Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 637.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No no Marcinku fajna nocka była, oby więcej takich

• Ładnie ładnie Marcin ale dawaj danie główne bo spory apetyt mam po przystawce

• Graty ABW, szkoda ze to nie glowna flota obroncy ale zysk i tak bardzo dobry a wieczor dobrze umilony byl

• Dwadzieścia parę minut przede mną ktoś skanował obrońce ale na swojego pecha a moje szczęście tylko księżyce Pozdro dla całego W_P i S_Ltop1.gif znajomych i dostawców happy.gif i koneserów pustych moonów sneaky.gif Dnia 30-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk [W_P] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Pancernik 140.293 _________________________________________ Obrońca pajak00 [N_P] ________________________________________________ Mały …

• Pierwszy raz zauważyłem by obrońca miał coś na moonie na szczęście od razu wpadło mi ze smacznym zyskiem Pozdro dla całego W_P i S_Ltop1.gif znajomych i dostawców happy.gif i koneserów pustych moonów sneaky.gif Dnia 30-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk [W_P] ________________________________________________ Mały transporter 25.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca zas [TRV] ________________________________________________ Duży tr…

• Pozdrowienia dla Heroldów Dnia 29-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor asiunia030890 [Herold] ________________________________________________ Krążownik 19.933 _________________________________________ Obrońca Revenge [SPZ] ________________________________________________ Duży transporter 30.849 Lekki myśliwiec 9.032 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 10 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 5.479 Sonda szpiegowska 56 Gwiazda Śmierci 7 _________________________________________ P…

• Pozdrowienia dla Heroldów Dnia 21-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor asiunia030890 [Herold] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca Chief Seti [KOG] ________________________________________________ Duży transporter 100 Okręt wojenny 2.827 Recykler 100 Pancernik 469 _________________________________________ Po bitwie... Agresor asiunia030890 [Herold] ___________________________________________…

• Ile ja razy próbowałem dorwać obrońcę, i sam i z pomocą towarzyszy broni ale zawsze brakowało, ostatnio w środku nocy już się cieszyłem co sobie kupie za złom i dupa, 6 min brakło. I w końcu dziś na koniec pracy nadeszła ta chwila gdy udało się dolecieć Pozdro dla całego W_P i S_Ltop1.gif znajomych i dostawców happy.gif i koneserów pustych moonów sneaky.gif Pozdrawiam również towarzyszy, których już z nami niestety nie ma: Mnicha, Sarniaka, Dyzmę, Farcika, Zapalniczkę i tak by długo liczyć... St…

• Semy już sam fakt, że wszyscy chcieliśmy wojny WP vs DOM a Riddick zakazał powinien w Tobie wzbudzić poczucie nie przyczepiania się o jakaś marną ilość rakiet.

• Moja wypowiedź wcześniejsza troche nie fortunnie zabrzmiała, sorki sam mam w dom kilki znajomych i to są bardzo spoko ludzie. Ale akurat gracz, który dopuścił się tego czynu, poniżej wszelkiego poziomu nawet buraka był podpisany DOM i chodziło mi tylko i włącznie o niego PS sorki za język

• No szkoda Marcin, że się nie zgodziles bysmy wszyscy poszli do boju bo stosunek sił stosunkiem ale frajerstwo trzeba tepic. Mam nadzieje, że szybko się z nimi uporasz

• Pozdro dla całego W_P i S_L top1.gif znajomych i dostawców happy.gif i koneserów pustych moonów sneaky.gif Dnia 19-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk [W_P] ________________________________________________ Krążownik 60.000 Okręt wojenny 20.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Adam [PZT] ________________________________________________ Duży transporter 406 Satelita słoneczny 260 Gwiazda Śmierci 20 Wyrzutnia rakiet 5.196 Lekkie dzi…

• Tofi, Tofi, Tofi ileż to my już razy się spotkali Ale jak zwykle pełna kulturka więc życzę SzO Starcie dedykuje Marcinkowi Pozdrawiam wszystkich Polaków Szczególnie WP, SL i innych znajomych Specjalnie dla Almosta: Pozdro dla całego W_P top1.gif znajomych i dostawców happy.gif i koneserów pustych moonów sneaky.gif Dnia 18-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk [W_P] ________________________________________________ Pancernik 70.000 Sonda szpiegowska 5 _______________…

• dziwne skoro fs lecial kilka dni i się na niego czekało to jaki był problem zrobić synchronizację??

• takich czyscioszkow to jak najwięcej życzę gratulacje i poluj nam dalej

• zlomujesz i zlomujesz i zaraz topka się zamknie w jednej cyferce graty i czekam na mocniejsze jeszcze od tych

• gratuluje wlotu królu złoty

• życzyłem przekroczenia tej granicy w kilku kolejnych ST i w końcu jest ta przyjemność wpisać się pod takim starciem top w latajki(rece ) i czekam na jeszcze mocniejsze bum bum

• raz, dwa, trzy i do przodu ciśnij tam a jakby coś trzeba było wiesz gdzie uderzyć

• rachu ciachu lot na satki flota w piachu i czekamy na kolejne