Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 324.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ojj Mati Mari progres jest i to nie maly Padla glowna flota czarownicy troche czkoda ale nic przynajmniej w dobre rence wpadlo konto oddane konto zezlomowane... troche to trwalo ale jak widac sie sprawda Graty % cieszy oko przetapiaj na nowe latajki i cisnij dalej Dzieki za pozdro i czekam na naSTepny
-
Inarius [SUICIDE] & Raven [SUICIDE] vs. Nano [ALI3N] 2086.23% + 1124.57% WOJNA O PASTWISKO + KONTRA
Xbox - - Starcia Yildun
Postdajcie troche pilotom odpoczac bo wkoncu za kulkiem zasna i bedzie kwas, chyba ze na yerba lataja to niech cisna dalej Graty wlotu topowe floty w acs milo sie oglada
-
lop [SUICIDE] vs. Jefrey [MOR] ~ 849.79% + lop [SUICIDE] vs. czarownica [PFP] ~ 757.25%
Xbox - - Starcia Yildun
Postnoo ladnie sie zabawiasz ja siedze czaje sie a ty mi z pod nosa cele zawijasz Graty wlotow Przetapiaj i poluj dalej Obronie SZO co by bylo kogo odwiedzac w przyszlosci
-
Jak to mowia jakis tam szczurek wpadl obronca cos tam zlomu podebral ale z tego co widzialem mogl smialo zwioslowac wszystko, zatem SZO dla niego Pozdro dla SET buddy znajomych discord Nie daje sie, WOJUJE Do nSTtepnego Dnia 23-06-2018 13:07:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SET-EFiO] ________________________________________________ Krążownik 7.000 _________________________________________ Obrońca szkwirek [NEW2] ________________________________________________ Mały transp…
-
Raven [SUICIDE] & Starsky [SUICIDE] vs. blAntOholik [GUMISIE] ~ 7199.48%
Xbox - - Starcia Yildun
Postladnie ładnie sam %%% robi wrażenie a tu jeszcze gumiś się trafił Nie ma co top na latajki i zlomuj dalej wychodzi ci to jak mało komu Graty wlotu
-
Raven [SUICIDE] & Matiineo [HNNI] & lop [SUICIDE] vs. Astaroth [SET-EFiO] ~ 3260.78%
Xbox - - Starcia Yildun
PostPogratulowac wypada akcja i poswiecenie godne podziwu szkoda tylko ze na sojuszniku ale taki lajf... obroncy SZO kilka STarc i strata bedzie odrobiona a tobie Rav jeszcze raz graty STeka i kolejnych lotow pelnych wrazen
-
Kilka skanow po pracy poszlo i zaskoczenie ogromne kiedy ukazala sie flota ERROR na 60 min bez akt nie trzeba sie bylo dlugo zastanawiac start i dlugi lot... brak jednej planet troche mnie zaniepokoil, moze siedzi gdzies daleko i tylko czeka na taka okazje ??? tym bardziej ze kilka moonow w okolicy sie palilo.. opoznienie o kilka min i oczekiwanie... Weszlo idealnie ale niestety obronca sie zalogowal pare min po wlocie jak to czesto bywa, a ze moje recki po ciezkiej nocy jakos sie wlekly to mial…