Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-852 z 852.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Historyczny
Postbrat św Wojciecha, Radzim Gaudenty
-
Historyczny
Postno i nie zapominajmy o "bitwie o śledzie"
-
Historyczny
PostRównie dobrze i Crecy E: Jak i Dupplin Moor Pod Falkirk też zadecydowali angielscy łucznicy
-
Historyczny
PostTapicer brakło Ci tej kreseczki pionowej Nie tylko ty masz problemy, mój profesor od starożytnej stwierdził że od 16 lat czeka na rocznik żeby ktokolwiek dobrze podał jego imię KASTOR, dajesz ty
-
Historyczny
PostJak nazywał się król hetycki, twórca potęgi tego państwa, który ustabilizował sytuację w swoim królestwie po wcześniejszym kryzysie i toczył zwycięskie wojny z jednym z sąsiadów??
-
Historyczny
PostIeyasu Tokugawa??
-
Historyczny
PostDobra odpowiedź i Twoja kolej
-
Historyczny
PostTrochę mi zeszło, ale coś ostatnio choruję i to temu Będzie łatwe, bo stan fizyczny nie pozwala na cięższe użycie umysłu :p w czasie II wojny światowej, Niemcy sformowali kilka batalionów ciężkich czołgów. Ile ich było, oraz które powstały jako pierwsze 3??
-
Historyczny
PostWłasowcy i Andriej Własow??
-
TOP 10 SOLO 1. Matiq [-] vs Igła [BBG] - 179402,05% Teoretyczny zysk agresora: 9.601.512.000 2. OwocowY [-] vs moonmoon [WarriorS] - 86911,5% Teoretyczny zysk agresora: 6.236.328.600 3. Matiq [-] vs NIEZNISZCZALNY [TRIADA] - 83405,56% Teoretyczny zysk agresora: 5.320.317.000 4. Matiq [G-O] vs Chaosik [Zniw] - 62964,02% Teoretyczny zysk agresora: 4.046.549.999 5. Matiq [-] vs Kudłaty [BBG] - 46644,03% Teoretyczny zysk agresora: 3.794.200.100 6. Matiq [-] vs DjDoman [BGS] - 42917,24% Teoretyczny z…
-
TOP 1 ACS DRACO !! Jarczyk i EvenemenT i freeman i gorek i Abu Rzeźnik [Psikus] vs PALERMO i melmak i Vat i bodziu [TAO], mazgaj - 75 000,7%
lordigla - - Hall of Fame
PostGratulacje dla obu stron, teraz trzeba przetapiać to co zostało zebrane i odbudowywać flotki. Przynajmniej będzie spokoju troszkę i żaden psikus mnie nie będzie z tydzień skanował Gąski się ostały więc zabawa jeszcze będzie