Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 443.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
witam Was:) jako że ostatnimi czasy, Templars'i pokazywali że jeszcze żyją a nie tylko kopalnie i kopalnie, to wypadało mnie, jako osobie komentującej, zrobić COŚ tak wyszło, że udało się zrobić fajne i zyskowne (jak dla mnie) ST; zapewne nic by z tego nie było, bo siedząc przed tv wkurzyłem się na wyniki ligi mistrzów a zwłaszcza remis Tottenhamu i całe 35 zeta poszło się paść a do wbrania było 150 zeta i pewnie bym zakupił jakieś TOPOWE flotowe konto a tak, wkurzony że mnie znowu okradli z wyg…
-
justvroum [TEMPLARS_1] & Selavi [TEMPLARS_1] & Bladas [TEMPLARS_1] & Wielebny [TEMPLARS_1] & aduch [TEMPLARS_1] vs. mj1991pl12 [bsc] ~ 6354.45%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postbrawo Darek ! Bladas ma MINUSA - za liczbę sond szatańskich rozkręcacie się Panowie obrońcy odbudowy ps. fajnie sie to czytało no ale wasze pampersy pełne i czuć aż do mnie
-
a co mi tam, wolno mi jak agresor sie nie chwali ... @tyskie1 jakby ktoś miał ochotę kiedyś się PODSTAWIC to zapraszam bo ja śpię wtedy a agresor po północy i nad ranem mnie skanuje i lata po planecie startuje z 3 138 15 ciekawe ile paliwa poszło na taki lot ? może agresor cos napisze w temacie tyskie1 [MISIE] vs. RYBKA [TEMPLARS_1] ~ 1340.95% Dnia 21-08-2019 04:04:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor tyskie1 [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 260.…
-
no i tak trzymać ! powierzona Ci opieka nad młodym i nauczanie go podstaw ogame idzie Ci dobrze; - do plusów należy zaliczyć kolejne st ! - ale miano LOTNIKA 2014 do czegos zobowiazuje...! - do minusów napewno brak indywidualnych pozdrowień dla mnie - +/- no to sam zysk ale to nie uwidzi, nie zawsze zalezy to od agresora... A poza tym, do konca roku te 5% zysku dla mnie - wiec szału nie ma, ale nie narzekaj Ku chwale Templars