Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 521-540 z 852.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Historyczny

Igła - - Nauka

Hmm Zamek w Lubowli? ;>

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Cytat od dragonartur: „Mam nadzieję, ze do Juve latem dojdzie jakiś dobry napastnik, może Dzeko? Chłopak ma duży potencjał, lecz siedzi na ławce i myślę, że nadawałby się do Serie A. Przydałby się może jakiś dobry skrzydłowy lub pomocnik, obronę do Juve ma chyba jedną z lepszych w Europie, co pokazuje ilość straconych goli. Szczególnie Chiellini, który jest w niesamowitej formie.” Dzeko podobno jest tylko opcją rezerwową dla RvP, ale jak to z Holendrem będzie to nie wiadomo. Bośniak byłby bardzo…

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Cagliari - Juve 0-2 (0-1) Inter - AC Milan 4-2 (1-1) 30 scudetto jedzie do Turynu!! 559644_343443862375734_135708723149250_795924_1500883256_n.jpg

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Wyjściowa jedenastka: Pareiko - Jirsak, Sobolewski, Czekaj, Nunez - Iliev, Garguła, Wilk, Melikson, Małecki - Genkov Gramy 8 pomocnikami :E Taktyka 1-1-8-1 ;]

• II wojna światowa

Igła - - Nauka

Oddaje, nie mam pomysłu :/

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

4 z rzędu porażka z Górnikiem, mecz o pietruszkę niby, ale to nie tłumaczy niczego... Cytat: „Trener Michał Probierz odsunął czterech zawodników od treningów z pierwszą drużyną Wisły Kraków. Zostali ukarani za słabą postawę w spotkaniu 29. kolejki Ekstraklasy z Górnikiem Zabrze (0:2). Jak poinformował klub, Dudu Biton, Michael Lamey, Kew Jaliens i Dragan Paljić "zostali odsunięci od zespołu za brak profesjonalizmu w wykonywaniu swojego zawodu, w szczególności za brak zaangażowania w meczu z Górn…

• Kadra Nikosia Dyzmy ustalona.. W bramce jak się zaprał, to z 4 dobrych grających bramkarzy powołał dwóch. W obronie udało się nie powoloac Sadloka, co jest jakimś plusem :E Boenisch bardziej na siłę, bo Wawrzyniak jest tak pewny.. Nie wiem, Komorowski miał się wyleczyc przecież an Euro? W pomocy zaczyna się rozpacz :E - Matuszczyk nie łapiący się w II Bundeslidze do wyjściowego składu, - grający totalną padakę Mierzejewski - gdzieś zaginął nam grający bdobrze Majewski Atak cud miód i orzeszki, r…

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Juventus - Lecce 1-1 (1-0) Marchisio - Muriel Tak właśnie wypuszcza się z rąk pewne mistrzostwo, nie wiem jak można było zagrac tak targicznie w ofensywie, ale w Turynie potrafią wszystko. Conte dziś starał się jak mógł, żeby czasem nie skrzywdzic gości. Po kontuzji De Ceglie wysyła w bój Caceresa i zamiast przestawic Chielliniego na lewą stroną, to wysyła tam Urusa, który lewą nogę ma jednak słabą, co było widac w dośrodkowaniach. Fatalnie pudłował dziś Vidal, napastniów nie było widac do 55 mi…

• II wojna światowa

Igła - - Nauka

Bitwa nad Chałyn-Goł ZSRR, Mongolska Republika Ludowa vs Japonia i Mandżukuo :E

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

I po meczu, trzeba napisac coś wiecej. 1-0, mecz nudnawy jak flaki z olejem ale kilka spraw do opisania jest. Pierwsze, sędzia Małek. Ja rozumiem, że derby, że nie można pozwolic na zbyt wiele, ale wczoraj to na chama chciał zaistniec i byc najważniejszym. 3 zółtka w pierwsze 11 minut, żółtko po 10s II połowy, momentami przesadzał (kartka dla Czekaja, gdzie nie było faulu, Puzigaca dostał kartki po każdym swoim faulu.). Budzińskiemu czerwień się należała, chłop pewnie dziś wypłacze jaki to on sł…

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

O, co ja widze? Cracovia jest w pierwszej lidze!!!

