Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 54.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Akcji choc nie do konca dopieta pogratulowac trzeba. jak sie ma fantazje to nawet top 1 mozna troche zdenerwowac :)) Cytat od Dobrygracz: „Cytat od Easy Bot: „Po całej akcji spotkałem się ze słowami pochwały za akcje, chociaż dex pisał ze mam pograne i że bedzie latał po satelitach co już miałem przyjemnośc odczuć ” Nowy top1 z przebitką starego ponad x6 bawi się w latanie po satelitach dorzućmy do tego rakiety i pakiet amatora jak znalazł plus rozbijający się co trochę krystian. Wychodzi poziom…
-
Raven [SUICIDE] & lop [SITH] & Xbox [SUICIDE] vs. Deeppurple ~ 276465.14% Klik Top1 ACS
MruFka - - Starcia Yildun
Postno szacunek Raven, zrobiliscie to o co prosilem pokazaliscie ze Yildun nalezy do starych graczy , tylko brac przyklad, gratulacje % a obroncy pakiecik remontowy
-
Teneryfa [EMERYCI] vs. nevada [EMERYCI] & Mrufka [EMERYCI] ~ 18587.06%
Postwpisze sie i ja Akcja miala wygladac troche inaczej, mialo byc wiecej flotki ale chcialem ( i mysle ze Teneryfa też ) zeby moj przeciwnik w tej bitwie ( tylko i wylacznie w niej ) pozostal niepokonany na tym uni, Ja mialem 3 wtopy on zawsze czujny, Szacun Adrianie. Po mojej ostatniej wtopie myslalem ze uda mi sie jeszcze wrocic do top 30 flotek w niezbyt dlugim czasie ale fuzja popsula plan, Ganianie sie z graczami majcymi po pare k gąsek czy parę setek k niszczalek jest dla mnie, przy ostatnim …
-
TOP1 ACS Prezes19 [D_Z] & puszkin [D_Z] & Wojak [D_Z] vs. szyna [OLD] ~ 272 264,41%
MruFka - - Hall of Fame
Postno szancun Panowie, zatrzeslo az na Yildun Dex moze fuzja troche obudzi to uni, Az zaluje ze moje konto zniklo . Pozdrowienie dla calego Oberona
-
Inarius [M W] & Rentek [M W] & Void [M W] vs Papa Smerf [EMERYCI] - 16770.99%
PostWitam , gratki starcia bo sie naleza, szkoda ze to akurat te a nie inne osoby na mojej nie obecnosci skorzystaly, nie mialem neta od tamtego czasu do wczoraj stąd taki pozny wpis. Nie wiem jeszcze czy zdejme urlop bo zamieszanie w realu male mam i brak czasu na opieke nad flotą , moze kiedys na innym uni jak sie spotkamy swoje odbiore
-
Nie lubie tu czegokolwiek umieszczać ale moje ostatnie wtopy a przede wszystkim zachowanie moich sojusznikow po zlomie jaki mialem pare dni temu mnie do tego zmusza, Emeryci starcie dedykowane WAM, dzieki Waszej pomocy juz parenaście godzin po wylądowanie w ST po niewlasciwej stronie mialem taką okazała flotke by lecieć na Szaleńca. Obrońcy SzO. Dnia 04-08-2018 02:13:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Papa Smerf [EMERYCI] ________________________________________________ Niszczyci…