Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 721-740 z 852.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Juventus Turyn - SSC Napoli 2-2 (0-1) Mecz kończący ten tragiczny sezon, sezon pełen kompromitacji (odpadnięcie z LE już w fazie grupowej, porażki z byle kim w Serie A), sezon zakończony na miejscu nie dającym miejsca w pucharach. I kosztował tylko głowę okularnika. Na nieszczęście dyrektorem sportowym zapewne pozostanie zezulec Miernotta nie potrafiący uzyskac korzystnych warunków transferu i tylko szastający kasą jakby sponsorem Juve był jakiś szejk. Buffon - mimo 2 bramek pewny punkt, 2 razy …

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Szkoda porażki w meczu o pietruszkę, no ale cóż. Nie wiem czy ta czerwień zasłużona, nie mnie to oceniac, choc dziwnie to wyglądało. Z dobrych wiadomości, dostaliśmy rozstawienie w 3 rundzie Eliminacji LM, więc nie jest źle, jeszcze tylko transfery i może wreszcie się uda

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Nowym trenerem Juventusu zostanie obecny coach AC Siena, były kapitan Bianconerrich, pamiętający sukcesy turyńskiego klubu i będący zarazem nadzieją włoskiej myśli szkoleniowej Antonio Conte. Opuszcza Sienę po wprowadzeniu jej do Serie A, by tchnąc ducha w tragicznie spisującą się drużynę Juventusu. Jako że poleca go guru transferowy we Włoszech Luciano Moggi może okazac się to najlepszym posunięciem turyńskiego klubu co do obsady ławki trenerskiej od dawien dawna.

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Red, no ale jakby dostał zakaz stadionowy to raczej by na trybunach nie siedział Gdzie u Ciebie logika Nie ma sie nim co przejmowac, jacyś rozgoryczeni są chyba, bo Arboledy wtykającego paluchy nie wiadomo gdzie bronili jak świętego obrazka

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Małecki sam się wkopał Miał zmądrzec a walic takimi tekstami...

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

WISŁA Z KRAKOWA TO CAŁEJ POLSKI KRÓLOWA!! 3 pkt po, jak to stwierdził Maaskant, najgorszym meczu Gra nie wyglądała za dobrze, no ale presja była żeby skończyc. nam pozostaje się cieszyc, płakac nad fatalną formą Kirma (swoją drogą to że nie zszedł wcześniej to zasługa szerokiej ławki ). Ilośc rożnych i wariantów ich rozegrania duża, ale te ostatnie polegające na przekopywaniu pola karnego to smiech Siejewicz - szkoda gadac, poziom co najwyżej I ligi dziś zaprezentował. Czasu dużo żeby przygotowa…

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Na niedzielę przed G i w zasadzie resztą stadionu ważne zadanie, żeby nie pozwolic aby jakieś przygłupy zaczęły śpiewac "jejeje Żydów", bo w yjdzie głupia sytuacje. Jeszcze tym bardziej że rodzina Maora może się pojawic na meczu...

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Nie wiem co miało byc na oprawie, ale skoro widniało przed zarządem ryzyko zamknięcia stadionu do kogo są pretensje?? Oprawa meczu to miejsce na wyżywanie się na politykach za takie a nie inne decyzje?? I co za radośc ze spuszczenia Craxy, derbów za rok nie będzie (chyba że z Podbeskidziem ) Ważne żeby tytuł był

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Mistrza mamy, bo nikt nie jest w stanie go odebrac. Red zapomniał dodac że czytam większośc gazet, no ale zapomniałem czyatc gazetki kibiców lecha to jedyne źródło obiektywne To nie miej pretensji, że mają w dupie kibiców skoro nie potrafisz ich uszanowac - proste??