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Sezonowcy potem się zlecą :E Ogólnie rzecz biorąc, czas chyba chłodzic szampany, bo jeśli nie w środę (musiałby zdarzyc się cud), to już w niedzielę będziemy świętowac zdobycie 30 mistrzostwa Włoch. Niby nie ma co dzielic skóry na niedźwiedziu, ale po kilku latach posuchy nie damy sobie wydrzec tytułu. 3 kolejki, nam potrzebne 6 pkt do zwycięstwa, najbliżsi rywale z niewysokiej półki to i nie ma co kombinowac. Jeferson Farfan przedłużył kontrakt z Schalke, więc raczej nie dołączy do Juventusu. Z…

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Pirlo mał wycenę tyle z aile przyszedł, czyli za free, jak na chwilę obecną 5kk za dziadka to i tak go wycenili wysoko :p Nie liczyłbym na to, że Conte zrezygnuje z Borriello :E Inaczej by Quaga wystawiał, ma swoją wizję, często nijaką ale co zrobic :D

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Novara - Juventus 0-4 (0-2) Vucinic 2 Borriello Vidal Derby Piemontu bez historii, nawet przez moment niezagrożone zwycięstwo Juventusu. Otwarcie wyniku przez Vucinica fenomenalnym lobem piętką z 16 metrów. Gol Borriello i asysta przy bramce Vidala troche przysłonięte kiksem sezonu (chyba). Drugim obok w miarę dobrego występu "żelusia" wydarzeneim meczowym było 15 minut Ejero Elii (mógł strzelic co najmniej 3 gole, ale brak u niego ogrania). Na transfermarkcie wycena Juventusu skoczyła o 50kk Eu…

• Cytat od Frans: „Patrząc na skład półfinałów europejskich rozgrywek, mam bardzo poważne wątpliwości. A raczej nie mam. Liga hiszpańska jest najlepsza.” Patrząc na wyniki połfinałów LM mam poważne wątpliwości, czy Liga Hiszpańska nie jest czasem dopiero 3 w Europie :)

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Patrząc na motywację z dołem tabeli, to fatalnie wygląda terminarz :/ 29/04 Novara - Juventus (19 drużyna obecnie) 02/05 Juventus - Lecce (18 drużyna obecnie) 06/05 Cagliari - Juventus (16 drużyna obecnie) 13/05 Juventus - Atalanta (11 drużyna obecnie) Natomiast Milan: 29/04 Siena - Milan (10 drużyna obecnie) 02/05 Milan - Atalanta (11 drużyna obecnie) 06/05 Inter - Milan (6 drużyna obecnie) 13/05 Milan - Novara (19 drużyna obecnie) Choc z drugiej strony Milan ma derby jeszcze przed sobą, więc t…

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Cesena - Juventus 0-1 (0-0) Borriello Mecz nudny jak diabli, gospodarze ograniczali się do obrony, my natomiast z ogórami grac nie potrafimy. W 9 minucie Pirlo zmarnował karnego (którego nie było, ręka przed polem karnym, natomiast to 2 jego przestrzelony karny w ostatnim czasie - Vidal nie strzela, bo Miernotta nie chce płacic za bramki Leverkusen :/). Poza tym neizbyt widowiskowe spotkanie, Matri w pierwszym skąłdzie to pomylka, upodobnił się do Borriello więc jak Zenit daje za neigo 18 baniek…

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Jako ciekawostka, trochę włoskiego wariactwa. Facet jest genialny ^^ A ten smutny siwy staruszek to gośc od Milanu :E Do oglądania

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Cytat od Rav4: „Ale rozwałka ^^ Aż mi momentami szkoda tej Romy już :E” Contemu też - myślałem, że choc dziś oszczędzi nam oglądania Boriello i Giaccherriniego... Juve - Roma 4-0 (3-0) Vidal 2 Pirlo Marchisio Totalna demolka, po 8 minutach było po meczu (2 pierwsze akcje i od razu gole Vidala), po 30 minutach i karnym w momencie gdy Roma grała w 10 już był stojący mecz, a po bramce Marchisio to można było go zakończyc. 3 pkt przewagi, czyli musielibyśmy wtopic w 2 meczach żeby stracic fotel lide…

• Legia Warszawa

Igła - - Piłka Nożna

Za takie boiska to powinien byc walkower, bo kartoflisko lepiej wygląda. Co nie zmienia faktu, że mistrza drugi sezon z rzędu nikt nie chce zdobyc. Słabo ta gra wyglądała. Uprzedzając - sędziowie się ani razu nie pomylili, karny był (choc Kaczmarek mógł biec, tylko po co?), spalony Ljuboli ewidentny, stał przed Mielcarzem, a przy Kuciaku dopiero na powtórce było widac, że jednak wyciął Ben Kalife (aż mnie noga zabolała). Teraz piwo dla Demjana, że wbił Śląskowi bramkę, bo na szczycie nic się nie…