Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 852.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostNiby to 1-0, niby wygrany, ale ja pitole jaki poziom... Dobrze że to wpadło bo jedyna groźna sytuacja nie zakończyła się nawet strzałem (Iliev). Poziom spotkania tragiczny, ciekawe czy Maaskantowi uda się wpłynąc na kopaczy co od strzelenia bramki grają tylko po to żeby nie stracic, bo będzie tragicznie... Ja nie wiem, czy przeciętnemu "kibicowi" nie wystarczy powiedziec prosimy o opuszczenie flag, bo zasłaniają kamery??!! Ale to tak tylko urywkiem... Czekamy na rewanż i coś lepszego, bo narazie…
-
Historyczny
PostZadajesz
-
Historyczny
PostFormozus, nawet nie dawno było to pytanie Coby nie czekac na pewne potwierdzenie: Pewien polski władca wymigał się od pewnej wyprawy wojennej dosc "interesującymi i śmiesznymi" problemami natury żołądkowej. Jak się nazywał ten władca, coż to była za wyprawa i jak brzmiała jego odmowa
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostW zimie też dostawaliśmy w sparingach, a potem wystarczylo kilka kolejek i było po problemie Rumuński średniak przygotowujący się do gry w LE Argentyna i Brazylia też są słabiutkie?? W końcu pokazują narazie w CA. Poczekamy na Rygę, a ty się ciesz że przegrywamy sparingi, w końcu one są najważniejsze. Nauczka dla Sobola, że z kilku metrów trzeba włożyc trochę siły. W meczu z Florą niech Genkova i Małeckiego zastąpią Biton i Iliev, może tych pierwszych to rozrusza, bo Iliev o niebo lepszy od Siln…
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostRed, oglądałeś mecz?? Czy relacja na Interii?? Wynik odzwierciedla tego co się działo na boisku Zobaczymy się w pucharach, o sorry, nie zobaczymy
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostCytat od SpOtLesS: „lub europie” Taki z Ciebie kibic jak ze mnie baletnica. Fakt faktem, dużo większe szanse mamy na wygranie Serie A Dobra nowinka, Władze Włoskiej Federacji Piłkarskiej przywróciły przepis zezwalający na zakup 2 zawodników non-EU w jednym okienku. Z informacji śmieszniejszych: Pojawiły się twarde dowody na złamanie przez Inter Mediolan przepisów w tzw Calciopolli 2. Mediolańczykom nie grozi nic, gdyż sprawa z 2006 roku (sic!) się... przedawniła Takie rzeczy tylko we Włoszech. W…
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostJuventus faworytem w wyścigu po pomocnika Bayeru Leverkusen Arturo Vidala. Po tym jak dyrektor sportowy Aptekarzy, Rudi Voeller, odrzucił mozliwośc transferu Chilijczyka do klubu z Bundesligi, odpadł główny faworyt do zakupu, Bayern Monachium. Dla włoskiego Napoli zawodnik ten jest tylko ewentualnością w razie niepowodzenia zakupu Gokhana Inlera. Natomiast oferta Arsenalu została natychmiast przebita przez działaczy Starej Damy, którzy oferują za reprezentanta Chile około 9 mln euro. Pomocnik Sa…
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostNa stronie Legii Warszawa pod tematem ściągniemy Lobonta
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostPrzedstawiciele Sergio Aguero, reprezentujący firmę IMG, negocjują z władzami Atletico zbicie ceny do 35mln Euro. Zdaniem argentyńskich mediów jest na to duża szansa, co oznacza, że już nie tylko we Włoszech i Hiszpanii głośno jest o transferze Kuna do Juventusu. Pojawiła się plotka o zainteresowaniu Keisuke Hondą przez Juventus, tu jednak warunkiem transkacji jest nie wykupienie, podobno niechcianego przez Conte, Michela Bastosa z OL
-
Historyczny
PostAustralia - Australia Tego się chyba nikt nie spodziewał
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostJuż oficjalnie: Nowym zawodnikiem giganta ze stolicy Piemontu został Stephan Lichtsteiner, zakupiony za 9,5mln Euro z rzymskiego Lazio. Szwajcar podpisał czteroletni kontrakt.
