Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 852.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Allah Akbar! [ciach] o poranku, szkoda że nikt nie wpadł na to po 10 żeby leciec :E Byłoby ładniej i z przebitką, skromny udział mam, więc cycki będą tu :E 286758-Deman1608.jpg Vinckowi SzO, niby koniec 5g, ale bezpiecznie tam nie ma ;P Eksterminacja E: 100% złomu w domu :E //Takich słów nie używamy. //Asiaa

• Historyczny

Igła - - Nauka

Zadajesz ;)

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Genoa - Juventus 0-0 Żenua... 16 rzutów rożnych, 2 słupki i poprzeczka w 15 minut, mecz z najsłabszą defensywą w Serie A i nie potrafimy strzelić bramki... Vuvinic głową z 6 metrów w słupek, ale Pepe to już przebił wszystkich, 2,5 metra od bramki, nogą w pełnym biegu nieatakowany przez nikogo trafia w słupek... Rozpacz i nic więcej. Pobili rekord serii meczów bez porażki, to teraz pobiją rekord remisów w jednym sezonie i udowodnią całej Europie, że nie przegrywając meczu w sezonie uda się nie za…

• Legia Warszawa

Igła - - Piłka Nożna

Mecz nijaki, może jakby Kuciak nie wyciągnął tego strzału Łatki to byłoby ciekawiej, choć liczyłem że Górale coś skubną i będzie sensacja.

• Historyczny

Igła - - Nauka

Jak nazywa się pewna pochodząca z Bizancjum księga, w której znajdujemy wzmiankę o pewnym polskim plemieniu, od którego wzięła się nazwa Polski dla naszych wschodnich sąsiadów?

• Historyczny

Igła - - Nauka

Boudika, powstanie zostało zmiażdżone przez zwarty szyk legionów.

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Paul Pogba, wschodząca gwiazda francuskiej piłki i gracz Man Utd podpisze po zakończeniu sezonu kontrakt z Juventusem. Zarabiał będzie 15k Funtów tygodniowo, a Stara Dama wykupi go za 300k Euro Bologna - Juve 1-1 7 remis w 11 meczach, 13 remis w 26 meczu ligowym, to jest po prostu tragedia :? Parodia trenerki w wykonaniu treneirinho Conte, wystawienie w linii ataku dwóch nierobów i walczaka (cała trójka bez formy), farsa w wykonaniu sędziego, szlo się zastanowić czy czasem nie próbuje wykartkowa…

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Padaka po raz kolejny :E Juve - Chievo 1-1 (1-0) Rywal był tak silny, że sztuka było nie wygrać... W końcu bramkę de Ceglie strzelił... Zmiany bez sensu, w pierwszym składzie 3 piłkarzy, których tam nie powinno być (Vucinic, De Ceglie, Padoin), efekty widać... Praca nad stałymi fragmentami przyniosła efekty, z 12 rogów nie stworzyliśmy zagrożenia... Wyczyn Bonucciego przy straconej bramce w każdym normalnym klubie byłby gwoździem do jego dalszej kariery u nas jedna ta łamaga nie potrafiąca w pół…

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Ja nie wiem, ale dalibyście sobie spokój z podsyłaniem wiadomości, które opublikował cały jeden portal robiący ludzi w jajo :E Szybkie dementi od Probierza, a Basałaj na dzień dobry wczoraj powiedział, że takiego tematu nawet nie ma ;)

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Na życzenie znów w plecy :E Miec taką przewagę w posiadaniu piłki i nie umieć nawet w nią strzelić to jest po prostu rozpacz i błazenada. Czas się skupić na PP, bo w lidze będzie ciężko się w czołowej 5 złapać... Bicie brawa, skandowanie nazwiska durnia, który w taki piękny sposób łapie czerwień to już jest parodia. Chłop pierwszą kartkę łapie w tak durny sposób (wystarczyło nie iśc z łokciem i byłoby tylko upomnienie), drugie żółtko też w niegroźnej sytuacji, a towarzystwo wzajemnej adoracji z …

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

!Pete, bo to przecież psiapsióła towarzystwa z młyna się stała. Wisła jest najważniejsza, ale to że na nią pluł ile wlezie?? A co ich to, w końcu pośpiewał z nami to trzeba go bronic. A jak się czyta o tym, że powinni mu dać jeszcze jedną szansę to łeb boli, ile tych szans ma dostać?? Problem z pozbyciem się go jest ogromny, w Polsce nikt go nie weźmie ze względu an reputację (Lechia, Śląsk), albo na to że kibice by go zabili (cała reszta). A gdzie on pójdzie za granicę, jak po polsku dobrze się…

