Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 852.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostSami sobie stworzyliśmy nerwówkę, ale czego wymagac przy takiej grze... Ciekawi mnie tylko jakim cudem gośc pokroju Kirma gra w wyjściowym składzie, on nawet słaby nie jest. Poziom jego gry to czysta żenua, dziś to wyglądało pełne 90 minut jakbyśmy grali 10 na 12. Udało mu się nie zanotowac (chyba) żadnego dobrego zagrania...
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostCytując klasyka, sprawa transferu Giuseppe Rossiego poszła "w pizdu", bo ten znów zerwał więzadła w kolanie :wrr: Garśc miażdżących statystyk z meczu z Lazio Posiadanie piłki: 72% - 28% Strzały: 18 - 4 Celne: 9 - 4 Niecelne: 9 - 0 Rzuty Rożne: 12 - 2
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostJuve - Lazio 2-1 (1-1) Pepe - Mauri Del Piero Niepotrzebna nerwówka na własne życzenie, tragiczna nieskutecznośc w pierwszej połowie przy szczęściu gości (pierwszy groźny strzał w bramce). 700 mecz Alexa, do tego przerwana seria Buffona bez straconej bramki, ale przynejmniej podtrzymane 1 miejsce w Serie A. Buffon - 7 - przy bramce bez szans, praktycznie bezrobotny, dobra gra nogami Lichsteiner - 6,5 - pchał do przodu, natomiast z wykończeniem dziś słabiej Bonucci - 6,5 - złamany nos, zlekceważy…
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostCytat od Redyplomowany: „Skoro już przy przepisach jesteśmy, to karny Garguły też powinien zostać powtórzony.” A jednak nie musiał byc :E Cytat: „Kiedy padały bramki także to robił, ale gdy piłka ląduje w siatce nie powtarza się karnego, tylko przyznaje się gola na korzyść drużyny, której piłkarz oddawał strzał - wyjaśnił Borski.” Thorgoth, Bednarz to kretyn jakich mało w piłce. Jakim trzeba byc debilem, że te kilka meczy przed zakończeniem sezonu powiedziec że połowa zawodników nie dostanie prz…
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostMnie nic nie boli, nie kibucuje pralkom ;) Przecież napisałem Redzik, że każdy karny powinien byc powtórzony ;) Thorghot włącz powtórki to zauważysz, zanim ktokolwiek z Wisły oddawał strzał do bramkarz Ruchu był ok 1m przed własną bramką i dopiero stamtąd "rzucał się" do interwencji. O ile pareiko starał się wytrzymywac do końca z wyskakiwaniem do przodu, to Perdic już nie ustał na miejscu. Btw. Potwierdza sie zasada że lewonożni gorzej wykonują karne (Fatalny strzał Nuneza, równie słaby Diaza) …
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostA aj Ci tylko Redzik powiem - przeczytaj przepisy zanim coś napiszesz ;) Bo intelektem nie błyszczysz, ale czytac pewnie potrafisz więc bys znalazł dlaczego karny był zostal powtórzony. Dziwi mnie, że dopiero 4, bo bramkarz Ruchu przy wszystkich popełniał to samo przewinienie. Nie z przypadku Pareiko do momentu strzału czekał na linii ;)
-
No to zagraliśmy dobry mecz.... I po olimpiadzie
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostPalermo - Juve 0-2 (0-0) Bonucci i Quagliarella Jesteśny królami 2 połowy :E Dzięki Artur!! Lidera mamy, za chuchu go nie oddamy! E: Trudny teren w Palermo a po pierwszek połowie posiadanie piłki 24% - 76% :D Dominacja totalna
-
Legia Warszawa
Igła - - Piłka Nożna
PostA tam panowie, rezerwy czy nie rezerwy na Narodowym i tak nie zagrają :E To już pod komedię podchodzi ^^
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostByła opcja na jakąś umowę sponsorską z szejkami, zawsze trochę $$ więcej, to i Marotta miałby co marnowac w końcu lubi zakupic jakiegoś jednosezonowca (Martinez) albo grajka który nie pasuje trenerowi (Elia) lub tez wymysły Contego (Padoin). O dziś się pojawiło, że chcemy Meirelesa - neinajgorszy ruch, miałby kto rywalizowac z naszymi pomocnikami, bo Marchisio bez formy i nie ma go kim zastąpic :)
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostTo ja już wolę Dzeko od rozkapryszonego Murzyna... Juventus podpisał umowę sponsorską z marką Jeep, która opiewa an 35 mln Euro przez 3 lata. Czyli wszystko zostaje w rodzinie ( w końcu to też Fiat, a miały byc szejki) :E
