Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 501-520 z 637.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Niestety słaby internet sprawił iż chwyciłem się brzytwy ale nie wyszło, trudno Pozdro dla całego W_P top1.gif znajomych i dostawców happy.gif i koneserów pustych moonów sneaky.gif Dnia 08-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk [W_P] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Okręt wojenny 20.100 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca IRISH ________________________________________________ Okręt wojenny 143 Sonda szp…

• Nieodebrany FS na stacjonuj Pozdro dla całego W_P top1.gif znajomych i dostawców happy.gif i koneserów pustych moonów sneaky.gif Dnia 07-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk [W_P] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca umberto ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 5.767 Lekki myśliwiec 3.115 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 255 Satelita słone…

• Demon i wszystko jasne Pozdro dla całego W_P top1.gif znajomych i dostawców happy.gif i koneserów pustych moonów sneaky.gif Dnia 07-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk [W_P] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Demon [RRW] ________________________________________________ Duży transporter 4.152 Lekki myśliwiec 5.438 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 3.688 Okręt wojenny 392 Recykler 433 Sonda…

• Akiko!! Masz w końcu swoje ST, teraz czas iść za ciosem i więcej starć tu zapodać

• Wszyscy orają bunkry, oram i ja Pozdro dla całego W_P top1.gif znajomych i dostawców happy.gif i koneserów pustych moonów sneaky.gif Dnia 07-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk [W_P] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Duży transporter 4.000 Lekki myśliwiec 1.003.725 Ciężki myśliwiec 1.426 Krążownik 100.752 Okręt wojenny 20.100 Bombowiec 703 Niszczyciel 4.083 Pancernik 101.199 _________________________________________ Obrońca …

• Się rozszalałeś z tym oraniem bunkrów normalnie jeszcze chwila i będziesz się ścigał z Mihem kto więcej zaora

• skromny % ale wjazd bardzo fajny, obrońca chyba za bardzo ufał swojej obronie bo stał tak na serio długi okres czasu ale jak śpiewała kiedyś Anna Jantar nic nie może przecież wiecznie trwać

• ładny ACS Panowie bardzo ładny, wrażenie robi ilość skrojonego dexu kolejny bunkier w piach, ja nie wiem gdzie Ci ludzie mają oczy skoro kolejne bunkry na uni padają jak muchy

• Obrońca bardzo się pilnował, codziennie flota na innym moonie i to nie tak blisko, dlatego ABW należą Ci się podwójne Przetapiaj szybko i koś dalej ku chwale WP

• Skromne wietrzenie bunkra z inicjatywy Riddicka Pozdro dla całego W_P top1.gif znajomych i dostawców happy.gif i koneserów pustych moonów sneaky.gif Dnia 04-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk [W_P] ________________________________________________ Pancernik 101.134 _________________________________________ Agresor Riddick Incoming [W_P] ________________________________________________ Okręt wojenny 72.556 Pancernik 5.651 _________________________________________ …

• żółwik starałeś się, próbowałeś, latałeś i w końcu zostało to nagrodzone jeszcze z bardzo smacznym zyskiem co do nie wrzucania ST to wielka szkoda, bo było kilka fajnych akcji w Twoim wykonaniu, mam nadzieje że się poprawisz pod tym względem

• - Lzk - Wrogowie Publiczni [W_P] - GG dla drużyny - 1164453 Flota: Lekkie Myśliwce: 936725 Ciężkie myśliwce: 1426 Krążowniki: 100752 Okręty Wojenne: 20100 Bombowce: 703 Niszczyciele: 4095 Gwiazdy Śmierci: 29 Pancerniki: 101134

• Na pierwszy rzut oka brakuje starcia inka z fremenem i break&sabah vs omar czy oman jakoś tak Ink vs Fremen nr 5 Fremen vs KotTdw nr 9 Acs: Break&Sabah vs Oman nr 4

• nie wieżę - kozak mihu hahaha mam takie takie samo zdanie jak Ty ABW

• Przyłapany na fali podczas złomowanka przyłapany na powrocie podczas lądowanka Dzięki ABW za lot Pozdro dla całego W_P top1.gif znajomych i dostawców happy.gif i koneserów pustych moonów sneaky.gif Dnia 27-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk [W_P] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Agresor ABW [W_P] ________________________________________________ Pancernik 20.000 ___________________________…

• haha ja z niego wyjąłem co zostawiłeś do cna coś 9g nie służy chłopakom

• Mnie też skanował z rana, myślałem że może poleci bo raz już tak zrobił ale zawrócił a tu widać wierzył do końca, że coś się trafi no niestety złom pod dom zawsze mile widziany

• Starcie rozpoczynające wczorajszą noc jakże udane łapaj obrońce częściej bo dosyć nieuważny jest

• była piękna szansa w końcu zmierzyć się banda na bandę ale obrońca się zakręcił zamiast podać czas woltu oraz skład no niestety spotkamy się gdzie indziej

• A taki elegancki lot przez galaktykę Pozdro dla całego W_P top1.gif znajomych i dostawców happy.gif i koneserów pustych moonów sneaky.gif Dnia 24-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk [W_P] ________________________________________________ Pancernik 30.000 Sonda szpiegowska 5 _________________________________________ Obrońca wSCIEKLY [SHADOW] ________________________________________________ Mały transporter 2.444 Duży transporter 45.096 Lekki myśliwiec 2.325 Ciężki …