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Jak ktoś ma link do sytuacji z Sernasem to byłbym wdzięczny za podesłanie, bo znalazłem takie cuś: Artykuł 12 Pkt. 21/- Cytat: „Użycie rąk do zasłonięcia twarzy lub innych wrażliwych części ciała, przed silnie kopniętą piłką z bliskiej odległości, co uniemożliwia uchylenie się dla uniknięcia uderzenia – nie stanowi naruszenia przepisów gry. Jeżeli jednak kopnięcie piłki miało miejsce ze znacznej odległości, to takie użycie rąk musi byd przez sędziego uznane jako rozmyślne zagranie piłki ręką.” A…

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Dałem mu za walkę, pare piłek wyciągnął na gazie już uciekających z boiska, Vucinicowi by się nie chciało :E E: Trochę humoreski, Marotta w celu wzmocnienia ataku jakąś gwiazdą jest zainteresowany Ramirezem z Bologny... Padłem :E

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Cytat od Kar(L)ik: „De Ceglie - 7 - robił wiatr na skrzydle, Motta wyleciał za faul na nim, ale też występ bezbarwny 7 to nota za bezbarwny występ ? Coś skala punktacji nie za specjalna :P Bramkarz Catanii był 12 zawodnikiem Juve. Plus dla Juve, że potrafiło wykorzystać grę w przewadze w pewnym momencie nawet 12 na 9 ^^” Karlik gram w FM, bazową biorę 6 ;P Jakiś taki nawyk mi z tego został :E

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Juve - Catania 3-1 (1-1) Pirlo, Chiellini, Quag - Barrientos Przełamanie po 2 bezbramkowych remisach, bardziej zasługa rywali i ich błędów, niż olśniewającej gry Juve. Wyjściowy skład zdemotywował od razu, Piękniś, Cegła i Padoin w wyjściowej jedenastce, jakieś dziwne 3-5-2, gdzie w momencie bronienia się prawgo obrońce grał Barzagli. Taktyka zaskoczyła wszystkich, szczególnie piłkarzy Juve którzy w 4 minucie dali sobie wbić bramkę... Długie ataki bez skutku, w końcu wolny Pirlo, źle ustawiony m…

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Małecki problem swoich występów rozwiązał sam, pokazując przy okazji szacunek dla barw klubowych i niebywałą inteligencję jaką posiada :E Teraz mnie tylko ciekawi, czy sztab trenerski pokaże jaja i odsunie go na stałe od drużyny, na występy w której całkowicie nie zasługuje po kolejnym wyskoku.

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Mały tradycyjnie musiał odstawić numer, teraz Kaziu powinien się zastanowić czy ławka czy trybuny, bo nie dość że gra piach to jeszcze nie umie się godnie zachować... Głupi karny, ale był, Nunez może się nauczy że do tyłu nolook passów się nie gra :E Sędziowie zagubieni jak dzieci we mgle, boczny to chyba z odzysku był, skoro nawet z decyzją komu przyznać aut czekał na głównego. Szanse w rewanżu są, małe ale zawsze ;)

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Parma - Juve 0-0 22 mecz bez porażki, 10 remis na własne życzenie. Sztuka było nie wygrać dzisiaj, ale się udało :E Czy karny na Pirlo był nie wiem, ale w ostatnich sekundach się takich nie gwiżdże niestety... Ciekawi mnie kiedy Conte przestanie wierzyc w swoich pupilków, bo tak drewniane lewej strony nie ma nikt w Europie... A szczytem była zmiana w 85 minucie, w momencie gdy nie kleiła się nam gra w ofensywie, zmienia Lichego i wpuszcza Caceresa, obrońca, za obrońce ?( Buffon - w pierwszej poł…

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Jutrzejszy mecz z Bologna odwołany, fala mrozów zagraża również zaplanowanemu na środę zaleglemu meczowi z Parmą.

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Milan - Juve 1-2 Najlepsi na boisku Barzagli, który zniszczył dziś Ibrahimovicia, no i Caceres który zaliczył genialny powrót okraszony 2 bramkami (druga to cud, miód i orzeszki, żaden napadzior by się nie powstydził). Mecz cały ograny z 3 nominalnymi lewymi skrzydłowymi w wyjściowym składzie, Giach i Esti średniawy występ, zbyt dużo strat, Pirlo czuł się jak u siebie i widac było luz (kółeczko z Seedorfem i Robinho było wspaniałe). Ibra chyba chce wyłapac dłuższe zawieszenie za recydywę, dziś t…