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostTerminarz mamy do kitu, za dużo meczy z ogórkami które można zremisowac :/ Co do Joveticia, to na juvepoland ktoś fajnie podsumował działania Marotty: Cytat: „Marotta wstaje rano "Partaczi, dzwoń do Tuttosportu bo dzisiaj mi się marzy Jovetić" "i sprawdź na transfermarkcie jakie są szanse na ten transfer!"” Kim oni się teraz nie interesują to nikt nie wie, ostatnio wyskoczył na przyklad David Villa :E
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostJuventus - Napoli 3-0 (0-0) Bonucci Vidal Quagliarella Wyjściowa jedenastka zakrawała na prima aprilisowy żart (Borriello), po wyrównanej pierwszej połowie udało się zmiażdżyć Neapolitańczykow w drugiej. Cieszy postawa defensywy, bo tak niewidocznego Cavaniego dawno nie spotkałem, Hamsik w 2 połówce też nie istniał. Buffon - 7 - bezrobotny (sic!), goście bez celnego strzału Lichy - 5 - kolejny słaby występ, głupia kartka, niewidoczny, zgubił formę z początku sezonu Bonucci - 8,5 - bez kiksów, za…
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostJuve - Inter 2-0 (0-0) Caceres Del Piero Mecz szczególnie w 1 połowie ładny dla oka, szkoda że goście na 2 połowę w zasadzie nie wyszli. Bezbramkowy remis po pierwszych 45 minutach to zasługa tylko i wyłącznie fenomenalnych bramkarzy. Dystans do Milanu utrzymany, wreszcie ktoś grający na samej szpicy wbił bramkę. Buffon - 10 - fenomenalny występ, bronił jak w transie, nei zaskoczył go nawet Chiellini, czyste konto to tylko jego zasługa Caceres - 9,5 - Lichy się powinien obawiać, bramka i świetna…
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostZasłużona porażka w Chorzowie, Niebiescy byli dużo lepszym zespołem i gdyby nie Pareiko, to skończyłoby się z 3, 4-0. Natomiast szkoda, że dobra gra gospodarzy została przyćmiona przez sędziego, oni i tak by wygrali ten mecz, a wyczarowany karny był im do tego niepotrzebny. Marciniak chyba chciał dorównać swojemu koledze Borskiemu, który utrzymał prawdopodobnie Zagłębie cudownym karnym w ostatniej minucie meczu z ŁKS-em. Kartki niepotrzebne, nie dość że kadra przetrzebiona, to się sami w tak dur…
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostA w Serie A nowe przepisy, faul na Vuciniciu, przerwana gra, żółta kartka dla gracza Milanu iii...?? Rzut sędziowski :E Juve - Milan 2-2 (1-2,1-0) Del Piero, Mesbah Vucinic Maxi Lopez Mimo usilnych starań naszego kołcza, udało się awansować do Finału Coppa Italia. Milan momentami słabszy, miał dobrą drugą połowę, w dogrywce praktycznie nie istniał. Cześć kibiców rossonerich próbowała zwalić winę na sędziego, ale dwa żółtka dla Vidala widzial chyba tylko jeden smutny pan z onetu, a reszta rżnęła …
-
Właściciele tego konta mieli niebywały talent do zostawiania floty w us top 1, w niedziele aż mnie cichy krzykiem obudził, że o mały włos a byłby przetopiony, dziś spamu w soju od zakichania i padł cel na który wczoraj Owoc zarzucił sidła. Speed x2 więc, pewnie nowy właściciel ze starych speedów i zapomniał, że tu sakramencko szybko się dzieje Cichy słabą flotę miałeś :E Obrońcy SzO, Owoc haracz dla mnie, bo na kopalnie nie mam :XP:
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostWynik mówi sam za siebie, MoM Vucinic - bramka i 3 asysty. Nawet Padawan dziś bramkę strzelił, choć rozpaczliwe jest to że napastnicy nam na 0 wyszli :| Szkoda Boruca, winien nie był i starał się jak mógł.
-
Manchester United
Igła - - Piłka Nożna
PostPowiem Ci, że jak na takie maglowanie, to wysoko oceniłeś obronę :E Z tych 20 strzałów to z dystansu może z 3 były, nie dopatrzyłem kto krył Llorente przy bramce, ale radar miał porządny (chyba że pilnował, żeby Llorente miał spokój). Jakby Baskowie zagrali trochę skuteczniej, to skończyłoby się gorzej jak derby Manchesteru. Jak De Gea dostał 6, to cała obrona na 4, Ferdinand na 3, Rafael to chyba 3,5 powinien dostać. Ilość piłek jakie im wygarniali Baskowie była ogromna. P.S. No to chyba koniec…
-
TS Wisła Kraków.
Igła - - Piłka Nożna
PostBasałaj już nie jest prezesem, hmm ciekawe co tam się szykuje... Bednarz to chyba po to, żeby miał jak $$ trzepać :/ 1-0 w Poznaniu, zaliczka przed rewanżem jest. MoM zdecydowanie Bunoza, widać że podłapal formę, Jaliens mimo że na nowej pozycji to również błyszczał, tak na przekór hejterom. Czekaj dostał 8 minut, żeby nie wyłapać czerwieni :E 3 mecz Probierza bez straty bramki, co on zrobił, że ta koślawa defensywa nie daje sobie wbić, choć akurat zero z tyłu z tragicznym Lechem nie dziwi.