Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 501-520 z 852.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Flaszka za wygnanie go z 3g to mi się należy :E Ładny wlot, 4 dni temu usłyszałem że to flota nei do zdjęcia, ale się udało 8-) Btw panowie ile dexu poszło?? :E :E E: XP, chciałem przetopic flotkę z odorbiną adrenalinki a wam kulek brakło :E

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Emanuele Giaccherini ostatecznie wykupiony z Ceseny. Druga połówka jego karty kosztowała Juventus 4,25kk Euro, więc cała wartośc zawodnika wyniosła 7,25kk Euro. Sebastian Giovinco wraca do Turynu. Przehandlowany wcześniej za 3,7kk Euro do Parmy zostaje wykupiony z powrotem za około 11kk Euro + ktoś z Primavery. 2 młodzieżowców: Stefano Beltrame (z Novary) i Leonardo Spinazzola (ze Sieny) zostało wykupionych przez Juventus, natomiast 50% praw do Alberto Libertazziego zostało oddane Novarze.

• Bosze, w razie kontuzji mają zagrac Wojtkowiak za Perquisa i Matuszczyk za Dudkę... Boże chroń Czechów od tego, bo poumierają nam ze śmiechu na widok tej wesołej dwójki :E

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Nowe koszulki wyjazdowe (oryginał bez gwiazdek): hd_J3002.jpg Osobiście wolałem jednak klasyczny róż

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Odchodząc na chwilkę od tematyki Euro, Nicola Leali już po testach medycznych w Turynie. Młłody bramkarz Brescii będzie kosztował 5mln Euro. Kwadwo Asamoah pojawił się dziś na testach medycznych, więc teraz już tylko czekac na potwierdzenie transferu. Jutro ma na testach pojawic się drugi z zawodników Udinese, Mauricio Isla. Obaj mają kosztowac łącznie 30 mln Euro płatne w dwóch ratach. Liverpool proponuje 7,5 mln Euro za Milana Krasicia, którym interesuje się również West Ham.

• Cytat: „Natomiast do europejskich pucharów awansowali jeszcze: Arsenal, Tottenham oraz Chelsea(jako zdobywca ligi mistrzów).” Jak piszesz ogólnie o pucharach to brakuje Liverpoolu i Newcastle, jak tylko o LM to nie wiem co tu robi Tottenham? :>

• II wojna światowa

Igła - - Nauka

Obstawiam Michaela Wittmana i jego Tygrysa pod Villers-Bocage ;>

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Cytat od pacek: „Zgadzam się z Tobą, ale wydaje mi się że jednak są słabsi ostatnio. Przegrali z Rosją, a poza tym teraz ta afera korupcyjna wokół nich raczej nie pomaga.” Afery im pomagają, po ostatniej mistrzostwo świata zdobyli ^^ Porażka z Rosją została wzięta na serio tylko w Polsce chyba, bo 2 ostatnie bramki dla Rosji strzelił duet Maggio - De Sanctis :E , a wszystko wpadało jak na boisku była już większośc rezerwowych i nie było Buffona w bramce

• II wojna światowa

Igła - - Nauka

zgadłeś ;) Gdzieś dawno temu znalazłem, że niemieccy żołnierze nazywali go gdańską szafą ze względu na rozmiary, bo ciężko było go nie zauważyc nawet z daleka :)

• II wojna światowa

Igła - - Nauka

Nie chcialem się dublowac znów, pańśtwem do którego ten pojazd należał były Niemcy, miasto od którego pochodziła nazwa mebla i potoczna nazwa tego pojazdu (tylko żołnierze tak go nazywali, nie było jak z Priestem czy Churchilami) było kluczowe dla samego wybuchu II wojny ;)

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Jak im pójdzie ta afera tak samo jak wplątywanie Buffona w cokolwiek, to prędzej prokuraturę zamkną :E Obecnie opiero się to na tym, że: - jeden Massielo zeznaje że ten i ten jest w coś wplątany, a prokuratura w to wierzy (w końcu jeden ma rację, jak dziesięciu mówi że kłamie to nie mają) - Criscicto ma zdjęcie z jakimiś Serbami (kij, że obudzili się po całym roku że to on na zdjęciu) - teraz się okazało, że podobno ostatnie wejście kibiców Genoi na boisko było ustawione z zawodnikami, bo Sculli…

