Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 443.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no PIĘKNIE ! to mi sie podoba ZACNIE ! obrońcy odbudowy
-
MrokChwili [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] vs. MakeOgameGreatAgain [GGE] ~ 92080.97%
RYBKA79 - - Starcia U68
PostGratki Selavi! jak widac personelu wam ubywa, no ale Ty niezawodnie złomujesz! obrońcy odbudowy
-
nie ma co ściemniać, moja wina i tyle, zbierałem sobie na kopalnię metalu na 43 lvl i zbagatelizowałem sprawę - powinien surowiec być zabezpieczony; chociaż około godzinki temu miałem złe przeczucie; odpalam ogame a tu takie "cuda" nie sądziłem że będzie taki procent ze mnie ,tzn. ja straciłem "tylko" 48.000 dt a agresor 150.000 lm, ale w sumie czy to ważne ? ale nie ma wybielania - posypuje głowę popiołem może mnie z Sojuszu nie wyrzucą ? i to ich przepraszam ! a agresor faktycznie, już kolejny…
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Kain [PZT] ~ 113268.15%
RYBKA79 - - Starcia U68
PostSzajek, no ale żeby tak rozbijać sondy ?! :p chyba że zysk dzielicie na 3 części po równo - no to co innego
-
Ja głosowałem za 40% i kilka osób ode mnie ze sojuszu również było za 40%. Z jednej strony może i lepiej i przejrzyście by było gdyby zostały podane dokładne wyniki głosowania... ale z drugiej strony : jak były inne wcześniejsze głosowania to nie było ujawnianych dokładnych danych i liczb i co w związku z tym ? mnie się nie podobało podniesienie eko x 5 na eko x 7 czy inne wyniki głosowań, ale zaakceptowałem ten i inne wybory większości, mimo że nie były po mojej myśli myślę że tu żadnego "wała"…
-
Selavi [MAMMAMIA] & BuShMaN_u1 [MAMMAMIA] & Guderian [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] vs. MakeOgameGreatAgain [GGE] ~ 31987.96% HATTRICK PB
RYBKA79 - - Starcia U68
Posttrzy st w jeden dzień - to jest COŚ ! GRATULUJĘ sumy % i zysków Obrońcy odbudowy