Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 324.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Widze mlyn sie zrobil to i ja cos dorzuce akcja smieszna bo w sumie w jednej chwili lecielismy w 3 osoby na obronce i nikt nie wiedzial co sie dzieje finalnie ja wpadlem pierwszy wiecej chyba nie ma sesu pisac bo to pokrecona akcja Dedy dla Inara za szybka pomoc w dostawie dexu dla Kobry za ciekawa rozmowe i Teneryfa za jak by to napisac "pozyczke reckow" Pozdro Sojuszu SET Buddy Discord wszysctkich znajomkow, prawicy lewicy opozycji i calej [ciach] reszty Do naSTepnego Dnia 01-08-2018 18:04:39 …
-
Raven [SUICIDE] & A to ja [HoA] vs. afusdom [LCP] ~ 2970.02% + Mrufka [EMERYCI] vs. Raven [SUICIDE] ~ 1090.96%
Xbox - - Starcia Yildun
PostLadnie ladnie, w towim wykonaniu chyba tylko brakowalo "zlom pod dom" ladnie posiadalo zysk jest, statki przewietrzone troche sie rozerwales Graty wlotu i tego tamtego, przetapiaj na co tam chcesz wszystkim SZO i bawimy sie dalej
-
Takie tam malenstwo z rana wpadlo plusik jest wiec wszystko gra Pozdro dla SET Buddy Discord i wszystkich znajomkow Do naSTepnego Dnia 29-07-2018 08:58:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SET-EFiO] ________________________________________________ Krążownik 70.350 Pancernik 11.303 _________________________________________ Obrońca Prekursor [ALI3N] ________________________________________________ Mały transporter 474 Duży transporter 221 Lekki myśliwiec 97 Ciężki myśliwiec 82 …
-
Kolega nie ma szczescia do mojej osoby, chyba 2 raz u mnie w reckach %% nie powala ale jakis zysk jest wiec dodaje Pozdro sojusz SET Discodr Buddy i wszyscy znajomi Ps. gs dobity Do naSTepnego Dnia 28-07-2018 09:37:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SET-EFiO] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca KRIISS [PFP] ________________________________________________ Duży transporter 9.400 Krążownik 30 Okrę…
-
Akcja od poczatku nie po mojej mysli flote wypatrzyl - A to ja, na moja musialem czekac jeszcze 20 min, sam lot dlugi i kosztowny dlatego tez straty spore, do tego jeszcze Teneryfa w miedzy czasie wyskanowal ten sam cel i troche mnie nastraszy lecac w to samo miejsce ze cos sie tam bedzie podstawialo wszystko bylo by ok gdyby nie to ze obronca zalogowal po wlocie i gdzies uchowal 900 recy... polowa zlomu u niego.. ostatni lot bez turbo okazal sie nie zbyt udany, ale jakos nie bede ubolewal nad c…
-
Lekko nie było ale jak widać finalnie się opłaciło cały czas się dziwiłem że obrońca nie odpuści sobie tego nieszczęsnego us z Tobą w komplecie, to nie mogło się skończyć inaczej z takim uparciucha jak Ty Ładnie trafione, pomysl i wykonanie też na poziomie nic tylko pogratulować wytrwałości Kolejny cel możesz sobie odhaczyc i przejść do następnego Graty wlotu przetapiaj na co tam chcesz bo flotę to ty już masz konkretna
-
#23 Kobra vs. mars 1000 ~ 830.13% , #24 Kobra vs. Zuczek [W_B] ~ 778.04%
Xbox - - Starcia Yildun
Postgraty wlotów kobra zysk jest a to najważniejsze przetapiaj na nowe zabawki i bawimy się dalej widzę chęci na latanie są więc i pewnie zagladniesz nie raz tutaj
-
Kilka razy lecialem na tego pana ale jakos zawsze brakowalo szczescia dzis bylo zupelnie inaczej zapalila sie akta na moonie poszedl skan szybki lot i boom Pozdro dla Sojuszu SET, SUICIDE, Buddy, Discord. Dedy Raven ( Pileczka zostala odbita ) Obroncy SZO Do naSTepnego Dnia 22-07-2018 10:59:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SET-EFiO] ________________________________________________ Krążownik 48.535 Pancernik 10.310 _________________________________________ Obrońca Berserke…
-
Stalo sobie i stalo nie moglem sie oprzec obronca musial miec udana impreze bo jeszcze chyba nie wie co sie stalo Dla niego SZO i bawimy sie dalej Pozdro Sojusz Buddy Discord Raven i wszystkich znajomkow Do naSTepnego Dnia 22-07-2018 08:03:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SET-EFiO] ________________________________________________ Krążownik 50.574 Pancernik 10.463 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca kosa [EMERYCI] _________________________…
-
Siemka, jakies tam malenstwo sie trafilo wrzucam z przyjemnoscia za mile slowa ze strony obroncy kiedy jak zaczol podkradac zlom uslyszalem - Zycie... i anty wiosla kture poszy w ruch (1000 recy u niego) cala akcja bez wiekrzych fajerwerkow nie raz latalem na tego pana zawsze zdazyl sie lognac przed wlotem.. wiec tym razem znalazlem luke i poszly same kr ze swiadomoscia remisu i dobitka na gs z dofarmami moze wejdzie wszystko pomyslalem.. kr sie wyrobily w czasie idealnie ale na dobicie gs zabra…
-
Raven [SUICIDE] vs. Kamag [WETERAN] ~ 3732.34% + Raven [SUICIDE] vs. bl0m [myslimy] ~ 1122.54%
Xbox - - Starcia Yildun
PostCo by Ci tu.... ladnie ci to weszło, jak widać cierpliwość popłaca jeden z wyścigów dobiegł końca może nawet to i lepiej bo miałeś bliżej i trochę mnie kosztowały te przeloty ładny %%% zysk też, nawet coś tam dofarmiles graty wlotów przetapiaj na nowe zabawki i umacniaj top1 baWimy się dalej czas zacząć noWy Wyścig
-
Takie tam malenstwo sie znalazlo na minutkach to polecialem akcja dosc skomplikowala sie przed samym dolotem bo obrocny zlecial gs z transportem 20 sek przed starciem co dalo wynik remisowy i sporo surki na anty recki. Szybka kalkulacja, poszla dobitka na gs i dofarmy wszystko jak widac ponizej skonczylo sie zgodnie z planem, zlom co do srubki zebrany dofarmy weszly gs padl Obronca zalogowal chwile po dofarmach, pogratulowal i stwierdzil ze troche juz czekal na ten moment. Tak ze dla niego powod…
-
Stalo i nie stoi nic specjalnego %% nie powala ale jakis tam zysk jest to wstawiam Pozdro dla SET Buddy Discord Ravena i wszystkich znajomych Do naSTepnego Dnia 15-07-2018 08:35:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xbox [SET-EFiO] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Gandalth12 [NEW2] ________________________________________________ Mały transporter 4.125 Duży transporter 3.776 Lekki myśliwiec 1.232 Krąż…