• II wojna światowa

Igła - - Nauka

Żebym musiał sam siebie dublowac :P Mebel nazywany od pewnego bardzo ważnego dla II wojny miasta, pojazd stworzony na innym pojeździe którego użytecznośc była zerowa już w momencie wybuchu pierwszej kampanii, choc i tak był długo używany ;)

• I w kogo teraz pójdzie surka ze strike i tego drugiego konta (nie pamiętam jak ono się zwało) :E Top na puszki, dex będzie tylko zejdę z urlopu ;] Sprzedam dużo dexu po 11 czerwca!

• II wojna światowa

Igła - - Nauka

stricte chodzi o popularną nazwę mebla, istniejącą w przysłowiu (chyba). Pojazd ten został tak nazwany przez własne załogi z powodu podobieństwa ;)

• Arjen Robben, czyli krótka historia o tym, jak w miesiąc pozbawic swoją drużynę szans na zwycięstwo w Bundeslidze i Lidze Mistrzów :E Wczoraj jego boiskowy egozim przekroczył wszystkie granice, po zmarnowanym karnym to już na siłę starał się coś strzelic z marnym efektem. Stałe fragmenty Monachijczycy to chyba przygotowywali we współpracy z Jackiem Krzynówkiem, bo jedno wielkie gówno im wyszło z tych dziesiątek rzutów rożnych :E

• II wojna światowa

Igła - - Nauka

W pierwszej myśli przyszły mi dwa okręty zatopione w walce, ale że Bismarck był kanclerzem to zdecydowałem się na drugie ;) Pojazd pancerny, storzony naprędce przez jedną ze stron w wyniku doświadczeń pierwszej kampani tego państwa, ze względu na wielkośc nosił nazwę od pewnego mebla ;) Jak się nazywał? :)

• Znani i lubiani ludzie

Igła - - Nauka

Ehh Bemek był szybszy :/ za dużo googlowałem :) Ale w razie czego potwierdzam Twoją odpowiedź ;)

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Zdubluje posta, no ale cóż :E Jutro finał Coppa Italia, zagramy przeciw Napoli z którym ostatni mecz skończył się totalnym pogromem 3-0. Jako, że to koniec sezonu to trochę plotek: - Nicola Leali, nazywany nowym Buffonem dołączy do Starej Damy - trwają targi o Marco Verratiego, przy czym już niewiele brakuje do dogadania się (zawodnk wyraził chęc, zaakceptował indywidualny kontrakt, ba nawet ma otrzymac numerek 10 po Del Piero) - Eljerio Elią zainteresowana jest Benfica i podobno HSV - Milos Kra…

• II wojna światowa

Igła - - Nauka

Admiral Graf Spee, nazwa po hr Maximilianie von Spee Pierwszy zatopiony przez własną załogę u wybrzeży Montevideo, gdzie wylądował dając się poważnie uszkodzic brytyjskim krążownikom w bitwie u ujścia La Platy Hrabia zginął w Bitwie pod Falklandami, gdzie nadział się na silną eskadrę brytyjską.

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Juve - Atalanta 3-1 (2-0) Piękne zakończenie sezonu gole Del Piero dla Juve i Inzaghiego dla Milanu na pożegnanie, coś wspaniałego. 38 meczy, 23 zwycięstwa 15 remisów, kończymy jako jedyni w Europie bez porażki, teraz jeszcze Puchar Włoch i zakończenie fenomenalne. Szkoda że dziś nie zagrali Milos i Ejero na pożegnanie (prawdopodbne) no ale cóż. Trwają negocjacje co do transferu Marco Verattiego - on sam chce trafic do Juve, wszystko zależy od klubów, przy czym na 90% są już dogadane warunki tra…