Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 443.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
o tutaj to ZASZALAŁEŚ ! GRATULACJE Piotrek Obrońcy odbudowy
-
ale ja nie kwestionuje Twojego osiągnięcia ! Wręcz przeciwnie ! Szacun za st ! Po prostu sam nick jest w sobie zacny i nie anonimowy - wręcz przeciwnie, napsuł wiele krwi graczom. Zbieżność nicków może być przypadkowa. Mnie naprawde nie gryzie że ten ancymon to tamten znany ancymon czy to ktoś inny. Po prostu nick znany i tyle.
-
ale żeby 3x pozdrawiał Komornika (ex PNa) to już zakrawa na sadomaso... i piszę to z dystansem, bez napinki na którąkolwiek ze stron; własnie w sojuszu się dopytywali kto był TOP2 i czemu był ban - teraz już wiem kto i z jakimi "kuzynami" ... ogólnie to szkoda że zniknął PRĘGIERZ bo trudniej "dojść" kto jest kto i dlaczego i z kim atakującemu gratulacje st a obrońcy odbudowy Pozdrawiam
-
zacznijmy od priorytetów więć : ile będe czekał na indywidualne pozdrowienia ?! a z tych mniej priorytetowych spraw w tym st to : - procent WYSOKI (+) - zysk ELEGANCKI (+) - ekipa PRZEDNIA (+) - obrońca MOZE BYĆ choć mógłby być za z najwyzszej półki (+ +/-) [ z calym Szacunkiem dla Obrońcy! - mnie chodzi o jakiś ścisły top] podsumowująć BRAWO BRAWO BRAWO !!! - aleś się rozbestwił Obrońcy odbudowy
-
lepiej, ciut lepiej BRAWO PIOTREK i Spółka obrońcy odbudowy
-
tu trochę do poprawki Szajek tu nic nie stracił - więc rozumiem ze dla niego 1/2 za pilotowanie Brawo Pioter Obrońcy odbudowy - takie straty w mig odrobi
-
NO PANIE DZIEJU tu piknie, ładnie, zacnie i dostojnie ! takie st to ja lubię Coś tam tego skilla jest ale mogłoby być więcej :p - przyjade na korepetycje i tak jak na koncercie Lady Pank ostatnim razem, poduczę Cie a ogólnie to st jest "podejrzane" - bo ja sie pytam gdzie jest w nim Szajka ?! Szajek do raportu...
-
ZACNIE ! To je to żeby Ci sie niepoprzewracało w głowie od nadmiaru tego deuteru to wyślij mi 1/4 na u68 - do badań mi sie w sam raz przyda Obrońcy odbudowy a Tobie kolejnych takich wypasionych ST !
-
Na wstępie podziękowania dla Selene za podesłanie mi linka do tego tematu. Dlatego pozwolę sobie na napisanie czegoś. Można by powiedzieć że Jarecki był jednym z prekursorów latania WIELKĄ ILOŚCIĄ lekkich myśliwców w czasie gdy to nie było popularne. Było to WIELE lat temu. Potem Jarecki zrezygnował z gry ale jego konto jest nadal Templars na u68. Obecnie Jarecki walczy o powrót do zdrowia po wypadku samochodowym. Niedawno miał kolejną opercję. Często jest na turnusach rehabilitacyjnych. Ekipa z…
-
obserwator [BOSS] & Dziadzia komornik [3 X] & DemoN [3 X] vs. pietruch22 [SAF] ~ 6361.82%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postto może panowie zdradzćie jakieś niuanse tego powrotu ? A ja jak zwykle - na wspak : gratki obu stronom: atakującym ilosci gs w akcji a obroncy WIELKOŚĆI BUNKRA
-
szachrajka [KOMORNIC] & Grubyy [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] vs. krzychoo25 [DSOP] ~ 34 247.82%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postszajek fajny nick Gratki kolejnego ST ! Obrońcy odbudowy.