Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 473.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
reSPECT [WSNR] & sandaczz [WSNR] & KotPali [WSNR] vs. NalewkaBabuni [ZBOCZKI] ~ 1679.66% WOJNA
Farnah - - Starcia Europa
PostGrtay starcia widac resp ze wracasz do formy moze ty chlopakow z knr nauczysz jak mi sie niszczarki niszczy obroncy szo i nie zaczynanie z kotem i respem a ze wyrazem latac bedziecie ech ale tak graty
-
Raynor1796 [OPE] vs. Schuldiner [BANKSTER] & Chariseczek [BANKSTER] Obrona ~ 2714.33%
Farnah - - Starcia Wezn
PostDzieki za info i sluze zawsze pomoc jedno mnie zdziwilo 20 sek przed dolotem byl skan od tego pana i dalej lecial szoo mu zycze nie pomyslalem zeby dac wiecej niszczarek bo mnie spanie wzielo i na szybko wyslalem hehe
-
ViZZioNOddam [KNR] & Lares20 [KNR] & Montezuma [KNR] vs. motyla_noga [LOW] ~ 21899.24%
Farnah - - Starcia Wezn
PostGraty viz ladnie wam to wyszlo To dlatego lorens skanowal mnie jak napalony gracz zebym zlomu wam nie ukradl ech ale spoko ja nie jestem zlodziejem jak pewien wasz kolega... I bym vizowi go oddal obroncy szo i wiekszej uwagi jak fs robi
-
Graty st no miales wiele szczescia bo tak jak pisales mogles lezec w pz ale o tym Paz wie czemu nie doszlo.... A ty przyjacielu szooo i wiesz co pisac next razem, a co do rannej akcji mialem budzik nastawiony na 5.00 i nie obudzil byles blisko mnie zlapania na stacji nie te 2 mony wybrales co trzeba jak pisalem pozd i bawiny sie dalej
-
czubulus [KNR] vs. Rozi [BANKSTER] ~ 18701.69% & czubulus [KNR] vs. Rozi [BANKSTER] ~ 2244.43%
Farnah - - Starcia Wezn
PostGraty czubus starcia rano miales fart na akcjie za co graty 2 raz to juz nie potrzebne bo mogles poczekac az odbudowuje a teraz to stoi pod znakiem zapytania..... A co do marka zal tobie ze to bie ty go trafiles a tak chciales..... Rozi szo odpocznij od tego to tylko cyferki nic wiecej., graj dla przyjemnosci
-
Chariseczek [BANKSTER] & janko13 [BANKSTER] vs. pansebastian ~ 21617.48%
Farnah - - Starcia Wezn
PostNo racja Marku ale nie smak zostaje z bledu z reckami, jest takie slowo jak fer pley albo troche uczciwosci lecz widac ze w knr nie ma takich ludzi chyba...mam nadzieje ze kiedys to odbiore co moje kiedy jak zlapalem gs r32 lecialem na 3 razy z reckami za 3 razem ktos zebral 40k zlomu i bylem w szoku ze odeslal next razem mam nauczke i wiem jedno tez juz nikomu zlomu nie oddam poprostu pozd ps jest to moje ostatnie starcie tutaj ktore wstawiam albo prosze o wstawienie
-
Chariseczek [BANKSTER] & janko13 [BANKSTER] vs. pansebastian ~ 21617.48%
Farnah - - Starcia Wezn
PostDzieki za wstawienie co do reck historia jest taka skan i odrazu lo 22min niszczarkami lece odrazu wyslam reck nie uwidzialem ze leca 20 min i podslalem po 10/15 min lotu pattze recki sa szybciej niz flota zawracam (ciach!) patrze a tu akty u czubusia sie swieca bedzie podst u marka cisza, reck wrucily i leca 2 min po starciu braklo mi 1.5 min zeby zebrac pz patrze zniklo zawracam po 1 min patrze kontra na reck leci moje maja 15 min a czubus leci 19 min ech niw trafil w trakcie tego kilka wiadom…
-
Hehe tak to czytam i dajcie juz spokój z tymi wypowiedziami.... Co do akcji trzeba przyznac ze obrona fajny pomysl dal z gs i naprawde szkoda ze nie dal znac komus o podst wam KNR nie dziwie ze nie chcial pisac po tym jak go capneliscie nawet jak wiedzial ze macie wojne z OLD... A co do dex miales naprawde duuuuzo fartu ze obronca tak sie zachowal bo bys nie mial juz tych gs... Co do latania na satki to jest gra strategia kazdy zysk na plus jest warty latania czy to mt, dt czy satki cos pewna os…
-
ViZZioN [KNR] vs. Zibi25 [WATAHA] ~ 2420.11% + druga planetka~ 1425.13%
Farnah - - Starcia Wezn
PostGraty viz ladnie ci siadlo a mowiles wczoraj ze nic nie ma a tu 2 st hehe top przyjacielu w eko obroncy szooo i szybkiej odbudowy