Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 852.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
oddaje, przez cały tydzień nie miałem pomysłu to i w weekend nei wymysle
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostZdubluje sobie posta :E Oficjalnie, Carlos Tevez graczem Juve. Argentyńczyk dołączył do zespołu Starej Damy na zasadzie transferu definitywnego. Kwota wyniesie 9kk Euro płatne w dwóch rocznych ratach + 6kk zmiennych. Zawodnik podpisze kontrakt o wartości 5,5kk za sezon do 30 czerwca 2016 i otrzyma koszulkę z numerem 10. Ogólnie to jak na łysego zezola transfer za swoisty bezcen (ciekawostka - łącznie zarobki Teveza przez te 3 lata wyniosą 33kk euro :E )
-
Cytat od blackbeard.: „70% to gruba przesada, z tego względu, że flociarze będa mieli za duże zyski i będę znacznie uciekać w statystykach.” Dowaliłeś do pieca, ze szok :E Krótko z draco, żebyś nie mówił, że flociarze uciekają w statystykach: w top 20 u Draco masz 6 flot i 14 górników. Więc gdzie tu ta kosmiczna ucieczka? Zakładam, że jakby nasz top2 nie wydawał 150% swojego dziennego wydobycia na licytacji to nie byłby 10kk pkt za top1 tylko dużo bliżej. Górnik jak sie pilnuje to jest mu dużo ł…
-
Miałem pisac Ghandi, ale się zorientowąlem że tam kobieta była :E Oczywiście RFK (Robert F. Kennedy) a starszym bratem był JFK (John F. Kennedy) ;)
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostNie było dawno spamu, więc krótkie info: - Federico Peluso wykupiony na mocy klauzuli zawartej w wypożyczeniu za kwotę 4,8kk Euro. - Kwadwo Asamoah w 100% zawodnikiem Juventusu, za 9kk Euro (płatne przez 3 lata) wykupiono pozostałe 50% jego karty, będące dotychczas własnością Udinese. - o kolejny rok przedłużono współwłasności Mauricio Isli i Cristiana Pasquato z Udinese i Jamesa Troisiego z Atalantą. - Luca del Papa, będący w połowie własnością Pescary został wykupiony w 100% przez Juve, natomi…
-
Czas i na mnie :E Na początek od razu mówię, SzO nie będzie, nie chce mi się :D Znalazłem nawet lepszą nutkę do zaistnialej sytuacji Nutaaaa Ogólnie padłem z własnej winy, miał byc urlop bo od poniedizałku prawie nie spałem, więc poszedł dłuższy fs (9h to dużo nawet jak na mnie), zawaliłem bo miało iśc w 6g (tam byl względny spokój i utyty na urlopie), z 3g się ewakuowałem, bo tyle tam gsówek że aż żal grac, na 7g nie zauważyłem tymbarka na 386 i poszło :E Ogólnie milo mi, że flota na top 1 solo…
-
Cytat od buleon: „Podobała mi się gra Salamona, jego kontakt z piłką był efektywny. Lewy też grał swoje, szkoda tego słupka.” To teraz po skończeniu hejtingu na Polanskiego włacz powtórkę, popatrz kto zagral do Lewandowskiego gdy ten trafiał w słupek. Potem włącz straconą bramkę i przyglądaj się co robi Krychowiak. Podpowiem Ci, że to on miał kryc zawodnika strzelającego bramkę. Polański był jedynym który starał się coś kreowac w środku (póki nie wszedł Zieliński, ale to melodia przyszłości). Za…
-
Cytat od Tomasz1988nh: „Ja bym jednak nie wywalił Fornalika dlatego że nie awansujemy na Mundial w Brazylii. Niech przygotowuje na Euro bo te eliminacje są już przegrane.” Które Euro? 2020 czy 2024? Na te drugie powinien się wyrobic. Mija dziś rok od ostatniej bramki Lewego wbitej nieogórkowemu rywalowi, to chyba świadczy o jego klasie. Na szczęście zbliża się rewanż z San Marino, więc będzie mial szanse poprawic bilans bramkowy. Wczorajsza gra Wawrzyniaka to była rozpacz, dno i tragedia. Nie wi…
-
Historyczny
PostCytat od Krwawy Tapicer: „Burgundia” Sorry, ale pytanie było o krainę podbitą w całości przez Chlodwiga. Burgundia znalazla się w obrębie Państwa Franków w roku 534 czyli 23 lata po jego śmierci, więc trochę to z dupy...
-
Historyczny
PostAustrazja, Neustria i ?? Z królestwa Chlodwiga pasuje tylko Akwitania jako 3...
-
Historyczny
PostCytat od Vim: „Na pewno na 3 cześci? Bo mi się udało znaleść podobny przypadek z 4 częściami:)” Przecie nie napisał że się rozpadło od razu więc ten Chlodwig pasuje, ale jakieś 300 lat później mu sie rozpada na Królestwo Zachodniofrankijskie, Królesto Lothara i Królestwo Wschodniofrankijskie :E
-
Historyczny
PostNo i zadajesz ;) Palos miało w ramach spłaty długów wobec królestwa oddac dwa okręty, a że jakoś nikomu się nie chciało fundowac Kolumbowi nowych statków więc wykorzystano okazję ;)
-
Historyczny
PostNie i nie :E Przyczyny były bardzo banalne :E Braci pinzonów nikt nie zmuszal, sami się zgłosili ;)
-
Historyczny
PostCytat od buleon: „Mówiąc szczerze nie przypominam sobie pytania o Żiżkę odkąd tu modkuję, czyli coś koło 3 lat :)” Strony 87 i 89 :D Starzejesz się :P Sam nawet raz odpowiadałem. Pytanie raczej z tych łatwiejszych. Dlaczego Kolumb wypłynął z Palos de la Frontera na swoją wyprawę?
-
Historyczny
PostZnowu Zizka? :E Chyba najwięcej pytań dotyczy jego :D
-
Juventus Turyn F.C.
Igła - - Piłka Nożna
PostJuve - Palermo 1-0 <3 295347_662343010459598_691599544_n.jpg
-
II wojna światowa
PostJeśli chodzi o to: 743px-P-38_2.jpg To stany zjednoczone będą odpowiedzią ;)
-
II wojna światowa
PostTak, o Strzałę chodzi ;) Zadajesz :)
-
II wojna światowa
PostNapęd odrzutowy nie był konwencjonalnym :P