Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 852.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostRedyplomowany ma racje i tyle, wyjście z nastawieniem a brońmy się jakoś to będzie to było strzelanie sobie w kolano... Może jakby Mały zagrał do Genkova przy stanie 0-0, ale gdybac se możemy. Nie umiejętnośc obrony korzystnego wyniku, bo jak się strzeliło na to 2-1, to wystarczyło spróbowac utrzymac piłkę, a nie przejęcie i [wykop] do przodu, niech Genkov lata w pojedynkę. Bramkę strzeliliśmy z przypadku, dała nadzieję, ale ta szybko prysła. Co do pierwszej bramki, to tak jak pytali w studiu, c…
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostKorona - Wisła 0-0 Plan wykonany, założeniem był remis rezerwami i tak się stało, szkoda że biton nic nie skubnął, ale ile może. Udany debiut Czekaja na stoperze, widac że nie poddal się presji, coś będzie z tego chłopaka. Brud też dobry występ, na pewno lepszy od niektórych kopaczy... Oglądanie Jirsaka i Kirma przyprawia o ból głowy, 700k Euro wydane na Czecha to kpina natomiast Słoweniec 95% celnych podań notował grając od tyłu Byle do wtorku!!
-
Liga typerów - dyskusje
Igła - - Piłka Nożna
PostWidzew kolejny pogramca faworytów zabrał punkty wszystkim typerom
-
Liga typerów - dyskusje
Igła - - Piłka Nożna
PostHah, najsłabszy mecz miedziowych w sezonie + dobra gra obrony Górali i padł wszystkim pierwszy typ Btw, oglądając ten mecz, Podbeskidzie jest bardzo dobre taktycznie, do momentu aż nie przejmie piłki, potem tylko rura i wyp** do przod.
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostTegoroczny Turniej o Trofeo TIM Juventus zakończył na miejscu drugim, ustępując niepokonanemu w turnieju Interowi. Pierwszy mecz Juventus zagrał przeciwko Interowi. Po bramkach Vucinica dla Juve i Ranocchi dla Interu mecz zakończył się remisem, w rzutach karnych niebiesko-czarni wygrali 6-5. Drugi mecz przeciwko Milanowi zaczął się od szybkiej bramki Cassano dla rossonerich, ale potem trafiali już tylko Turyńczycy. Najpierw z dystansu Vidal, a następnie po świetnej asyście Chilijczyka główką z 1…
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostDLugi xD -> zamiast obstawiac, wyślij kase do Juve, bo jak miernotta nie rpzestanie skupywac szrotu pokroju Ramirez i inne takie ciumraki, to nam braknie kasy na skrzydłowego Mecz wygrany, APOEL pokazał, że w grupie mistrzowskiej jest chyba najsilniejszym zespołem (takie wrażenie po kolejce z LM). Wynik mniej lub bardziej zasłużony, ważne że goście żadnej 100% sytuacji w zasadzie nie mieli, w przeciwieństwie do Wisły. Na pewno szkoda sytuacji z pocz 1 połowy i ewidentnego karnego na Meliksonie, …
-
Historyczny
PostSi, jak jesteście pewni to zadawajcie dalej bez potwierdzenia
-
Historyczny
PostJedna z ważniejszych bitew wojny domowej w Rzymie (49-45), mogła zmienic bieg historii, lecz wskutek zbytniej ostrożności nie przyniosła żadnych efektów. O jaką bitwę chodzi, kiedy się odbyła i kto dowodził stroną, która odniosła częściowe zwycięstwo?
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostObejrzałem prawie całą kolejkę (z rozbitym palcem łatwiej znaleźc czas ) I naprawdę, znaleźc w tej lidze wartego polecenia polskiego zawodnika nie jest nawet trudno, to jest przej.... trudne zadanie! Legia - Górnik - błyszczał Ljuboja ale z bramkarza górnika zapamiętałem z meczu ze Śląskiem, ciekawy będzie z niego zawodnik Jaga - Korona - Frankowski, ale on za młody to nie jest i taki młodziutki zawodnik Korony który wszedł w 2 połowie, starał się szarpac Polonia - ŁKS - młodzik który wszedł w d…
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
Post8 września an otwarcie nowego stadionu, Juventus zmierzy się z Notts County, najstarszym klubem na świecie. Pierwotnie palnowany mecz z Man Utd nie dojdzie do skutku ze względu na ligowe spotkanie Czerwonych Diabłów, które ma się odbyc 10 września
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
Post1-0 Szczęśliwe zwycięstwo mimo debilizmu Kirma, który marnuje kolejnego karnego. Garguła na plus, starał się, widac że wraca powoli do formy. Styl gry daleki od doskonałego. W zasadzie po tym meczu, to nasunął mi się wniosek, że najprostszą drogą do nie przegrania z Wisłą jest wybijanie piłki cały czas na rzuty rożne. Żadnego pomysłu na rozegranie, w skrócie krótka klepka i strata (nawet ze spalonym a to już szczyt). Karny ewidentny, nie wiem skąd kontrowersje kiedy obrońca tak wystawia rękę, w …
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostPo ostatnim skompromitowaniu się włoskiego trybunału do spraw sportu czy jak to się tam zwie, mamy oficjalną odpowiedź Juventusu: Cytat: „Oprócz odebrania Interowi scudetto przyznanego im w roku 2006 oraz zwrotu obu odebranych tytułów mistrzowskich Juventus domaga się od Włoskiej Federacji Piłkarskiej odszkodowania w wysokości 250 milionów euro! Andrea Agnelli razem z prawnikami turyńskiego klubu przedstawił w odwołaniu do Trybunału Arbitrażowego ds. Sportu szczegółowe podsumowanie szkód, jakie …
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostJak i znanym faktem jest, że Legia dawno mistrzostwa nie widziała Na życzenie, w wyjściowej 11 mamy Gargułę, i ligowego bohatera Wisły Bitona. Zobaczymy jak to będzie wyglądało.
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostCytat od Kar(L)ik: „Lepiej promować swoich zawodników Polaków niż stranierich o to mi chodzi. Wilk, Sobolewski,Małecki, Garguła max.4 piłkarzy Polaków ma szanse gry. Pieniądze są ważne, ale można znaleźć w niższych ligach zawodników o sporym potencjale tylko trzeba mieć skauting. U Was skauting to ten cały Valcx czy jak mu tam zadzwoni tu i tam i ma zawodnika. Drugi Arsenal się u Was robi. Zresztą może to i dobry omen w końcu Arsenal i tak nie potrafi nic wygrać od kilku lat :E” 1. Garguła?? Nic…
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostChodzi o atmosferę na trybunach
-
Legia Warszawa
Igła - - Piłka Nożna
PostNo i trafił się Spartak, zawsze to nie Anglicy, no ale nie za łatwy rywal
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostTeoretycznie najlepsze losowanie się trafiło Teraz tylko czekac na wyniki
-
Indeed
Igła - - Archiwum CT
PostCytat od Indeed: „1. Aktualnie spontanicznie, rok temu zakończyłem karier(k)ę w klubie... 2. Lubię zaszaleć, ale rzadko, parę razy w miesiącu... Ogólnie ostatnio spokojny człowiek się ze mnie zrobił i jakieś wielkie imprezy mnie nie bawią tak, jak kiedyś.” 1. Soła czy Unia ?? 2. Parę razy w miesiącu to co weekend czy rzadziej??
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
Postmiało odpasc 5 brakło wygranej Mariboru Z całej 5 nie wpadnijmy na Duńczyków
-
Historyczny
PostBitwa o Śledzie, Anglicy pokonali Francuzów