Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 54.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jest flotka jest zabawa, ale bez niej też może być wesolo. :). Obrońcy jak kończy to powodzenia i zarwania z nałogiem juz na stało, tak z dobrego serca Raven , niepowiem żeby cieszyło mnie Twoje kolejne ST a to z takich względów że rozbieżności miedzy naszymi flotkami wciąż się zwiekszają , ( joke) Akcja przednia, zysk przyjemny ale mam dla Ciebie propozycjie, nie do odrzucenia : ROB EKO !!!!!!!, flotki niekonieczie Gratulacje i rob nastepne ( byle nie na emerytach)
-
Raven [SUICIDE] & A to ja [HoA] vs. afusdom [LCP] ~ 2970.02% + Mrufka [EMERYCI] vs. Raven [SUICIDE] ~ 1090.96%
MruFka - - Starcia Yildun
Posta ja dopiero zobaczylem ze wstawiles to, latamy dla zabawy pare cyferek w dol roznicy nie robi a za to zawsze chwila stresu i oczekiwania ( czerwony czy zielony raport ) Zysku i dobrego nastawienia budzika trzeba pogratulowac , tylko dzisja tak troche nie po mojemu zrobiles, wyniosles sie bez slowa i jak mam teraz doprowadzic chociaz do remisu ? To ze wczoraj mi padla flota nieznaczy ze koniec wojenki !!! U mnie zaklady naprawcze szybko dzialają i idzie w dobrym tempie odbudowa , juz 1600 % dzis…
-
TOP 3 ACS: Void [M W] & Inarius [M W] & #24 Czerwony Kapturek vel zosia [SUICIDE] vs. Papa Smerf aka MruFka [EMERYCI] 29748.82% + zawrócone stacjonuj
PostCytat od Hubas: „Cytat od Rentek: „dozwolony push od adminstracji i tak zostanie pushem . ” A ja uważam to za szczyt sojuszowej współpracy. Bardzo fajna inicjatywa popieram i szanuje ” Hubas zgodze sie z Tobą, sam pomagam jak moge i teraz mi pomogli, Emeryci i Emerytki zaskoczyli mnie strasznie, ktos rzucil haslo zeby pisac do GO o pakiet remontowy , ja zrobilem to bo chcialem zobaczyc jaki bedzie odzew sojuszu w razie przyznania, Szczeke zbieram z podlogi jeszcze, w ciagu paru godzin mialem na …
-
TOP 3 ACS: Void [M W] & Inarius [M W] & #24 Czerwony Kapturek vel zosia [SUICIDE] vs. Papa Smerf aka MruFka [EMERYCI] 29748.82% + zawrócone stacjonuj
Postza rw graty sie naleza , robilem stacjonuj i zawrotke siedzac za kierownica wiedzac ze klikacie, nawet nie mialemn jak zobaczyc wlotu , sytuacja zyciowa wyszla , tak bywa, gdy bym byl w domu na komie to w te 4 sek bym uciekl, moze bez ale surowcowale bym flote uratowal. Praca i zycie jeste troche wazniejsze niz cyferki wiec wyszlo jak wyszlo. [ciach] wracam do zabawy za miesiac i zobaczymy co dalej Moderator Neferet:Ciachnięty komentarz do obrazy znajdującego się w temacie starcia
-
graty wyczucia, Owad po 2 zmianie zamulil a ja za duzo pracy w tym tygodniu zeby nocki robic mialem. Znalazles , trafiles , pogratulowac wypada, Ale co do Twojego toku roumowania to powiem Ci, [ciach] jesteś, jak bym mial gsowke to po co sam bym tyle robil? Pomyslales ? Przetapiaj na stateczki, kiedys w koncu na siebie wpadniemy Owadek SZO, Moderator Neferet:Obraza
-
Raven [SUICIDE] vs. Kareni ~ 12568.94% TOP2 Solo? + Raven [SUICIDE] vs. kasienka [PFP] ~ 756.87%
Postjezeli to co wkleiles to tylko Twoje dofarmienia to o iloe pamietam z regulaminu masz bana
-
Largo [GUMISIE] & TURBODYNOMEN77 [GUMISIE] & ramek [GUMISIE] vs. Bonnie [HNNI] - 31560,39% TOP 1 ACS
PostMowia że nie zyczy się drugiemu co Tobie nie miłe ale jakoś mi się morda usmiechneła jak zobaczylem tego STeka. Nie to że żle życzylem Bonniemu ale dlatego że ta surowka u niego to , w morde jeża , z moich stateczów, ( tak miedzy nami to oddalibiscie choc troche tego zlomu ze mnie, na pocieszenie ) Starcia gratuluje, Bonniemu zyczylbym odbudowy, mimo ze niebyl zbyt towarzyskim sasiadem, ale jak odpuszcza to powodzenia , na jak sadze innym uni, Procent i zysk przedni , mysle ze troche potrwa zami…
