Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
To i ja się przywitam z nowym uni ostatnie skany przed fs i takie maleństwo w us się trafiło, nie mogłem sobie odmówić Mam nadzieję że Siciaki coś zostawia i będzie jeszcze na co polatac Pozdro znajomi, cały sojusz SITH, dla takich ludzi się wraca do nałogu Dedy Raven za wprowadzenie w nowa wersja ogame Do naSTepnego Dnia 24-05-2020 20:54:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SITH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 128.018 Ciężki myśliwiec 14.559…
Gz zarobasie xd mamy szczęście że czas Ci nie pozwala na aktywna gre w tygodniu, bo już tylko na expy można by było polatac Spawaj, rośnij i pakuj do wora
jest i on tak jak wspominałem idzie ci to klepania Eko jak nigdy Stek wpadł całkiem ładny, zysk jakiś jest przetapiaj w kopalnie i do naSTepnego Graty trafienia lopski
Wiedziałem że nie dasz o sobie zapomnieć Gratki fajnego procentu, niezła bitka wyszła Rośnij ogromny, może coś polatamy razem po wakacjach Tymczasem dzięki za pamięć i dedki, pozdro z pod palmy do zobaczenia w gali
Długo nie trzeba było czekać na ladne przywitanie gratki Rav za chęci i dobrze zorganizowana akcje aż się chce poklikac coś jak się parzy na te cyferki ;p Przetopu w latajki, i nie odpuszczaj Jeszcze raz graty niezłego %%%
Wszędzie Cię pełno jak na emerytowanego lotnika ;p fajnie że dalej się bawisz cyferkami graty STarc, powodzenia na speeduni, 3maj się tam i sporo lataj Pozdro X
Urywa czy nie ważne że chęci są do latanie Przy zacieciu Asterixa jeszcze nie raz nas zaskoczy wlotem na mega procent Klep siateczki i baw się dalej Dzięki za pamięć, pozdro
Tee moze Snickersa chcesz ?? Cos ostatnio zaczeles wynajdywac te minutki na gre STarcie troche slabe technicznie... ale Zarty zartami, fajnie to wyglada procent spoko i zysk mily, lot z przygodami podbija adrenalinke wiec zabawa tez byla przednia Gratki usrzelenia mojego celu Pozdro X
A kto powiedzial ze nie lata ?? prowokowales do gownoburzy i w jakims stopniu Ci sie udalo.. chyba kazdy lata na wszystko co stoi.. odebrales to w taki a nie inny sposob bo jest Ci to na reke Z tego co panietam pierwszy wpis byl z gratulacjami ladnego ACS, pozniej potoczylo sie samo
Widac kolega nie ma zbyt wiele szczescia do Suicide, ostatnim razem podzielona flokta pozwolila na przetrwanie sporej jej czesci, niedosyt po starciu pozostal, motywacja do dzialania wzrastala i o to jej efekty Gratki Rav za soczystego STeka, pakuj w stocznie i cisnij dalej Pozdro SUICIDE Dnia 25-05-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 43.105 Okręt wojenny 14.296 Pancernik 18.531 _________________…
Trafilo sie malenstwo klopoty ze zbieraniem jak to zazwyczaj u mnie bywa ale zysk jakis jest wiec zaliczam do udanych lotow Dzieki sojek za pomoc w czyszczeniu innych kulek choc nie do konca sie udalo obroncy SZO podebral cos kolo 1500 recy Pozdor SUICIDE i znajomi Do naSTepnego Dnia 25-05-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Konsola [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 23.819 _________________________________________ Obrońca d4n3mar3 ____…