Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 473.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
janko13 [BANKSTER] & Loyko [BANKSTER] & Chariseczek [BANKSTER] & Zlomek [BANKSTER] vs. Hamiltonian ~ 33549.89%
Farnah - - Starcia Wezn
PostGraty akcji no siadlo fajnie bedzie co topic dzieki mistrzu za cele obroncy szoo mam nadzieje ze odbudowa bedzie
-
El Marek [KNR] & czubulus [KNR] & Masza [KNR] vs. Wojak [SMERFY] ~ 332 041.9% - TOP 1 SOLO uWezn ;)
Farnah - - Starcia Wezn
PostGratulacje top 1 solo no ladnie siadlo ech az za ladnie no to przewaga odlow juz zerowa.... Wojak szoo i odbudowy nie daj sie
-
Pożegnanie z ogame
PostDex szkoda ze odchodzisz ale rozumie powodzenia w realu i odpoczynku od nalogu milo bylo ciebie poznac i wymienic kilka wiadomosci niestety nie bylo nam po drodze... Jeszcze raz odpoczywaj i zdrowych wesolych swiat zycze trzymaj sie cieplo
-
El Marek [KNR] & Masza [KNR] & tatomija [BANKSTER] & czubulus [KNR] & Loyko [BANKSTER] vs. tayger ~ 67970.2%
Farnah - - Starcia Wezn
PostGratulacje za starcie tak jak piszecie sklad ciekawy i akcja udana to jest najwazniejsze zysk tez macie piekny czubus graty 100k niszczarek robi wrazenie marku nie raz nam bylo nie podrodze ale strategiem jestes swietnym organizacja lotu i kontry szacun wielki jestem ciekaw co by bylo jak by gral tutaj wujo i kotek lub inny agresor ktory byl by po 2 stronie majac takie floty jak oldy tatko loyko dziekuje ze prezetowaliscie sojusz pieknie topcie na latawce jeszcze raz wielkie graty a obroncy szo …
-
El Marek [KNR] vs. Mistrz_Zlomek [BANKSTER] ~ 6025.16% - Amulet znów działa
Farnah - - Starcia Wezn
PostSzoo zlomek kiedys sie to odwruci..... Odbudowy zycze
-
Dobrygracz [KNR] & zbir [KNR] & El Marek [KNR] & ViZZioN [KNR] & Freeman [KNR] vs. dex [OLD] ~ 197042.85% Kontra w GSy
Farnah - - Starcia Wezn
PostGratulacje akcji ladnie wam to siadlo hehe chyba czarny kot co mi wnocy przelecial przez droge byl na szczescie dla was ech dex jestes farma top1 jak z 140kk floty mozna miec 50kk udowodniles szoo i odbudowy zycze zebysmy mogli dalej ciebie farmic
-
ViZZioN [KNR] & czubulus [KNR] & El Marek [KNR] & zbir [KNR] & Dobrygracz [KNR] vs. Jarex [OPE] ~ 4379.67%
Farnah - - Starcia Wezn
PostGratulacje akcji ladna flotke viz juz naklepales i top na latawce obroncy szo