Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 473.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
El Marek [KNR] vs. dex [OLD] ~ 61985.23% - TOP 3 SOLO - tak mnie skrusz.....
Farnah - - Starcia Wezn
PostNormalka dex zas zwala na budzik.... Marku graty i walnijcie mu cala flotw bedzie wkoncu spokoj a tobie dex szo nie zycze bo po co za kilka dni zas w reckach bedziesz u marka.... Piekna farma top 1
-
Konkurs WHO IS WHO
PostUuuu no to mamusi pojechali po ambicji czekam na odp co mamusia odp w postaci wiersza hehehe
-
Konkurs WHO IS WHO
PostCzuje viz ze bedzie flaszka u nas hehe
-
Konkurs WHO IS WHO
PostA ja wiem czy jest to osoba Montezuma hehe
-
Graty pawelos lataj tak dalej
-
czubulus [KNR] & El Marek [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Trunks ~ 278311.55%
Farnah - - Starcia Wezn
PostSiedze sobie na plazy w egipcie az tu bylo to pier... Slychac az morze czerwone sie cofnelo z wrazenia co wy to zrobiliscie szacun za akcje i ubicie takiej floty szo dla tradzika ma za swoje a wam czubus i marku piekne graty zysk macie kosmiczny, pozd cieplo i do uslyszenia
-
Co moge napisac jakies 3/4 min przed starciem zaczol mi net figle robic co chwile wywalalo mnie ale to zadne tlumaczenie fakt chcialem oblukac czy gdzies akt nie ma ale poddalem sie szybko wylaczylem telefon i wlaczylem 1 min przed i tylko patrzylem kaj flota stoi no i 5 sek przed zaswiecil sie i jak na zlos zas figle mi net zrobil bo dalem tylko flote i pasek stanol hehe juz wiedzialem co bedzie... Gratulacje dla pro fajnie to wyszlo odbudowa bedzie ale za kilka dni jak widace, przepraszam soju…