Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-500 z 852.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Znani i lubiani ludzie

Igła - - Nauka

Amerykański aktor, zdobywca dwóch Oscarów i 3 nominacji do niego (wszystkie w tej samej kategorii). Producent licznie nagradzanych 2 miniserii serialowych (w jednej nawet zagrał małą rolę).

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

19 letni defensor beniaminka Serie B Pro Vercelli, Alerto Masi nowym nabytkiem Juventusu. Środkowy obrońca dołączy do Starej Damy na zasadzie współwłasności.

• No właśnie tak kolorowo nie będzie, bo: - Zdzisek zbiera całą krytykę, więc Lato jest "czysty" póki co - Grześ ma obecnie trochę głosów zaklepanych (Bydgoszcz kupiona meczem reprezentacji, od Ślązaków weźmie trenera repry więc ma Śląsk za sobą + Ruch, w który wpompują milion odszkodowania) - im więcej kandydatów, tym większe rozłożenie głosów w opozycji, więc mniej Boniek dostanie Btw, niech jeszcze kandyduje Miro Drzewiecki i będą trzej przyjaciele z celi - Miro, Grześ i Zdzich

• Odchodząc od tematu, Zdzisław K. kolejnym kandydatem na prezesa PZPN... Świat stanął na głowie

• TS Wisła Kraków.

Igła - - Piłka Nożna

Sparing z AEL Limmassol 0-0 Nowych twarzy już więcej chyba ni ma i nie będzie, ale patrząc że zakupiliśmy super snajpera Sikorskiego, to po co nam kto więcej?? :P Cytat: „Na każdy trening piłkarzy Wisły w Międzychodzie przychodzi grupka dzieci, które proszą o autografy. Do Łukasza Garguły podszedł chłopiec i pyta się: "Proszę pana, proszę pana, mogę prosić o autograf, bo zbieram?". Łukasz Garguła: "Jasne". Chłopiec: "A jak się pan nazywa...?"”

• II wojna światowa

Igła - - Nauka

Zadajesz :]

• II wojna światowa

Igła - - Nauka

Powstała w 1938 roku jednostka specjalna, liczbowo jedna z największych na świecie. Jej żołnierze brali udział w wielu kampaniach II WŚ (Holandia, Jugosławia, Kreta, Afryka) oraz w bitwie pod Dien Pien Phu.

• Juventus Turyn F.C.

Igła - - Piłka Nożna

Były zawodnik Bayernu i Interu, 34-letni Lucio zaakceptował warunki kontraktu przedstawione mu przez Juventus i jutro pojawi się na testach medycznych w Turynie. Trafi on do Starej Damy za darmo i podpisze dwuletni kontrakt o wartości 2,3mln Euro na sezon + bonusy. Coś o piniądzach: - zeszły sezon skończymy ze stratą około 50mln Euro - Kwadwo Asamoah dołączy za 9mln Euro płatne w 3 rocznych ratach - Mauricio Isla dołączy za 9,4 mln Euro płatne w 3 rocznych ratach - Nicola Leali kupiony za 3,8mln…

• Znani i lubiani ludzie

Igła - - Nauka

Józef Poniatowski. Marszałek Francji 16 X, zginął 19 X

• II wojna światowa

Igła - - Nauka

Szabla wz.1934/2002

• Liga typerów - dyskusje

Igła - - Piłka Nożna

Nie jest tak źle, krecik miał oko i ma 4 pkt ;)

• Cytat od quentinn: „ Po pierwsze- obecność owocowego w sojuszu bezpośrednio przed ST! Po drugie- dziecinada chłopoka w kierpcach z kończeniem gry!! Po trzecie- zachowanie graczy lub gracza grajacych na koncie!!! (pisałem o tym pod innym ST) jak padło 25k panca to wuja tam nie było, ale jak padł MOONMOON tu wuju pisał "skilla się nie zapomina" !!!! Z całym szacunkiem do ciebie chaos dla mnie to jest żałosne!!!! Ja wolę pozostać lamusem ale jak grałem to grałem inaczej, a Wy " I tak będziecie zaws…

• Cytat od oki1899: „a ja jestem ciekaw który bot ustrzelił tego Steka bo tomas wkleja Jarczyk na emeryturze Owoc tylko loguje zeby w warrioes aktywki poogladac :D” Niech wasz szpieg odejdzie z BBG, to będziecie mogli mówic, że ktoś wam akty sprawdza. Btw, przecież konto top1 nie jest u was :E I naprawdę, wasze domysły kto na tym koncie siedzi to jeden wielki ubaw :E A mówiłem, żeby się ujawnił ;P

• [ciach] Chatek, inną osobę zaprosił XP do sojusz inan zezłomowała tak "lubianego" na uni moona. Przy aktywnościach 23/24 kiedys musiał paśc bot albo zasiadacz, w końcu ile można skanowac mi moona na 5g jak tylko * się zrobi :D :D //Prowokacja. //Asiaa

• Aktualka solo zrobiona, z topki wypadło eksTOP 1 Tygryzka na na fenixie

• A ile ja się przy okazji teorii nasłuchałem kto to gra :D Powiem wam, fajnie tak sobie jaja robic :* Agresorowi Przetopu i odbudowy pancy Moonmoonowi, no cóż zasobniejszego portfela, bo go te 25k recy i Smuggler trochę kosztowały :*

• No proszę Cię, Magath by to towarzystwo rozgonił :E Sił nie mają na 90 minut biegania, to on by ich zamordował na zgrupowaniach :D Wziął sobie niejakiego Mateusza Klicha do siebie i o chłopie świat zaginął, a taką gwiazdą był u nas.

• Aktualka zrobiona jak widac, z topki ACS wypadło nam ST z [ciach] długą brodą, bo już 2 lata i 1 miesiąc sobie tutaj wisiało ;) Vat & Palermo & axa & Malack [TAO] vs Lajkon [PSOTKA] //Wulgaryzm. //Asiaa

• XP dziad nie wstawił klasyka, więc będzie teraz: [ciach] Nie wiem co ta lama zrobiła, wstaje rano jestem top8, chwila zastanowienia, kurde kopalnia dopiero za 3 dni, co jest. Miałem nadzieje że unijny pupilek dostał na co zasługuje, czyli stałego a tu taka niemiła niespodzianka. Gresorom gratuluję wyczucia, Goauldowi lepszego eka, bo ma słabsze ode mnie :E //Wulgaryzm w linku. //Asiaa

• Graty za takie tam rozbijanie się i PB Top na puszki i do następnego ;)