Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 324.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Widze mlyn sie zrobil to i ja cos dorzuce akcja smieszna bo w sumie w jednej chwili lecielismy w 3 osoby na obronce i nikt nie wiedzial co sie dzieje finalnie ja wpadlem pierwszy wiecej chyba nie ma sesu pisac bo to pokrecona akcja Dedy dla Inara za szybka pomoc w dostawie dexu dla Kobry za ciekawa rozmowe i Teneryfa za jak by to napisac "pozyczke reckow" Pozdro Sojuszu SET Buddy Discord wszysctkich znajomkow, prawicy lewicy opozycji i calej [ciach] reszty Do naSTepnego Dnia 01-08-2018 18:04:39 …

• ile ja sie na tego pana nalatalem ty chyba tylko ja i on wiemy Graty steka i wyczucia bo jak na tak nie wielka flote byla naprawde nieuchwytna Przetapiaj na latajki i trafiaj takie perelki na czysto jeszcze raz graty wltu Obroncy SZOOO

• graty się należą, samo Starcie przyjeme się ogląda ładne fotki latają ładne też spadaja trochę szkoda że się tak ociagalem bo nie powiem miałem smaka na Castro ale nic kto pierwszy ten lepszy Graty %% to się nie mogło skończyć inaczej, obrońcy jak najbardziej SZO Przetapiaj na nowe zabawki

• Ladnie ladnie, w towim wykonaniu chyba tylko brakowalo "zlom pod dom" ladnie posiadalo zysk jest, statki przewietrzone troche sie rozerwales Graty wlotu i tego tamtego, przetapiaj na co tam chcesz wszystkim SZO i bawimy sie dalej

• Takie tam malenstwo z rana wpadlo plusik jest wiec wszystko gra Pozdro dla SET Buddy Discord i wszystkich znajomkow Do naSTepnego Dnia 29-07-2018 08:58:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SET-EFiO] ________________________________________________ Krążownik 70.350 Pancernik 11.303 _________________________________________ Obrońca Prekursor [ALI3N] ________________________________________________ Mały transporter 474 Duży transporter 221 Lekki myśliwiec 97 Ciężki myśliwiec 82 …

• Kolega nie ma szczescia do mojej osoby, chyba 2 raz u mnie w reckach %% nie powala ale jakis zysk jest wiec dodaje Pozdro sojusz SET Discodr Buddy i wszyscy znajomi Ps. gs dobity Do naSTepnego Dnia 28-07-2018 09:37:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SET-EFiO] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca KRIISS [PFP] ________________________________________________ Duży transporter 9.400 Krążownik 30 Okrę…

• Obrońca jeszcze przed dolotem rakow miał już flotę odbudowana z anty nie zdziwiło mnie to ani troche.. za to przed chwila dostał kolejnego złoma i tym razem się już nie wyzbiera Pozdro All

• Akcja od poczatku nie po mojej mysli flote wypatrzyl - A to ja, na moja musialem czekac jeszcze 20 min, sam lot dlugi i kosztowny dlatego tez straty spore, do tego jeszcze Teneryfa w miedzy czasie wyskanowal ten sam cel i troche mnie nastraszy lecac w to samo miejsce ze cos sie tam bedzie podstawialo wszystko bylo by ok gdyby nie to ze obronca zalogowal po wlocie i gdzies uchowal 900 recy... polowa zlomu u niego.. ostatni lot bez turbo okazal sie nie zbyt udany, ale jakos nie bede ubolewal nad c…

• Lekko nie było ale jak widać finalnie się opłaciło cały czas się dziwiłem że obrońca nie odpuści sobie tego nieszczęsnego us z Tobą w komplecie, to nie mogło się skończyć inaczej z takim uparciucha jak Ty Ładnie trafione, pomysl i wykonanie też na poziomie nic tylko pogratulować wytrwałości Kolejny cel możesz sobie odhaczyc i przejść do następnego Graty wlotu przetapiaj na co tam chcesz bo flotę to ty już masz konkretna

