Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
zaprzeczam że fiszmen ma cokolwiek wspólnego z JEDYNĄ RYBKĄ na ogame.pl ! GRATKI Piotrek ! do następnego takiego obrońcy zmiany nicka bo by sie nie kojarzył ze mną
no to wygląda na to, że pokrzywdzeni "niepozdrowieniami" są nieznajomi oraz Ci nie krzyczący o pushu - jestem w tych obu grupach; Trzeba przyznać że agresor ostatnio w formie i często tu gości. Atakujacemu gratulacje a obrońcy odbudowy.
Szajka, jak ty mi teraz zaimponowałeś faktycznie, DUŻY % na 3X - rzadko spotykany widok, chociaż w sumie na stałym dostawcy %... ps. o co loto z tą 3 ligą ???
ciekawe starcie; z góry piszę że mogę sie mylić...ale wydawało mi się z czytania forum jakiś czas temu ze 3X, BOSS i MISIE trzymali razem... ale mogłem coś pomylić lub coś się zmieniło ... ktoś może rozjaśni ! Atakującemu gratulacje a Obrońcy odbudowy
Komornicy ostro i bez mydła atakują 3X ... ciekawie to wygląda, patrząc z boku - chyba trzeba zacząć czekać na jakiś rewanż wpisałem się bo ... jestem miłośnikiem SAGI o WIEDŹMINIE atakującemu gratki a obrończyni ODBUDOWY ! - wszak nick zobowiązuje !
no ale zeby PN Komornic atakowało... co sie nie dzieje na tym świecie... miałem pisać co na ten temat napisze Kajako ale już napisał, to już nie będe pytał tak więć agresorowi gratki trafienia a obrońcy odbudowy
GRATULUJĘ kolejnego ładnego st ! do ideału brakuje tylko surowców ale zysk z pz'ta calkiem fajniuśki odrobisz następnym razem z nawiązką ! obroncy odbudowy
kto szuka to znajduje ! dlatego GRATKI dla Johna - wielu w jego pozycji/sytuacji juz by było poza ogame albo na nowym koncie a gościu po ciosach wstaje i idzie do przodu ! dla Koloca też gratki łupu ja bym chciał tak trafić chociaż teraz widzę że trzeba było wybrać odkrywcę ... bo chłopaki mają MEGA ZYSKI a dzisiaj tyle nowych banów... co to sie dzieje... ?
a kto to mi buszuje w układzie ? też widziałem te ilości surowców ale nigdy nie miałem czasu na lot, szkoda surowców ale st zostaje, zysk jest i CHWAŁA ! GRATULACJE Szajek ! Obrońcy odbudowy
dobry wieczór i znowu ja to znaczy ja w imieniu naszego dzielnego strażaka Bartka, mam przyjemność wstawić ładniutkie i zyskowne miniST ! - niewiele brakło do ST, ale nie było naciągania itd... zresztą, zyski z dnia dzisiejszego są WYBITNIE ZADOWALAJĄCE (skromnie ujmując ) Szalony Iwan serdecznie pozdrawia braci i siostrzyczki zakonne - czyli rodzinę Templars ! i do następnego BrK [TEMPLARS_1] vs. Chemik - 2389.02% Dnia 29-12-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BrK [TEMPLARS_1] …
no ale jak to... u mnie na dzielni bez mojej wiedzy i zgody... wracam z piłeczki a tu takie CUDA ale słabo z tym deuterem ... st do poprawki musisz sie poprawić następnym razem, jest postęp - trzeba to przyznać, nauka nie idzie w las, no ale stale powoli i mozolnie robisz postępy "Mlody" GRATKI ! Ku Chwale Templars AVE