Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Graty wojak nie ukrywam ze ten widok to miod dla moich oczy ale szkoda ze taki naly procent tankowanie jest zabawa jest obroncy szo pew ie juz to odbudowal 2 razy a znajac marka odbierze to 10razy bawimy sie dalej
Krystian nie osmieszaj sie... trzeba umiec przyznac sie do bledu ze recki spierniczyles.... Sam mnie skanowales w nocy bedac pewny ze ja zlom wziolem ale coz jak juz pisalem wystarczylo opuznic flote pod recki i bys mial caly zlom a tak masz troszke
A ja mam pyt jak mozna leciec na kogos i powielac ten sam blad... Widac ze dalej nauki nie wyciagneli... Majac tyle czasu ustawiasz flote i recki na ten sam czas a nie kilka sek po....
Graty starcia trzeba ustawiac recki pod to bylo pewne ze polecisz jak to mowia zlom lezaczy podobno niczyi ale to nie ja zebralem a myslalem zeby recki poslac
Ech yoda cos ty tylle robil pod tym prysznicem hehehe ze ci krystian trafil agresorowi graty wlotu a tobie yoda mniej ogladania tych fotek z mamą hahaha
Ech dajxie juz spokoj z tymi docinkami i bawmy sie to jest gra zabawa a nie jakies niewiadomo co... Kazdy robi bledy i ktos je wykozysta to jest nauka...
No panowie ladnie zescie to zrobiki hmm nawet nie wiem co napisac wielkie gratulacje ech dexowi szo tak jak kiedys pisalem jak knr bedzie miec wieksze floty to oldow nie bedzie szybkiej odbudowy
Gratuluje marku wiecej szczescia juz nie mozesz miec... no monza fajnie napisal hehe jak bym powiedzial jak lew w stado gazeli wpadl obroncy szo i lepszego pilnowania sie majac takich wrogow kolo siebie
Hehe tak sie zastanawiam czemu mial spadek w flocie... Gratulacje obrony ladnie wyszlo trzeba przyznac bez ryzyka nie ma zabawy graty obronie szoo dla agresora pewnie jutro to odbuduje
Gratulacje agresorom ladnie wam to wyszlo i zysk ladny oj into cos zrobil szkoda odpocznij od gry i wracaj a nie poddawaj sie to tylko cyferki i zabawa
Hehe graty eder ladnie siadlo ale z tym farmingiem zes pojechal hehe top na zabawki i czekany cos wiekszego kanari majac takie eko to raz 2 sie odbudujesz szoo