Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 473.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
czubulus [KNR] & Dobrygracz [KNR] & ViZZioN [KNR] & El Marek [KNR] vs. Absynt [LOW] & El Charizard [BANKSTER] ~ 322494.37%
Farnah - - Starcia Wezn
PostEch a wy dalej sfoje to tylko zabawa i gra strategiczna to ze ja flote stracilem zycie plakac nie mam zamiaru grac tez bo mi sie odechcialo.... To ze viza byla szykowana pulapka to moj pomysl by ale abstyn zagral na 2 frontu lepszy zarobek ma z mojej floty niz jego bo bot jego to malu sury farmi z idlakow.... Bawcie sie dalej w to co robicie ja juz mam spokoj z tym... Aaa pro ja nie w gorach u sciagalen jak nie wiesz...
-
czubulus [KNR] & Dobrygracz [KNR] & ViZZioN [KNR] & El Marek [KNR] vs. Absynt [LOW] & El Charizard [BANKSTER] ~ 322494.37%
Farnah - - Starcia Wezn
PostTo jest gra strategiczna i prosze nie miejscie nic do abstyna zachowal sie jak profesionalista w strategi ja jak lama ale dzieki temu mam spokoj z tym ogame
-
Farnah - - Starcia Wezn
PostNo nic gratulacje akcji ladnie wam to wyszlo hmm abstyn zachowal sie jak zachowal i nie mam mu zalu... .. Markowi gratulacje wkoncu mnie dostales w taki a nie inny sposob Czubus dzieki za gre i jeden locim na dexa Vizowi dzieki za kilka miesiecy gry w soju i za gre na wezm wyszlo jak wyszlo Podziekowania sojuszowi Odbudowy nie bedzie moje konto poszlo do soja pozdrawiam Mam prozbe do 1 i 2 prosze zeby nie bylo gownoburzy o to prosze Super Moderator Ruda: posty połączono
-
Hehe czytam to i smias mi sie chce flota stoi i wy reckow nie ustawiliscie zal daliscie dupy ze masakra fak jak bym cos zebral to bym luckowi nie wyslal powod czlowiek mu oferuje paliwo sprzedaje mu a on za2dni leci na kogos kto pisze mu ze bedzie mu paliwko sprzedawac... Taki gracz... Gratuluje osobie co zebrala zlom przetapiaj tak zeby niktnie wiedzial a da sie
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 33 115,71% vs BANKSTER [Banksters] 169 128,25% Zakończona
Farnah - - Wojny Wezn
PostI za sie zaczyna czuje ze po wakacjach bedzie nowa wojna
-
Hmm czlowiek wykozystal bledy w grze lorens fakt polecialem i wykorzystalem bledy w grze i co z zwiazku z tym.... Mialem farta ze trafilem w luke przed blokada i szybka reakcje i ryzyko ze zawruci mi flote ale doleciala ale ciebie dupa scicska ze mi sie udalo a nie tobie.... Fakt wtedy padly 3 floty ale ich wogole nie pokazalo i piszcie ile wlezie tickow jak tylko tak potraficie grac.... Kiedy wchodzisz na swoje pusz konta?? Widzisz jak by nie tradzik bys nic nie ugral a teraz pajacuj ile wlezie…
-
Katastrofa Na Ryj [KNR] 33 115,71% vs BANKSTER [Banksters] 169 128,25% Zakończona
Farnah - - Wojny Wezn
PostDzieki za wojenke mam nadzieje ze po wakacjach beda bardziej wyrownane szanse w flotach i wtedy tez powalczymy jak bedzie wiecej czasu jeszcze raz dziekuje wam i jak nam
-
Freeman [KNR] vs. Loyko [BANKSTER] ~ 166295.36% / OBRONA / - wojenne RW
Farnah - - Starcia Wezn
PostFremen mi chodzi tylko tym czym leciales na loyko a nie cala ale nie patrzac tak masz wielka flote jeszvze do dyspozycji
-
Freeman [KNR] vs. Loyko [BANKSTER] ~ 166295.36% / OBRONA / - wojenne RW
Farnah - - Starcia Wezn
PostSzooo fremen loyko wielkie gratulacje ty sie szybko umiesz mscic na knr hehe najpierw zlosc potem radosc pieknie siadlo masz co topic szkoda ze calosc nie padla
-
czubulus [KNR] & El Marek [KNR] vs. Loyko [BANKSTER] ~ 23 334.54%- wojenne RW
Farnah - - Starcia Wezn
PostSzooo loyko ech cr7 mam rozumiec jak marek na ciebie lecial to tez byla podpucha podemnie... Tu planujesz jak marka zezlomowac a tu cos takiego.... Gratulacje dla was
-
Czubus sam wyslalem surki na odbudowe dla krystiana wiec prosze ciebie... Ale jak wy sie puszujecie i macie wtyki u maszy i rudej to zawsze wychodzicie z ogromna reka... I wszystko wam wolno.... Widze ze knr sie wkuza ze oni przepalaja swoje stare konta dla krystiana i mu surki wysylaja hehe... Co do starcia jesli to byl push to nalezy sie ban niestety... Widze ze kazde starcie przez old/smerfow jest push ale jak knr kogos zlomuje to juz jest idealne starcie zero push.... Jedyne czyste starcia t…
-
Farnah - - Wojny Wezn
PostHmm zycie ale to nie marek siedzial tylko czubus wiec jemu gratulacje sie naleza tak knr gra jeden w dzien siedzi 2 w nocy ale masz racje mamo zlamilem ale to tylko cyferki i tak rozawam juz konczyc gre na tym serwerze.... Pozdr i powodzenia w wojnie zycze nam i wam