Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 637.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Lizak EJK - - Starcia U68
PostFajnie wyszło, dziękuję jeszcze raz że mogłem z Wami uderzyć na jednego z lepszych graczy co czytam z komentarzy ale przede wszystkim dziękuję Selence, bez Ciebie moja gra na tym serwerze nie byłaby tak kolorowa
-
ABW [PZWP] & Lzk kupie dex [PZWP] & Incoming [PZWP] vs. TukanLSD [ANGELS] ~ 7429.09%
PostDzięki ABW za zapro do lotu, fajnie wyszło oby tak dalej
-
Pozdrowionka dla całego sojuszu PZWP beaten.gif PS. Kupie dex, dobrze płace sneaky.gif Dnia 09-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk kupie dex [PZWP] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 10 _________________________________________ Obrońca BauGrundSued [Explorer] ________________________________________________ Mały transporter 556 Duży transporter 75.004 Recykler 29 Gwiazda Śmierci 1 __________________________________…
-
Selene [P N] & ABW [PZWP] & Lzk kupie dex [PZWP] & Zolwik128 [PZWP] vs. CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 92782.56%
PostBardzo fajnie wyszło, info -> pyk pyk pyk -> i lecimy jeszcze raz dzięki za lot, no i oczywiście muszę dodać od siebie, że przewiezienie gracza o nicku CRACOVIA głównie moimi rekinkami to miód na moje serce
-
Pozdrowionka dla całego sojuszu PZWP PS. Kupie dex, dobrze płace Dnia 30-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lzk kupie dex [PZWP] ________________________________________________ Pancernik 40.000 Sonda szpiegowska 5 _________________________________________ Obrońca glomax [ATM DL 2] ________________________________________________ Duży transporter 35.102 Lekki myśliwiec 606 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2 Sonda szpiegowska 19.998 Gwiazda Śmierci 3 Wyrzutnia rakiet …