Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nie wiem jak opisać to starcie Obserwacja, wnikliwa analiza, tony notatek i egzekucja Taaa to bedzie dobre DEDY dla @Leia - bez Ciebie nie idę dzięki za trzymanie mnie za rękę podczas lotu, logistyka poziom master to była ciekawa nocka Pozdro dla SITH Obroncy SZO Do naSTepnego Dnia 14-06-2020 03:20:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SITH] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 48.910 Krążownik 33.157 Okręt wojenny 15.399 Pancernik 2.014 Pathfinder…
zyski i tak niezle nawet przy tym co dziś Rav wyczynia masz nosa do tych celów Nie dajesz odetchnąć okolicy, gratki trafień, przetopu i kolejnych Gz Ed xd
Cytat od Xbox: „Dopiero pisałem o braku czasu na latanie w twoim przypadku i cyk wizytówka co się będzie działo jak będziesz go miał ” Ekipy sprzatajacej nie wzywajcie, chłopak pozamiatal Graty mega wlotów Dziękuję dobranoc
Pampersy wytrzymaly udało się wrócić, ja tak dolecialem ze od razu po zasnelem xD Graty morda trochę Ci z przetopem teraz zejdzie Dzieki za dedy Polecam się
Dopiero pisałem o braku czasu na latanie w twoim przypadku i cyk wizytówka co się będzie działo jak będziesz go miał Ostro przywaliles procent kozak pewnie jakiś czas powisi zysk wyszedł niesamowity , już wiem kto zostanie sponsorem turbin do moich recy Gratki Rav top1 Obrońcy szacun za postawe
lopski w natarciu iskry muszą lecieć;) Elegancki wlocik procent kozak zysk też, flotka rosnie w zaskakującym tempie, nic tylko czekać aż coś spadnie z góry