Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Dedykacje dla @ciap, @Neferet W_P oraz UNITED Skan---->500RMP---->lot---->bum Dnia 16-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Krążownik 150.008 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Davion78 ________________________________________________ Mały transporter 4.028 Duży transporter 2.043 Okręt wojenny 1.058 Recykler 1.127 Sonda szpiegowska 18 Satelita słoneczny 6.977 Wyrzu…
-
Propozycja zmian na Merkury
Mihusz - - DiD Merkur
PostNie dla zmian prędkości/ładowności/czegokolwiek. Jedyna zmiana którą ja bym akceptował to eko 3-5x, reszty nie chciałbym ruszać.
-
Witam Obrońca od dłuższego czasu robił fatalne fs'y. Dwa tygodnie czekania na odpowiedni czas zaowocowały wysłaniem 1250 rakiet, i starciem Dedykacje dla kochanej i uroczej sojuszniczki @ciap, dla całego W_P, UNITED, oraz wyjątkowo dla @halszka--> cieszymy się z powrotu! Dnia 23-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Okręt wojenny 38.500 Pancernik 28.065 __________________________________…
-
Witam Takie tam małe starcie Pozdrowienia dla W_P! Dnia 19-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Pancernik 28.182 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca moturzysta1982 [UAC] ________________________________________________ Mały transporter 23 Duży transporter 372 Lekki myśliwiec 13.169 Ciężki myśliwiec 469 Krążownik 512 Okręt wojenny 4 Recykler 8 Sonda szpiegowska 92 Satelit…
-
Witam Mam tu takie małe ST, wreszcie coś weszło Dedykacje dla @ciap, @Lizak EJK i innych nietypowych stworów z W_P i UNITED Dnia 18-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca jony2286 ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 20 Lekki myśliwiec 2.014 Ciężki myśliwiec 2.201 Krążownik 1.006 Okręt wojenny…
-
Witam Ode mnie: Do końca nie wierzyłem, że wyjdzie. Nie wierzyłem w to, że Deko wleci, ale cóż... Przyczyny są mniej ważne. Zebrał naprawdę lwią część złomu, więc szału z zyskiem nie ma, ale odpowiednie tagi są, więc i wstawić trzeba Szczególne zasługi należą się tu pewnemu sojusznikowi, który połączył losy moje i Adusia w ten dzień. Pozdrawiam i dedykuję ten RW całemu W_P, UNITED oraz @alldromeda i @ciap i @Neferet Od Adusia: Pozdrowienia dla lzk:D Dnia 18-02-2018 --:--:-- następujące floty spo…
-
Witam Takie przypomnienie, że istnieję Dedykacje dla Neferet, naszej mod która musi to czytać <3, ciap oraz W_P Dnia 10-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mihuszowo [W_P] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 400.000 Mały transporter 12.000 Pancernik 500 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Gwynbleidd ________________________________________________ Mały transporter 534 Duży transporter 5.112 Lekki myśliwie…