Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 852.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Arsenal Londyn
Igła - - Piłka Nożna
Postdragonatur, jakby was "zawiodła nieskutecznośc", to byście z 4/5-0 wygrali :E
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostNa koniec okienka: Przesraliśmy Guarina, który wylądował w Interze... Ouasim Bouy, młodzik z Ajaxu dołączy dziś do Primavery Juventusu.
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostMarco Motta wypożyczony do Catani. Luca Toni odchodzi do An-Nasr. 50% karty najlepszego strzelca Serie B, Ciro Immobile za 4mln Euro wykupiła Genoa. Fausto Rossi wypożyczony do Brescii. Coś zaczęło się wyprzedawanie szrotu i młodzików, więc może szykuje się jakaś niespodziewana transakcja na koniec okienka :) E: Michele Pazienza wypożyczony do końca sezonu do Udinese :quasi: Vincenzo Iaquinta dołączy na zasadzie półrocznego wypożyczenia do Ceseny. Simone Padoin, pomocnik Atalanty dołączył do Juv…
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostJuventus - Udinese 2-1 (1-0) Matri 2 Floro Flores Mecz średniawy, rozgrywany w arcytrudnych warunkach pogodowych (wyróżniała się czapka Conte ^^ ). Razi nieskutecznośc, ale za to cieszą 3 pkt w meczu na szczycie. Coś pooceniamy dzis (bazowa jest 6 jak w FM :E ) Buffon - 7 - przy bramce bez szans, kilka trudnych sytuacji wybronił, ogólnie mecz udany Lichsteiner - 6 - dzis słabiej, kilka strat, zmarnowana sytuacja gdy dostał pilke od Quagla na 11m i nie wiedział co zrobic Barzagli - 8 - który to j…
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostMartin Caceres wraca do Juventusu. Obrońca Sevilli został wypożyczony za 1,5mln Euro z opcją wykupu za 8mln po zakończeniu sezonu. Będzie to już jego druga przygoda z Juventusem, po wcześniejszym wypożyczeniu z Barcelony.
-
ACS; Igła (BBG)vs Aragorn(U_P), bollo(U_P), moonmoon(G-O) - 31547,19% Obrona TOP 4 ACS
Igła - - Hall of Fame
PostCytat od quentinn: „W sumie to miło by było gdyby osoba prowadzaca dział TOP 10 ST uaktualniła TOP-ki.” W sumie to miło by było jakby znalazł na to czas, wpis na forum trwa krócej jak zabawa z aktualką ;) Aż tak Cię boli?? :) To poczekasz do piątku, bo jestem z doskoku. Btw tak jak mówiłem, na początku tematu starcia ma być napisane jaki top i czy solo czy acs :)
-
ACS; Igła (BBG)vs Aragorn(U_P), bollo(U_P), moonmoon(G-O) - 31547,19% Obrona TOP 4 ACS
Igła - - Hall of Fame
PostCytat od skowyrny: „Igła ucz się do sesji :D” Będzie spokojniej przynajmniej :E Ale zostało mi zabawek więc może zejdę jeszcze :P
-
Igła - - Hall of Fame
PostCytat od AJU: „Cytat od bollo: „Igła wyliczył recki” no nie do konca tak było :D igła brak i słów noobie :juzpotobie: mowiłem nie leć bo śmierdzi na kilometr,mowiłes ze nie polecisz. nie mozesz raz mnie posłuchac? :quasi: gratulacje obrony” A pisałem im, że ty klikałeś :E Przecie chciałem zawrócić, ale z martwą naturą nie będę walczył :E
-
Igła - - Hall of Fame
PostCytat od Tygrysek: „A tak Igła kiedys sie zarzekałeś ze nigdy moonmoona nie zaatakujesz a teraz masz male ała... ” Pokarało mnie za naiwność :E Cytat od utyty: „A czy JAorl nie mial podobnego paktu c Cichym >??? oj co za hipokryzja..” Spytaj Cichego czy Jarczyk mu cele czasami podsyłał ;P Ładna akcja, zlagowało przeglądarkę na 55s przed wlotem, jak się zalogowałem z powrotem to miałem tyle czasu, że hoho :E Sobie życzę SzO (może kiedyś, obrońcom graty)
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostJuve - Roma 3-0 (2-0) Giaccherini Del Piero Kjaer (sam.) W 9 rocznicę śmierci legendy Turyńskiego klubu, Gianniego Agnellego, Stara Dama ograła w pucharze drużynę ze stolicy. W następnej rundzie czekać będzie na nas zwycięzca rywalizacji Milan - Lazio. Storari - pewny punkt, nie dał się zaskoczyć ani razu, mimo braku gry w dobrej formie. Lichsteiner - tradycyjnie rwał skrzydłem do przodu, akcje z Pirlo mają opanowane do perfekcji Barzagli - jak zawsze najlepszy w obronie, naprawiał błędy Bonucci…
