Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 324.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Te dwie floty razem nie wróżą nic dobrego dla przeciwnika, jakie by to uni nie było Wyrok jakiś czas temu zapadł, wystarczyło chwilę poczekać i efekt mamy całkiem, całkiem Procent jak i zysk kozak w końcu coś na miarę ilości posiadanych zabawek Gratulacje mordy moje czas na kolejnego z listy Obrońcy SZO jak tylko będzie chęć dobry zawodnik Pozdro spod palmy Mareczku
-
LSZ z prawej zawsze spoko Pozdro mordy z SITH Do naSTepnego Dnia 07-09-2020 08:29:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SITH] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca PanTulipan ________________________________________________ Mały transporter 3.780 Duży transporter 27.879 Lekki myśliwiec 3.468 Ciężki myśliwiec 1.675 Krążownik 236 Okręt wojenny 325 Statek kolonizacyjny 28 Recykler 5 Sonda szpiegowska 5.…
-
Ecc0 [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & tatomija [LSZ] vs. Leia [SITH] & Xbox [SITH] & lord sith [SITH] & Oddam [SITH] ~ 519 499.95%
Xbox - - Starcia Leda
PostTroche zabrakło zeby zorganizować to jak należy.. Chęci pomocy ogromne, idealny moment na taka akcję, więc gratulacje agresorom za wyczucie i dopiecie wszystkie na ostatni guzik. Wyszło naprawdę niezle starcie które pewnie jakiś czas powisi szkoda Leiki trochę ale tak jak już było pisane sama się prosiła o klapsa lekcja bolesna ale wnioski odpowiednie wyciągnięte Szybka odbudowa i ganiamy się dalej Jeszcze raz graty dla całego lsz za organizację
-
Siemka, nie było czasu dodać więc dla odmiany poleci stek w tygodniu Zaczynając od tego że pierwszy raz na tym uni miałem ochotę poslac paczkę dla obrońcy którego trafiłem Trochę się pobawilismy z tymi gsami obrońca mało aktywny, flota właściwie cały czas w powietrzu, co nie ułatwiło zadania, opcji było kilka wyszło klasycznie ;). Jak wspominałem obrońca bardzo w porządku, chwilę pogadaliśmy, pogratulował starcia co nie zdarza się często w dzisiejszym ogame, odpuścił to uni na poczet octans, nie…
-
Takie maleństwo z rana wpadło do kawki Pozdro mordy z SITH Do naSTepnego Dnia 15-08-2020 07:28:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SITH] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca PanTulipan ________________________________________________ Mały transporter 6.594 Duży transporter 17.358 Lekki myśliwiec 82 Krążownik 2 Okręt wojenny 7 Statek kolonizacyjny 159 Recykler 1.165 Sonda szpiegowska 15.581 Niszczy…
-
To i ja coś dodam z tej imprezy ;p Fajnie było, to że coś wpadło to tylko kropka nad i Alko loty ostatnio dają radę, więc możecie spodziewać sie kolejnych xd Pozdro SITH dzięki wam człowiek klika w te cyferki Obrońcy SZO fajny chłopak;) Do naSTepnego Dnia 15-07-2020 02:06:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SITH] ________________________________________________ Krążownik 12.000 Okręt wojenny 15.000 Pancernik 12.011 _________________________________________ Obrońca ACAB23 [GP…