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostCytat: „Jutro w Turynie pojawić się ma Stephan Lichtsteiner, który ma przejść badania medyczne i sfinalizować transfer do Juventusu. Zawodnik ma przejść do stolicy Piemontu za kwotę 9,5 miliona euro.” Do środy ma nastąpic spotkanie z władzami Atletico w sprawie transferu megagwiazdy klubu ze stolicy Madrytu Serio Aguero. Jak na razie Juventus wydaje się byc pewniakiem do zakupu młodego Argentyńczyka, choc pojawiają się prasowe doniesienia o zainteresowaniu nim przez Barcelonę. Do władz Bayeru Le…
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostPo bezgotówkowych transferach Pirlo, Zieglera i Pazienzy Juventus wykupił przebywających do tej pory na wypożyczeniu Alessandro Matriego , Fabio Quagliarelle, Simone Pepe oraz Marco Mottę (?!). Łączny koszt tych zawodników wyniósł około 37 mln Euro. Na dobrej drodze do podpisania kontraków z turyńskim gigantem są Stefan Lichsteiner z Lazio (rozbieżności dotyczą 1 mln Euro) oraz Michel Bastos z OL. Zdziwieniem jest pojawieni się słabszego nawet od graczy z zaplecza ekstraklasy Marco Motty, natomi…
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostJa już przyszłościowo myślę Nie no kupują 100% praw do zawodnika, te 40% to kwota następnego transferu jaką odpalą do tego Platense, co może byc nawet ogromną sumką
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostNo to także ten, idą wzmocnienia przed LM niech to coś trafi... http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/osman-chavez-odchodzi-z-wisly,1,4406376,wiadomosc.html Kupic za 0,5kk sprzedac za 3kk, ale tu się nie myśli..
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostEhe, no faktycznie. Napisałbym Ci co powinieneś zrobic, ale mogłoby się to banem skończyc.. Małeckiego też wywal, jechał z Maaskantem na jednym rowerze, na pewno coś podejrzanego Jak nie odróżniasz pedalstwa od głupawki to ja Ci winszuję pomysłowości
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostCytat od *ThoR*: „ Aha jeszcze to: Bunoza i Paljic WON z Krakowa. Nie chcę ich już oglądać w Wiślackiej koszulce. I nie tylko ja.” Ja nie w temacie, o co kaman??
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostPo zakontraktowaniu za darmo Andrei Pirlo i Reto Zieglera, zmiana na stanowisku trenera Juventusu. Były kapitan Starej Damy, Antonio Conte podpisał dziś dwuletni kontrakt, wiążący go z Juve do 30 czerwca 2013 roku. Juventus jako jedyna zainteresowana drużyna złożył zapytanie do Atletico w sprawie argentyńskiego napastnika, Sergio Aguero. Dodatkowo złożona została oferta wypożyczenia z Man United 20-letniego obrońcy Fabio.
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostNie wiem czy to kaczka dzennikarska, ale na pewno wyjątkowo udana Więc jak ktoś się chce pośmiac, to Valckx negocjuje transfer do Wisły będącego wolnym zawodnikiem Ruuda van Nisterlooy'a To nawet przebija planowane transfery Juve
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostCo do odrodzenia, żarty pismaków poprawiają humor z rana: Rzekomo Conte jako główny cel transferowy widzi Naniego z Manchesteru, a Miernotta sonduje możliwośc zakupu za około 30 - 35 mln Euro Fiorentina odrzuciła ofertę za Montolivo, opiewająca na kilka mln + 100% karty Amauriego. Pewniakami do zakontraktowania mają byc: Matri i Quagliarella. Niewyjaśniona jest spraw Bonucciego, któym zainteresowane jest londyńskie Fulham.