-
prepend [EMERYCI] & BigLamka [EMERYCI] vs. szerszen [SUICIDE] - 3361%
PostCytat od szywro019: „No tak nie ma to jak spalić moona atak ustawić atak sek po a rece przeszło 3 sek po , fakt można było sporo zrobić ale godzina wczesna jak granie po nocce i gdyby nie to po uszczupliłbym zysk o wiele kk było by na szo dla żądła i mogliście wykolejkować i te 2 sek pod rece i nawet tego nie było Nie mniej '' jasiu '' uczymy się czytać do końca i wyciągaj wnioski z kontekstu może byś dojrzał że doceniam czujność przy pilnowaniu odpowiedniego moona , młody szybko stanie na nogi …
-
prepend [EMERYCI] & BigLamka [EMERYCI] vs. szerszen [SUICIDE] - 3361%
PostWitam wszystkich, z uwagi że wczoraj kolega Mati wywołał Prepa i mnie do tablicy cos trzeba było popsuć Na pomysł wpadł wczoraj prep a mnie dlugo namawiać nie trzeba, szybkie dowiezienia paliwka z innej galaktyki i juz po 22 polecialy gąski pokąsać balonika co go miał Szerszeń na orbicie. Pierwsze szły prepa ,, miał bliżej ale chyba jakieś gumowe te jego są bo sie tylko 3 fale od balona odbiły, Pół godziny póżniej dotarły i moje, jakiś wzmacniany był ten księżyc bo pierwsza fala się rozleciała ,…
-
chmieleks [WETERAN] & NiePuszczamFs [WETERAN] & Spam Attack [WETERAN] vs. Golczas [SPL] 1351.71%
Postno Piwoszu gratulacje. Kontra to kontra, za takie akcje szacuneczek sie nalezy. No i nuta tez przednia . CHWP
-
BigLamka [EMERYCI] & prepend [EMERYCI] vs. KARBON [myslimy] - 1006 % a moglo być róznie
PostWitam ponownie, tym razem z sojusznikiem w akcji Mała historia tego starcia: KARBON pojawił się z flotką juz jakis czas temu ale nie bylo sprzyjających warunków, flotki pilnowal, odbierał fsy i z lenistwa nie chialo sie klikać, moze ze wzgledu ze aż takiej dużej flotki nie miał. Sytuacja zmieniła sie jak KARBON chciał wprosić się do naszej przesympatyczej koleżanki z sojuszu w gości , a dokładniej przetestować siłe rażenia swoich bombowcow. ale że Nevada , pozdrawiam sojuszniczke, jako bardzo ni…
-
Gratulacje wyczucia czasu, Pret w pracy nieogarnął , nie raz nie da rady, i poskładany jak stolik z ikei, Cytat od Xbox: „Noo ładnie Szif siadło takie tam z rana świąteczne boom Aż kawka pewnie lepiej smakowala, obrońcy SZO o ile będzie bo już niewielu nas zostało ” Xbox bedzie , przy jego eko bedzie szybka poza tym dostanie wsparcie od sojusznikow, kazdy cos tam z reciny czy emerytury dorzuci .
-
Largo [GUMISIE] & buczi82_HB_Uni19 [H_B] vs. vinitor [IMMORTAL] - 2314,94%
Postpogratulowac wypada, stejk to stejk. Obroncy pakiecik, sojusz ma dobry w odbudowie pomocy pewnie nie odmowią, Largo tylko jedna rzecz. Ty weż pisz na kogo lecisz bo ja pól nocy zmarnowalem szukajac tej flotki
-
BigLamka [EMERYCI] vs. Viceregent Kuma [IMMORTAL] -1380 % pierwsze na Yildun
PostPierwszy stek na tym uni wiec wrzucam, taki sobie spontan i jak zwykle to bywa u mnie zabrakło reckow, zebrane bez około 30 mln . Niech żyja EMERYCI, zusowi upadek !!!! youtu.be/1QL0bXxjqEQ Dnia 28-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BigLamka [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 6.085 Lekki myśliwiec 27.991 Okręt wojenny 1.524 Pancernik 1.502 Krążownik 2.217 _________________________________________ Obrońca Viceregent Kuma [IMMO…