Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
zohanek BWolf gg podam drużynie 726206 Lekkie Myśliwce: 606.078 Krążowniki: 51.309 Okręty Wojenne: 9.971 Bombowce: 11 Niszczyciele: 24.014 Gwiazdy Śmierci: 263 Pancerniki: 34.830 Nie będę mógł przez cały okres S&D aktywnie brać udziału bo kilka wyjazdów służbowych mam, ale coś tam mam nadzieję się pobawić.
-
Dnia 21-04-2016 09:04:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohanek [BWOLF] ________________________________________________ Pancernik 34.822 _________________________________________ Obrońca Deathstar [smurfs] ________________________________________________ Duży transporter 200 Bombowiec 150 Niszczyciel 150 Gwiazda Śmierci 7 Pancernik 1.000 Wyrzutnia rakiet 2.618 Lekkie działo laserowe 1.057 Ciężkie działo laserowe 877 Działo jonowe 200 Mała powłoka ochronna 1 ___________________…
-
Nie łam się Joint - padła marna część Twojej floty, masz prawie darmową nauczkę na przyszłość i dowód że zohana warto posłuchać. Szkoda że nie mogłem zdjąć urlopu, bo gdybym zapasy i poukrywaną surę magicznie przetopił byłoby bosko- o ile by dolecieli do końca... No ale trudno - poczekamy na następną okazję. Gratulacje dla obiboka za udane bicie kulki. Lecącym na krzysia również gratuluję - zysk macie fajny, ale miałem nadzieję że tacy pro złom również zabezpieczą
-
Znam dość dobrze szczegóły dotyczące akcji na Zdobywcę. Kefir, w tamtym starym temacie napisałem, że skoro podawaliście hasła kilku osobom, a potem ich nie zmienialiście, to sami jesteście sobie po części winni. Sam fakt podawania haseł już kiepsko wygląda I tutaj to podtrzymam. Zdaję sobie sprawę, że nie ma kryształowych graczy - każdy ma mniejsze lub większe naruszenia regulaminu na koncie, ale tu jest totalne przegięcie. Osoba która to wykorzystuje przeciwko kolegom, ba "przyjaciołom" możliwo…
-
Gratulacje! Widzę że passa MNS trwa - tak trzymać chłopaki
-
Chcąc nie chcąc muszę podziękować agresorom za wywindowanie tym starciem sojuszu BWolf do top1 w punktach militarnych Miłego przetopu. Obrońcy lizaczek lub flaszkę na ukojenie - zależy co woli
-
Epickie starcie - gratulacje dla wszystkich uczestników i duży szacunek za postawę po starciu! Starcie pewnie troszkę powisi w topce, bo mega procent wyszedł - zysku przy takich procentach się nie liczy i każdy złomiarz poleciałby chętnie wziąć udział w takiej rozwałce, bez oglądania się na zysk. Kto zna troszkę realia Ursy, ten wie w jakich relacjach są Bwolfy i MNS, wiadomo też że i Piotro miał z nami troszkę na pieńku, więc nie bardzo mnie dziwi że ares i spółka dali się złapać na tą podpuchę…
-
Wystarczy że ares odpalił na Ursie swoje 29 multi i już jest "niewielka przewaga". Koledzy pomogli swoimi multi i jest jak jest. Mogę iść z Ursy na dowolne uni z prędkością floty 1x, o czym już pisałem wcześniej - wartość wydobycia ma mniejsze znaczenie - może być 1x, może być wyżej, więc aresku twoje ujadanie o beksach jest troszkę nie na miejscu. Ale oczywiście nie jest to do ogarnięcia dla ciebie.
-
Gram na ursie i na u69 - oba konta mają podobny top i podobne wartości flot - nie przeszkadzałoby mi gdyby połączyć ursę z u69, konto jedno poszłoby na zgłoszenie do gry na wspólnym ip lub po prostu komuś bym je przekazał i po problemie. Położenie kolonii też nie ma większego znaczenia bo to można skorygować. Eko jednak musi wtedy być 1x - jeden prosty powód aby tak było - mniejszość zawsze dostosować się musi do większości. Problemy jakie tu ludzie zgłaszają są miejscami śmieszne.
-
Wyklikać kogoś z pzta na wersji 6.0 graniczy z cudem, więc powinieneś jeszcze w totka zagrać, może też przyfarci Miłego przetopu.
-
Widzisz, to Darmo, u nas nikt tragedii nie robi z jakiejś wtopy - pociągniemy trochę łacha z ofiary, potem w miarę możliwości pomożemy w odbudowie i gramy dalej. To jest gra chłopaku i ma służyć zabawie - nikt się nie obraża o żarty dotyczące czyjejś wtopy. Byłem na topie żartów sojuszowych ja, był joint, byli inni - każdy u nas to rozumie i mimo nabijania się pomoże i wesprze kiedy jest taka potrzeba. Potrafisz to pojąć? Czy to też za trudne jest?