Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 473.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hmm czy gram na 2 fronty ciekawie.... Wiele osob z knr maja odemnie skany tak samo jak oldy jak widzicie jak trzeba polece na kazdego czy z old czy z knr jak trzeba tak jak bylo np z czubusiem na dexa tak samo jak bedzie okazja leciec z dexem na czubusia polece i oni o tym wiedza ale jak to oldy grac nie umia chyba... Nie wszyscy to jest gra strategiczna i z wojakiem gadalem jak ja mam pokonac flote co ma 20k swoja chyba potrzeba wtedy ponoc wrogiego sojusza zeby kogos zezlomowac... Nie jest tak…
-
wolny [OLD] vs. LeonZawodowiec [M_W] & czubulus [KNR] ~ 9428.62% Obrona
Farnah - - Starcia Wezn
PostHehehe czubus pogromca odlow ladna obrona dobrze ze sam nie wpadlem u tego pana wolnemu szo i szybkiej odbudowy
-
dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 61324.09% & dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 58211.03%
Farnah - - Starcia Wezn
PostKotPali [WSNR] vs. Jabol z UFO [KOP] & Chariseczekoddam [KOP] ~ 21074.26% OBRONA Prosze jak slaba pamiec to poczytaj sobie swoja wypowiedz...
-
dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 61324.09% & dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 58211.03%
Farnah - - Starcia Wezn
PostR 32 wszystko dobrze jest targi w soju pasuja no sam umnie wyladowales w reckach chyba no widzisz czasami trzeba sie polaczyc z wrogim sojuszem Druyan ale co ja takiego zrobilem tobie?? Bo nie kojarze.... Jaki masz nick w grze
-
Farnah - - Starcia Wezn
PostDziekuje jeszcze raz czubusiowi ze odp i zaufal mi dzieki wielki. dziekuje za pomysl z monem a padl za 3 razem w tym gs 2 padla ech dexowi szo zycze jeszcze raz dziekuje az nie xhce mi sie wierzyc ze 2 atak wszedl
-
Krystian_Oddam [OLD] vs. ZurekIV [Midas] & El Marek [KNR] & ViZZioN [KNR] ~ 45008.93%+6726.34% OBRONA
Farnah - - Starcia Wezn
PostGratulacje stracja obroncy szo
-
El Marek [KNR] & Masza [KNR] vs. szalonybimbrownik [Syndykat] ~ 41318.03%
Farnah - - Starcia Wezn
PostGraty marku odpoczynek dobrze ci zrobil i ladnie go spakowales z mega zyskiem i top na latawce zeby mnie spakowac obroncy szo
-
Gwiazda & Lares20 [KNR] & Freeman [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Jadelite [KNR] ~ 27781.56%
Farnah - - Starcia Wezn
PostPiwko juz jest wiec git no racja bawimy sie dalej