top 1
Hehe graty marku pyt trafilem z procentem lotu?? Fakt na to xo masz lmm z pancami jestem w stanie zablokowac lmm mam nadzieje ze kiedys zdobede twoje zaufanie, top na katawce i czekam na cos lepszego aco do rogala ech tez mi obrony pojechal dlatego odpuscilem
Jednym slowem liczy sie ile kto ma many many a nie przyjemnosc z gry jak np na merku erka erka tak czekasz na fuzie moze tam znajdziesz kolegow bo tutaj tylko u aaaaa przepraszam juz moze wieczne U pozd i witam oberon mam nadzieje ze z wami bedzie sie milej gralo
Hehe szo zycze ciekawi mnie jedno czemu np marek sam nie polecial tylko z wsnr czyzby pakcik przed fuzia?? Marko sam by ciebie wyliczyl na recki masz szczescie ze floty nie skontrowali agresorom graty zycze
Oj viz ja zawsze sie ciesze z twoich starc malo ktora osoba od zera by zaczynala po zlomie i juz prawie sie odbudowala za co wielki szacunek dla ciebie przyjacielu obroncy szo i odpoczynku w realu od ogame a potem mam nadzieje ze wrucisz przetapiaj na latawce i bawmy sie dalej
Niop niszczary byly prawie gotowe ale nie bylo paliwa hmm z 30min zajelo sciaganie go z innego mona i dopiero locik byl i udany obronca pogratulowal jeszcze raz szzo