• graty wlotów kobra zysk jest a to najważniejsze przetapiaj na nowe zabawki i bawimy się dalej widzę chęci na latanie są więc i pewnie zagladniesz nie raz tutaj

• Kilka razy lecialem na tego pana ale jakos zawsze brakowalo szczescia dzis bylo zupelnie inaczej zapalila sie akta na moonie poszedl skan szybki lot i boom Pozdro dla Sojuszu SET, SUICIDE, Buddy, Discord. Dedy Raven ( Pileczka zostala odbita ) Obroncy SZO Do naSTepnego Dnia 22-07-2018 10:59:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SET-EFiO] ________________________________________________ Krążownik 48.535 Pancernik 10.310 _________________________________________ Obrońca Berserke…

• Widze cos zaczeles latac Inarq po naszej rozmowie choc pewnie twoi SSmani robia dobra robote to i cos ustrzeliles Graty wlotow i checi bo pewnie musiales sie troche oderwac od farmingu zeby trafic Przetapiaj na EKO

• Ladnie weszlo %% fajny zysk tez nic tylko przetapiac Graty wlotu, bawimy sie dalej a oboncy SZO

• Stalo sobie i stalo nie moglem sie oprzec obronca musial miec udana impreze bo jeszcze chyba nie wie co sie stalo Dla niego SZO i bawimy sie dalej Pozdro Sojusz Buddy Discord Raven i wszystkich znajomkow Do naSTepnego Dnia 22-07-2018 08:03:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SET-EFiO] ________________________________________________ Krążownik 50.574 Pancernik 10.463 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca kosa [EMERYCI] _________________________…

• Siemka, jakies tam malenstwo sie trafilo wrzucam z przyjemnoscia za mile slowa ze strony obroncy kiedy jak zaczol podkradac zlom uslyszalem - Zycie... i anty wiosla kture poszy w ruch (1000 recy u niego) cala akcja bez wiekrzych fajerwerkow nie raz latalem na tego pana zawsze zdazyl sie lognac przed wlotem.. wiec tym razem znalazlem luke i poszly same kr ze swiadomoscia remisu i dobitka na gs z dofarmami moze wejdzie wszystko pomyslalem.. kr sie wyrobily w czasie idealnie ale na dobicie gs zabra…

• Jak na nielota to calkiem ladnie trafiles Graty wlotu przetapiaj na co tam chcesz obroncy SZO i bawimy sie dalej

• Co by Ci tu.... ladnie ci to weszło, jak widać cierpliwość popłaca jeden z wyścigów dobiegł końca może nawet to i lepiej bo miałeś bliżej i trochę mnie kosztowały te przeloty ładny %%% zysk też, nawet coś tam dofarmiles graty wlotów przetapiaj na nowe zabawki i umacniaj top1 baWimy się dalej czas zacząć noWy Wyścig

• Takie tam malenstwo sie znalazlo na minutkach to polecialem akcja dosc skomplikowala sie przed samym dolotem bo obrocny zlecial gs z transportem 20 sek przed starciem co dalo wynik remisowy i sporo surki na anty recki. Szybka kalkulacja, poszla dobitka na gs i dofarmy wszystko jak widac ponizej skonczylo sie zgodnie z planem, zlom co do srubki zebrany dofarmy weszly gs padl Obronca zalogowal chwile po dofarmach, pogratulowal i stwierdzil ze troche juz czekal na ten moment. Tak ze dla niego powod…

• Noo Panowie wkoncu cis fajnego się pojawiło ładne stadko padło bunkierek przeorany zysk też całkiem całkiem więc graty wlotu i wykonania w fajnym duecie dobrze was widzieć razem Obrońcy SZO i dalszej wiary w bunkierek A wam jeszcze raz graty STeka i przetopu

• Stalo i nie stoi nic specjalnego %% nie powala ale jakis tam zysk jest to wstawiam Pozdro dla SET Buddy Discord Ravena i wszystkich znajomych Do naSTepnego Dnia 15-07-2018 08:35:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SET-EFiO] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Gandalth12 [NEW2] ________________________________________________ Mały transporter 4.125 Duży transporter 3.776 Lekki myśliwiec 1.232 Krąż…