Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 473.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gwiazda & Lares20 [KNR] & Freeman [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Jadelite [KNR] ~ 27781.56%
Farnah - - Starcia Wezn
PostGratulacje obrony na swoim sojuszniku ech 2 do 0 dla was widac jedno oldy maja floty w top 5 ale co to znaczy jak sie nie umie latac.... Tatko ustawil wam panowie 2 piloty ja dalem 3 pilota i co tak to (ciach!) jak dzieci... Zal mi dla was knr wielki szacunek za akcje wyszlo wam ladnie obroncy szo i szybkiej odbudowy a co do old daliscie dupy.... Moderator mntek:Upominam za pseudocenzurę
-
Lieutenant Neutron & Yermir [iKot] & SITH [RMP] vs. DARK TEMPLAR [WSNR] ~ 2666.24%
Farnah - - Starcia Europa
PostEch graty panowie ubicia kogos z wsnr bo to nie jest latwie obroncy szooo i szybkiej odbudowy
-
Uncle Mike [WSNR] & sandaczz [WSNR] & KotPali [WSNR] & Zohan [B_S] vs. OddamNieNaPusz [MNS] & RozdamNieNaPusz [MNS] ~ 6814.63%
Farnah - - Starcia Europa
PostGraty starcia czy kupione czy nie tak graty hmm jak bym widzial wezm tak jak resp napisal hehe tylko ze tam sie wszyscy puszowali jak tutaj jedyne osoby co chyba jestem pewny to kota
-
Brak slow..... Nie wiem nawet co marku napisac chyba nie ma slow co ty dzis uczyniles za co wielki szacunek masz co przetapiac ladnie a co do zlomu hmm nie powiem 1 kto mi ukradl zlom przy bledzie reckow wiec ellohir prosze cie.... Obroncy szo i mam nadzieje ze odbudowa bedzie a tobie marku jeszcze raz wielki szacun za upolowanie go hmm teraz na mnie kolej