Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 431.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wstawiam, bo kiedyś Immo napisał, że coś na drugą nóżkę muszę wrzucić.. Więc sobie wrzucam pozdrawiając go cieplutko:) Buziole dla ML , Gorylka , Licia, Marcinka, @Zla Kobieta , @Superman, @FINEZJA1, @^ZemstA^ @FILU i reszta Banowiczów oraz tam jeszcze kogoś. (Ukryta treść) Agresor Caryca Marcysia I [M L] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 92.333 Mały transporter 19.400 Okręt wojenny 2.609 _________________________________________ Obrońca buli [ETA] ________________…
-
Gratulacje Panowie uwielbiam z Wami się śmiechać przy tego typu akcjach jesteście najlepsi. Obrońcy odbudowy
-
Nie lubię Cie...:) ale graty. ..
-
Kolejka I (18-20.08) 18.08. (piątek) 20:30 Bayern - Leverkusen 2:1 19.08. (sobota) 15:30 Hamburger SV - Augsburg 0:1 15:30 Hertha - Stuttgart 1:1 15:30 Hoffenheim - Bremen 1:0 15:30 Mainz - Hannover 1:1 15:30 Wolfsburg - Dortmund 1:2 15:30 Schalke - RB Lipsk 2:2 20.08. (niedziela) 15:30 Freiburg - Frankfurt 2:1 18:00 Monchengladbach- FC Koln 1:0 Punktacja x2 20.08. (niedziela) 17:00 Tottenham - Chelsea 1:1
-
Ponownie wstawiam za Pawełka...Obiecał konto założyć skoro już tak lata jak poparzony:) Oczywiście ode mnie gratulacje. Ładny zysk. Ciśnij dalej:) Arth kazał przekazać, że ma małego siusiaka, stąd te ST. Oraz pozdrawia ML Agresor Arth [M L] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 47.830 Krążownik 7.610 Pancernik 3.031 _________________________________________ Obrońca RainboW [E-K-O] ________________________________________________ Mały transporter 93 Duży transporter 1.7…
-
:)) Bardzo fajny wieczór:) Oby więcej takich:) Gratulacje....z finezją czy bez liczy się zysk:) No i % jaki:) Obrońcy udanych wakacji:)
-
No ładnie ładnie:) Przez Ciebie mam ochotę na kanapkę z pomidorem... Gratki:)
-
Witam, wstawiam za mojego sojusznika. Pawełku znaj moje dobre serce... Oczywiście Gratulacje, bo już nie bd się wpisywać:D I jak to ktoś wczoraj Ci napisał.....Powodzenia... złomuj dalej, ale nie przenoś tego na real..... Agresor Arth [M L] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 31.102 Krążownik 2.504 Pancernik 2.115 Okręt wojenny 280 _________________________________________ Obrońca pepe ________________________________________________ Mały transporter 30 Duży transpor…
-
Dzień dobry, Wstawiam, bo chciałam mieć chociaż jedno ST w tym dziale, a jakoś wcześniej mi się nie chciało No i muszę koniecznie pozdrowić chłopaków z ML oraz BanAnowiczów szczególnie litosława, bo znów się obrazi , no i Marcinka i tam jeszcze kogoś jednego Obrońcy odbudowy, chociaż napisał , że nie ma na nią ochoty:D (Ukryta treść) 21-07-2017 Agresor Caryca Marcysia I [M L] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Okręt wojenny 751 Lekki myśliwiec 51.062 Pancerni…