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostAtalanta - Juventus 0-2 (0-0) Lichsteiner Giaccherini Zasłużona wygrana, mimo wyraźnego braku szczęścia w 1 połowie i nieskuteczności Matriego. Fenomenalna asysta Pirlo przy bramce ma 1-0 i równie ładna asysta Marrone przy 2 golu. Niestety Matri znów nie może się odblokować, nawet w dość łatwych sytuacjach :/ Jest to 19 ligowy mecz Juve w tym sezonie bez porażki!! Zasłużony tytuł mistrza jesieni. Niestety, kontuzji kostki doznał Pepe a lekkiego przeciążenia kolana Marchisio. W tym momencie, przy…
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostJuve - Cagliari 1-1 (1-0) Po wczorajszym remisie w słabym stylu padł nowy rekord Turyńskiego klubu, 18 kolejnych spotkań bez porażki ( 10 zwycięstw, 8 remisów :? ). Dzięki porażce Milanu w derbach udało się wrócić na fotel lidera, natomiast trzeba wreszcie zacząć wygrywać, bo remisami długo nie pociągniemy. Grosso dołączy prawdopodobnie do Lecce, przy czym CZEŚĆ jego pensji do czerwca będzie płacił nadal Juventus. Z bardziej zabawniejszych, rano na EBayu pojawiła się oferta zakupu Amauriego :E .…
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostLecce - Juventus 0-1 (0-1) Matri Mecz słaby, cudem zremisowany. Conte tradycyjnie nie wie co to zmiany, przy takiej pogodzie to się powinna koło 60 minuty wprowadzać świeżych zawodników, ale po co? Matri mimo bramki tragedia, powinien w ostatnich 20 minutach strzelić jeszcze ze 2 i zanotować asystę... Lepiej podnosić ciśnienie kibicom i wpuszczać Cegłę, którego dziadek Oddo robił jak pachołka. Kolejny mecz, który pokazuje że trzeba zakupić stopera albo lewego obrońcę, że też kiksy Bonucciego nic…
-
II wojna światowa
Post"Czajnik Twój" ;) Buleon, ja nie polski poseł, jakbym chciał konstruktora samolotów to ująłbym to dosłownie, chociażby "pojazdów lotniczych" ;)
-
II wojna światowa
PostTakie tam łatwe: Generał - konstruktor, twórca ogromnej ilości pojazdów specjalnych.
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostMarco Boriello nowym zawodnikiem Juventusu. Napastnik Romy wypożyczony za 1kk Euro, z opcją wykupu za 7,5kk. Zawsze to nową jakość z przodu i nadzieja na pozbycie się 3osobowego lasu pobierającego ogromne gaże. A Ent dalej nie chce odejść ;P Nie ma co podzielać dezaprobaty kibiców do tego transferu, Pepe też miał być razem z Barzaglim ledwie zapychaniem ławki, a co z tego wyszło wiedzą wszyscy ^^ Kolejnym uzupełnieniem składu ma byc David Pizarro, również rezerwowy Romy, który ma przyjść na wypo…
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostNo i się chyba pajaca nie pozbędziemy... amauriq.jpg
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostSalomon śmiesznie brzmi ;P Idą święta więc kilka milszych informacji :) Łajza odchodzi! Wielce prawdopodobne jest odejście znienawidzonego w Turynie Amauriego do Genoi. God bless you i się więcej tu nie pokazuj! Marco Mottą zainteresowanie przejawiają: Sporting Gijon, HSV Hamburg i AC Parma. Byc może uda się pozbyć kolejnego szrotu. Niespełna 17letni obrońca Perugii Nicolo Curti został pozyskany przez Juventus na zasadzie współwłasności z opcją wykupu. Witamy! Marco Boriello prawdopodobnie dołąc…
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
Post19 letni bramkarz Brescii Calcio, Nicolo Leali, nazywany we Włoszech "następcą Buffona" za 5mln Euro dołączy do wicelidera Seria A.
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostUdinese - Juventus 0-0 Jak na hit Serie A to mecz słabiutki, Juve kolejny raz pokazało, że z trudnych terenów potrafi wywieźć remis (Napoli, Roma). Szkoda, że na koniec roku tracimy fotel lidera, ale przynjamniej w silnych ligach europejskich jesteśmy jedyną niepokonaną drużyną. Buffon - nie miał wiele pracy, co miał złapać to wyłapał. Lichsteiner - pewny w obronie, natomiast pod koniec roku zgubił ofensywną formę Barzagli - tradycyjnie już pewniak w obronie, czyścił wszystko Bonucci - o dziwo b…