Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 324.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• poreylic mareczku nie poryc

• Po Je Ba Ni GZ Julka xd

• Te dwie floty razem nie wróżą nic dobrego dla przeciwnika, jakie by to uni nie było Wyrok jakiś czas temu zapadł, wystarczyło chwilę poczekać i efekt mamy całkiem, całkiem Procent jak i zysk kozak w końcu coś na miarę ilości posiadanych zabawek Gratulacje mordy moje czas na kolejnego z listy Obrońcy SZO jak tylko będzie chęć dobry zawodnik Pozdro spod palmy Mareczku

• LSZ z prawej zawsze spoko Pozdro mordy z SITH Do naSTepnego Dnia 07-09-2020 08:29:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SITH] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca PanTulipan ________________________________________________ Mały transporter 3.780 Duży transporter 27.879 Lekki myśliwiec 3.468 Ciężki myśliwiec 1.675 Krążownik 236 Okręt wojenny 325 Statek kolonizacyjny 28 Recykler 5 Sonda szpiegowska 5.…

• Raven jak zawsze w formie fajny zysk, coś się dzieje ciekawego czekam na procent z użyciem całe floty Gz poluj dalej

• jest i wisienka na torcie Fajnie że coś wpadło, fajnie że ACAB xd Zysk miły, będzie na zabawki Lataj dalej Jak to szlo - "najebana ale dama"

• Wspaniale Cytując klasyka "Sitha mozna zezlomowac ale nie zlamac" Cisnij maleńka

• Troche zabrakło zeby zorganizować to jak należy.. Chęci pomocy ogromne, idealny moment na taka akcję, więc gratulacje agresorom za wyczucie i dopiecie wszystkie na ostatni guzik. Wyszło naprawdę niezle starcie które pewnie jakiś czas powisi szkoda Leiki trochę ale tak jak już było pisane sama się prosiła o klapsa lekcja bolesna ale wnioski odpowiednie wyciągnięte Szybka odbudowa i ganiamy się dalej Jeszcze raz graty dla całego lsz za organizację

• Siemka, nie było czasu dodać więc dla odmiany poleci stek w tygodniu Zaczynając od tego że pierwszy raz na tym uni miałem ochotę poslac paczkę dla obrońcy którego trafiłem Trochę się pobawilismy z tymi gsami obrońca mało aktywny, flota właściwie cały czas w powietrzu, co nie ułatwiło zadania, opcji było kilka wyszło klasycznie ;). Jak wspominałem obrońca bardzo w porządku, chwilę pogadaliśmy, pogratulował starcia co nie zdarza się często w dzisiejszym ogame, odpuścił to uni na poczet octans, nie…

• Leia [SITH] vs. UFO ~ 4811.99%

Xbox - - Starcia Leda

Taa teraz buziole nie wiem czy to wystarczy za podkradanie celów z czarnej listy jakoś się będzie trzeba dogadać, ale to myślę że coś wymyślimy z chłopakami Tak serio to graty trafień, bezbłędnie ostatnio wylapujesz te flotki chapeau bas karawana jedzie dalej

• Takie maleństwo z rana wpadło do kawki Pozdro mordy z SITH Do naSTepnego Dnia 15-08-2020 07:28:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SITH] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca PanTulipan ________________________________________________ Mały transporter 6.594 Duży transporter 17.358 Lekki myśliwiec 82 Krążownik 2 Okręt wojenny 7 Statek kolonizacyjny 159 Recykler 1.165 Sonda szpiegowska 15.581 Niszczy…

• Kto jak kto, ale Lopski wyciągnie z uni ostatnią bańkę mety choć by miała być Zakopane pod największym bunkrem na uni Graty koksie puchnij tam

• Mrs Sith ostatnio się rozbrykala Miło popatrzeć jak również w siłę Graty kolejnego trafienia przetopu i oraj dalej

• ważne że zostało w rodzinie Smaki były tym razem trafił w twoje smieciarki Gz, itp, taa Ładny zys, przetopu i szerokości Filmik 10/10

• ten jak sie odpali to klekajcie narody xd Starcie kozackie wyszło zysk masz petarda, pakuj w zabawki i klikaj dalej to uni Gz plush xd Z fartem

• lop [SITH] vs. glutek ~ 2074.19%

Xbox - - Starcia Leda

zazdraszczam sąsiada xd Gz Lopski

• tak xd Od czasu kiedy dostałaś pierścień mocy latasz jak oszalała xd Zysk petarda top na zabawki i cyk do wora xd Gz xd

• Nawet nie wiedziałem że wróciłeś, A tu link na dzbanek wpada i wiadome że Lopski w grze Gratki, rośnij i 3maj Fason

• piczkens ostatnio się rozbrykał, chyba coś bylo Szalony sith za sterami fajnie się to ogląda, idzie Ci to latanie, ostro niszczysz uni Graty dla pluszaka, stworzyłeś potwora xd

• To i ja coś dodam z tej imprezy ;p Fajnie było, to że coś wpadło to tylko kropka nad i Alko loty ostatnio dają radę, więc możecie spodziewać sie kolejnych xd Pozdro SITH dzięki wam człowiek klika w te cyferki Obrońcy SZO fajny chłopak;) Do naSTepnego Dnia 15-07-2020 02:06:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SITH] ________________________________________________ Krążownik 12.000 Okręt wojenny 15.000 Pancernik 12.011 _________________________________________ Obrońca ACAB23 [GP…