Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 741-760 z 852.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

lordigla - - Piłka Nożna

Od siebie dodam że kretyńśki sposób na walkę z kibolami

• Juventus Turyn F.C.

lordigla - - Piłka Nożna

Lazio - Juventus 0-1 (0-0) Bramka Pepe w końcówce, z całej czołówki Serie A tylko Milan nie stracił pkt w meczu przeciwko Juventusowi. Te 3 pkt praktycznie zapewniają miejsce w Lidze Europejskiej (jest się z czego cieszyc...), ba na 3 kolejki przed końcem jest jeszcze iluzoryczna szansa na miejsce 4 czyli grę w LM, jednak to tylko marzenia... Tradycyjnie przed końcem sezonu wzrasta lista potencjalnyc kandydatów do gry w Juve, obecnie na czoło wysunął się Sergio Aguero z Atletico, a także Bakary …

• Historyczny

lordigla - - Nauka

Nie sprecyzowałem, chodziło o tego z którym później zawarł sojusz Kiedy ty śpisz??

• TS Wisła Kraków.

lordigla - - Piłka Nożna

Wstyd i tyle... Odpadły 3pkt które miały zostać w Krk, dobrze że reszta ligi się dostosowała i też przegrywa solidarnie Skuteczność pod bramką zerowa, czyli kolejny odcinek serialu Genkov wróć Żuraw bezproduktywny, Rios przez 10 minut bardziej się pokazał. O Branco nic nie piszę, kto oglądał mecz niech sam go oceni Zmiany zbyt późno, znów zadecydowała 1 bramka. Walczymy dalej

• Historyczny

lordigla - - Nauka

Był władcą pewnego terenu, który odpadł od Państwa Wschodniofrankijskiego po śmierci ostatniego przedstawiciela Karolingów na tronie tegoż państwa. 14 lat później zawarł sojusz z nowym władcą ziem na wschód od swoich włości i włączył je pod władanie tego sąsiada. Jak się nazywał, z jakiej pochodził dynastii i jakim państwem władał ten potężny sąsiad??

• Legia Warszawa

lordigla - - Piłka Nożna

Rezerwowy w Legii Cabral powołany do szerokiej kadry reprezentacji Argentyny Zmiotło mnie to z łóżka

• Juventus Turyn F.C.

lordigla - - Piłka Nożna

Pojawiła się lista potencjalnych następców Del Zera na stanowisku trenera Juventusu: 1. Najsilniejszą pozycję ma trener Man City, Roberto Mancini, mimo wyraźnej niechęci jaką jest darzony przez kibiców. Jednak jego wymagania mogą być nie do spełnienia (100kk Euro na transfery, ściągnięcie Ibry [po co ja się pytam, po co??], Benzemy czy Teveza, wykończy budżet Juve) 2. Andre Villas-Boas, trener Porto chyba drugi w kolejności pożądanych przez kibiców, tylko czy zgodzi się opuścić swój obecny klub,…

• Historyczny

lordigla - - Nauka

Pytanie będzie jutro, dochodzę do siebie po świętach

• Juventus Turyn F.C.

lordigla - - Piłka Nożna

Juventus - Catania 2-2 (2-0) Znów bez oceny bo zdążyłem tylko na drugą połowę, na moje nieszczęście... Gra tragedia, jak można się tak cofnąć do obrony, mający rywala na patelni.. Zmiany del zera biją świat na głowę, zdjąć najlepszego na boisku Alexa i wpuścić Pepe, który zmarnował sytuację 4 na 1... Kolejny Krasic, marnujący sytuację sam na sam z bramką... Dno Pierwsza bramka to efekt głupich strat i chłopca radarowca Marchisio, w końcu rywala nie kryje się od bramki tylko od d... strony Gol na…

• Historyczny

lordigla - - Nauka

Giuseppe Garibaldi, Italia i hmm wojna domowa pewnie w Urugwaju??

• Znani i lubiani ludzie

lordigla - - Nauka

Si

• Znani i lubiani ludzie

lordigla - - Nauka

Ja wiem czy łatwe, jakby nie to o synu że zredagował kilka jego książek nie wpadłbym żeby spr gdzie urodził się Tolkien Zięć jednego z najwybitniejszych cesarzy i twórca jednego z jego największych zwycięstw. Wybitny geograf.

• TS Wisła Kraków.

lordigla - - Piłka Nożna

90 minut bez Genkova i od razu widać jak wiele robił dla drużyny Tak jak powiedział wczoraj Mourinho, samym posiadaniem piłki meczu się nie wygra I skończyło się zasłużoną porażką, gdzie za głównych winowajców osobiście uważam Sobolewskiego (po huhu się pchał w pierwszej akcji) i Kirma (nie wiem, 3 bramki mógł strzelić ) Patrząc na układ spotkań zapowiada się bardzo ciekawy maj Melikson nie widoczny, Rios dobra zmiana, szarpał, na pewno lepiej od Żurawia...

• Znani i lubiani ludzie

lordigla - - Nauka

John Ronald Reuel Tolkien??

• Juventus Turyn F.C.

lordigla - - Piłka Nożna

Fiorentina - Juventus 0-0 dziś opisu nie będzie bo wyrobiłem się na ostatnie 40 minut, więc nie ma co oceniać Chyba czas pożegnac się z marzeniami o LM, po dzisiejszym zwycięstwie Lazio powiększyła się strata o następne 2pkt, więc teraz tylko trzeba trzymać miejsce w LE... Pojawiające się ostatnio doniesienia o transferach do Juve pozwalają stwierdzić że jakiś szejk jest w to zamieszany, no ale to chyba tylko żarty Jedyne na serio, to chęć "dołożenia się" do transferu Neymara przez sponsora bian…

• TS Wisła Kraków.

lordigla - - Piłka Nożna

Cała nadzieja w Jagielloni żeby dziś wygrała Tak to będzie po ptokach Hmm, ilu to karnych wczoraj?? 2?? Coś ostatnio słabi sędziowie się trafiają, bo czerwień dla Wróbla też tak nie wiem czy zasłużona... Małecki ma nową rolę, więc nei będzie się nudził jak mu się zdarzy znów wyłapac kartek

• Czemu dopiero teraz?? I w takim wypadku kiedy następna edycja na uni Andro - Ele??

• TS Wisła Kraków.

lordigla - - Piłka Nożna

Czy ja mówię że nie sprawiedliwy remis?? Mam tylko pretensje do tego co wyprawiał sędzia, bo faul an Genkovie czy wejście Korzyma od którego zaczęła się szarpanina ewidentne na czerwoną kartkę. Genkov nie wymusił karnego, karny wtedy był proste. Kto przytrzymuje napastnika w polu karnym w takiej sytuacji??

• TS Wisła Kraków.

lordigla - - Piłka Nożna

Trzeba było oglądać mecz i czyste wejścia w Genkova. Ja nie mówię o karnych które były ewidentne

• TS Wisła Kraków.

lordigla - - Piłka Nożna

Mnie ciekawi kto pozwala takim sędziom jak dzisiejszy gwizdać w Ekstraklasie?? przecież to była parodia w jego wykonaniu, dopuścił do tego, że Korona nie próbowała przerywać akcji Wisły tylko polowała na nogi. Strata dwóch punktów niestety, zachowanie Wilka niezrozumiałe i nie potrzebne, pomyliły mu sie strony w które miał wybijać piłkę