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Mati, bo w końcu lepiej miec zamknięty stadion na derby. Takie jest wasze rozumowanie. No ale w końcu "Wisła to my a nie wy." To było dorosłe. Ile dzieci z rodzinnego przyjdzie znów na Wisłe po tym jak zostały wygwizdane?? No naprawdę dorosłe zachowanie. Thor, fajnie że nikt nie wygrał z kibicami. Słyszałeś o "Żelaznej Damie"?? Nie psiarnia tylko policja, ty nie będziesz szanował ich, oni nie będą szanowali Ciebie - proste. I żeś se znalazł autorytet do cytowania, nie ma co. E: Mati wchodzę na k…

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

To jest kretynizm ze strony urzędasów i temu nie przeczę. Zamykanie stadionów - idiotyzm. Karta kibica - wreszcie coś mądrego. Czego się spodziewali?? Że Cupiał pompujący własne pieniądze w klub pozwoli żeby mu stadion na derby z głupoty zamknęli?? No proszę was! Byłbym zapomniał, dla Żubrzyka: k%78@!! E: A największy wstyd jest Red za to, że Ci "nawierniejsi kibice" wygwizdywali tych którzy starali sie dopingowac. A po meczu z ryjem na wszystkich na każdym forum naskakują.

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Zapomniałbym, że wam kibolom najbardziej zależy na klubie. To że ktoś z rządu może stadion zamknąc przez co klub straci was nie interesuje, ważne żeby było po waszemu.. No ale wy jesteście z klubem zawsze i wszędzie. Ci którym zależało, na E się starali

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Mistrz, mistrz nasz TS!! Wstydzę się za to, co było na trybunach, ale drużyna, w przeciwieństwie do tragicznego rywala pokazała co najlepsze!! Feta w niedziele!!

• Historyczny

Igła - - Nauka

Z Saladynem to była bitwa pod Hittin. Ale to on miał chyba przeagę technologiczną Zakładam, że chodzi o coś z przełomu XIX/XX wieku

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Patrząc na wynik Jagielloni, to chyba się zaczyna rozstrzygac sytuacja. Zanosi się ciekawy mecz i w razie zwycięstaw z Lechem, na derbach może byc feta Ohh co by się wtedy działo w Krakowie

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Juventus - Chievo 2-2 (1-0) Nie wiem co tu można napisac, im szybciej zwolnią tę ofiarę tym większa nadzieja że będzie lepiej. Spieprzyc wygrany mecz umieją tylko w Turynie. Człowiek który nie umie zrobic żadnej zmiany na czas do niczego się nie nadaje. Osobiście nie wiem jak on zdobył trenerska renomę, ale honoru nie ma za grosz, bo podałby się dla dobra wszystkich do dymisji. Buffon - niemrawy, niewiele brakło a sprezentowałby 3 bramkę dla Chievo, jak się wychodzi do piłki to trzeba byc pewnym…

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Bo nawet nie zapytałem, nie wiem czy ślepy jestem ale nieuznana bramka dla Lechii?? Jestem przekonany że ze wzg na Wilka spalonego byc nie powinno Ale mogło się mi pomylic W ogóle to Małek często się mylił na niekorzysc gospodarzy

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Ta liga to robi wszystko żeby w trójce była Wisła, Legia i Lech. Ostatnie wyczyny Jagielloni przyprawiają o ból głowy. Jutro jak się uda 3 pkt z Gdańska wywieźc to zanosi się na 6pkt przewagi po raz kolejny E: Powrót Genkova, i widac jaką robi różnicę, bo od razu 3 pkt wpadły Bramka Sivakova stadiony świata, po profesorsku to wykończył. Udany występ dwójki Wilk/Sobolewski, dużo lepiej to wyglądało niż z Jirsakiem, więc może Maskant zostawi taki zestawienie, szczególnie ze względu na trudne mecze…

• Historyczny

lordigla - - Nauka

Bob zadajesz

• Manchester United

lordigla - - Piłka Nożna

dragonatur, nie wprowadzaj ludzi w błąd Od każdej części ciała jaką można zdobyc bramkę, bo wyobraź sobie sytuację że niewielki spalony jest w okolicach połowy boiska. To co, akcje prowadzimy aż do końca, strzeli to się zastanawiamy, czy ta częśc ciaął była na spalonym czy nie?? Icetouch ma niepodważalną rację