Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
suicide-1-680x380.jpg url Noo i odpalilem te zardzewiale maszynki Pozdro Suicide i znajomi Do naSTepnego Dnia 19-05-2019 18:31:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Konsola [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 2.081 Okręt wojenny 10.023 Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Lieutenant Sunspot ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 1.646 Lekki myśliwiec 14.034 Statek kolonizacyj…
Fajnie było trochę czasu minęło od ostatnich moonkilow ale jednak niezmiennie stwierdzam że zabawa przednia Dzięki Ravi za locik, pogaduchy, obserwację i oczekiwania na wynik Nie wiem czy to się dobrze odbije na życiu prywatnym bo człowiek jednak się wkreca szybko w cyferki A tak dobrze się trzymałem Jeszcze raz dzięki za locik jak dla mnie zysk totalnie sprawa drugorzędna zabawa była pierwsza klasa A to najwazniejsze Suicide Squad Pozdro X
Noo proszę jak widać na wyżej zamieszczonym obrazku nawet przy braku czasu można fajne zyski kręcić Gratki Starsky STarcia Przetopu w co tam chcesz i więcej takich perełek w twoich smieciarach
Nie ma co gadac wyszlo elegancko co prawda same straty mozna bylo zminimalizowac ale fakt ze taka okazja mogla sie nie trafic nie pozwolila na dzialanie.. tak czy inaczej zysk wyszedl konkret i mi cos skaplo wiec + za cala akcje jest Gratki ladnego trafienia przetopu na zabawki i oby wiecej Pozdro SUICIDE
Fajnie było co prawda samego starcia już nie zabardzo pamietam ale dzieki za milo spedzony czas pogaduchy i ciekawy wynik końcowy Dzięki Starsky za locik Oby częściej się takie rodzyneczki trafiały Z mojej strony pozdro dla Całego Suicide i znajomokow
aaajjj jak ja lubię się tak miło zaskoczyć fajnie Cie tu widziec po raz kolejny Gratki wlotu, zysk przyjemny Top na zabawki i śmigam dalej Pozdro i szerokosci
Odrobina czasu na zabawe sie znalazla Obroncy SZO ładnie pograkulowal co sie dzis nie zdarza.. Pozdro dla calego Suicide tu i tam, Buddy i znajomkow Dedy dla walczaka @Asterix. i jego lotnikow Do naSTepnego Dnia 10-03-2019 08:17:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Konsola [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 738 Okręt wojenny 3.597 Krążownik 6.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Duncan [GBA] ____________________…
Pięknie Aster widzę duch walki nie pozwala odpocząć od cyferek fajny zysk, milo Cię widzieć po tej dobrej stronie choć pewnie jeszcze nie raz tu zagościsz top lataj top lataj i tak dalej ;p dzięki za dedy Pozdro i szerokosci
Weekendowy rozrabiaka w akcji fajnie sie to oglada co prawda myslalem ze jebnie gdzie indziej, ale w takich okolicznosciach zostaje Ci to wybaczone Graty Rav zysk jak i procent wymiata, milego przetopu
To mi klina zabiles teraz mistrzu jak to sie stalo ze bez dedow dla Ciebie poszlo nie wiem obiecuje ze sie poprawię A Ty Rav juz nie zagaduj bo słyszałem że chęci się znalazły teraz czekam na zapro do lotu
ładnie lopski widzę tradycja utrzymana i mordi kolejny raz po właściwej stronie Wszystko się zgadza zysk jest statki trochę polataly;) Przetopu i z fartem