Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty grubasie - jak Cię dobrze zmotywować i pokierować to wiele potrafisz zdziałać. Mój plan już niedługo zostanie zrealizowany, więc będę mógł więcej czasu poświęcić na grę tutaj Obrońcy lizaczek na osłodę - strata spora, ale skoro flota nie była używana, to mało odczuwalna. Pykaj eko i nie łam się
-
Gratulacje dla ekipy złomującej - ten złom wielu na uni cieszy pewnie. Mnie w sumie też, bo choć nie miałem przyjemności zobaczyć statków Malko na moich orbitach, to jego "krucjata" i węszenie wszędzie spisków lekko drażniło. Miłego przetopu atakierzy - jest jeszcze jeden pyskaty z zatkanym kakao do poskładania, więc działać. Obrońcy gratuluję rekordu - 4 gongi w ciągu tygodnia to już musi być "miszcz". Na osłodę lizaczek - miałeś okazję przećwiczyć szybkie SzO 4 razy, więc i piąty pewnie też da…
-
No cóż, gsami też trzeba umieć latać... Tyski dał ciała po całości i nie ma znaczenia kto robił starcie i kto je wstawia, bo już samo nie wyłapanie przyrostu floty na fake mc źle wróżyło, zwłaszcza że nastąpiło to po pw od obrońcy. Loty gsami są tanie, ale niestety wymagają czasem więcej uwagi niż konwencjonalny szybki lot. Gratulacje dla obrońcy kimkolwiek by był, a atakierowi SzO - zarobił u Fake MC niedawno, więc teraz chłopcy wyrównali sobie rachunki
-
zohan [FAoE] & Lutek [FAoE] vs. Darth ~ 396.08% Dnia 07-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Agresor Lutek [FAoE] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 77 _________________________________________ Obrońca Darth ________________________________________________ Mały transporter 4.387 Duży transporter 7.428 Lekki myśliwiec 160 Recykl…
-
Witam, w wieczornej wyliczance wypadło na mnie by wstawić to skromne oranko. ST któreś tam, a starcie bez żadnej historii i finezji. Bunkier który odwiedziliśmy wiele oczu kole i pewnie jeszcze nieraz wpadną tam nieproszeni goście Obrońcy lizaczek na osłodę, strat narazie wielkich nie ma, więc nie ma się czym łamać :p od Nihilusa: Dziękuję Dawco za lot. Pozdrawiam Veto oraz znajomych. Ode mnie również podziękowania za locik - zysku wielkiego nie ma, ale dobre oranko nigdy nie jest złe Pozdrawien…
-
Powitać. Po małym przepale do starego znajomego gdzie brakło mi 5 minut by zarobić sporo i zyskać fajny procent wkurzony oczekiwaniem na powrót floty zacząłem szukać czegoś do zepsucia w okolicy. I znalazłem, ale niestety ponad 100 us ode mnie Telefony do graczy mających bliżej i większe możliwości niż moje nie przyniosły rezultatu bo floty mieli na fsie więc poleciałem w końcu sam - po karkołomnych i dziwacznych obliczeniach udało się wysłać to co widać plus recki. Na dofarmy już zabrakło deute…
-
Tankowanie pierwsza klasa - gratulacje się należą, bo niejeden zazdrości Widziałem ten zestaw obrońcy ostatnio kilkukrotnie w innej okolicy - kusił mocno tym paliwem, teraz już nie będzie - przynajmniej na jakiś czas Miłego korzystania z tego zastrzyku, obrońcy zaś SzO i uzbierania kolejnej paczki surowców.
-
Ja wszystko rozumiem, przewałka na podstawce, podstęp - ok, ale że tą ogejmową amebę zabraliście na takie starcie to już poniżej wszelkiej krytyki... Mimo wszystko gratuluję procentu. Szkoda że Yes tak skończył - mimo że kiedyś mnie spakował w recki na u1 bodajże jeszcze to mam dla niego wiele szacunku - wszystkiego dobrego w realu!
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
dawca punktów - - Gra
PostBuleon, obłowiłeś się na handlu do tej pory tyle że jeszcze za 5 innych lewusów możesz wyrównywać różnice handlowe - i tak jesteś godnie doładowany w porównaniu do "frajerów" grających WCIĄŻ uczciwie. Odnoszę wrażenie, że całe to zmieszanie z dozwoleniem na handel "po staremu" do 15.04 miało na celu wyłapanie oszustów i pokazanie skali procederu - to było pewne że jak ktoś powie że są dwa dni na handel po staremu to puszerzy ruszą wszystkie zasoby żeby jeszcze się doładować
-
Gratulacje chłopaki. Wszystko na właściwym miejscu - przetapiajcie. Obrońcy lizaczek i SzO - wprawa jest, więc szybko pójdzie.
-
Witam - czas znowu przerwać te ochy i achy Veto, bo znowu trafiło się ślepej kurze... Z kimś się chyba ścigałem, lub komuś przeszkodziłem - nevermind, ważne że wylądowało we właściwych reckach Pozdrowienia dla moich śpiących sojuszników z FAoE - Kubusia, Gullego, Wixona, Pallmalla, kubryca, Szifo, Lutka, Jointa, Agresta, Dziadka i pozostałych. Pozdrawiam też Komorników z u68, BpCorp i Winterków z Libry, buddy, wszystkich znajomych i dostawców paliwa. A teraz zapraszam na prawie pełnoprawne Tarci…
-
Witam. Myślałem że kolejne moje wystąpienie tutaj nastąpi za rok lub później, a tu bach - taka niespodzianka Na obrońcę leciałem niedawno w drugiej gali, gdzie miałem dużo bliżej i brakło mi kilka minut, więc teraz po skanie nie czekając na minutki wystartowałem samą szybką flotą przez 19 us i jak widać poniżej udało się. Dofarmu nie było, więc zysk taki sobie, ale procent nie najgorszy, plus jakiś jest, więc wszystko w jak najlepszym porządeczku. Obrońcy życzę SzO po urlopie - mam nadzieję że t…