Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 443.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Jarhead6565 [FUTURE] ~ 53 602.34%
RYBKA79 - - Starcia U68
Posttu ładne st Gratki a obrońcy odbudowy
-
lepiej, CORAZ LEPIEJ a co to się podziało ze złomem ? ukarać winnego :p obrońcy odbudowy
-
i to mi się podoba ! obrońcy odbudowy
-
miałem się nie wpisywać; ale przejść obojętnie koło TAKIEGO st to grzech - niezależnie kto w nim wystąpił; Aduch - to kara BOGA WIKINGÓW wiesz za co; jeśli to Ty tam siedziałeś to i tak mi szkoda tego st bo skilla miałeś i cokolwiek w grze podpowiedziałeś, ale .... myślę że wiesz o co mi chodzi; chociaż podejrzewam że Ty tam już nie siedziałeś tylko teraz patrzeć jak.... (my wiemy kto i co...)
-
dobry wieczór; skończyłem robić marynowane rydze po dzisiejszej wizycie z dzieciakami w lesie, więc mogę sie wpisać, doszło do tego że @Sputnik aż dał znać widziałem raport wojenny bo oczywiście zaglądałem na konto, ale trzeba było obrobić dzisiejszy zbiór + przygotować kolację z rydzów smażonych na maśle - kto zna i lubi ten smak to wie o co chodzi no i co mam napisac ... RYBA to lama ? czy atakujący to geniusz ? sam nie wiem, flota główna nie padła, w sumie z około 13-15 lat gry (sam nie wiem …
-
dziuniek [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. Incoming [P N] ~ 95873.76%
RYBKA79 - - Starcia U68
PostZaczyna się ciekawa rywalizacja między PN a Komornikami. Wcześniej 3X najbardziej rywalizowali z PN, ale teraz chyba mniej ich widać. Patrząc z perspektywy kilku lat, to stosując porównanie piłkarskie : "futbol to taka dyscyplina w której wszyscy grają z wszystkimi a na końcu wygrywają i tak tylko niemcy" a przenosząc to na ogame, to można by napisać (być może nie mam racji (?) ) : wszyscy rywalizują między sobą albo z PN a na końcu i tak na wierzchu jest PN; (walczyli z nami Templarsami na u1, …
-
e tam.... w sumie to za duża strata nie jest - chyba tylko szkoda tych 77.000 dt które by mogły nadal sobie transportować surowce ott, padła flota ekspedycyjna Impek, jeden dzień i zapominamy o sprawie !?! atakującemu, NIESTETY, gratki a dla Naszego Imperiusa SZO ! mało co poczujesz, takie ciut potknięcie z Twoim eko !
-
eDydek [AVALON] & LordSpawn [AVALON] & Generalo [AVALON] vs. Viceregent Flyby [D-M] & szajka [KOMORNIC] ~ 7961.14% Obrona
RYBKA79 - - Starcia U68
Postdobra robota Szajka ! ja sie pytam gdzie są sondy Sputnika które były by potwierdzeniem i KROPKĄ NAD w tej obronie ? ;p atakujacym kolejnych
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & KLIMA [P N] & Celestial General [P N] vs. Ten Keyra [KOMORNIC] ~ 13679.49%
RYBKA79 - - Starcia U68
Posti to jest to - jak juz bylych sojuszników sie zlomuje znaczy sie ze jest wporzo miedzy sojuszami ! Cofam wcześniejsze wpisy co do układów miedzy sojuszowych ‐ co innego w tym przypadku są ustalenia miedzy graczami indywidualnie
-
no cóż... miała być nowa osoba aktywnie grająca a okazuje się (?) zamieszanie co do własności konta - fajnie by było wyjaśnic to ! Agresor próbował ataku, nie znam szczegółów, ale wygląda mi to na zaplanowaną wystawkę ps.każdy ma takie a nie inne poglądy itp... ale wstawienie jako awatara zdjęcia Jezusa Chrystusa jest poniżej jakiejkolwiek krytyki ! - tak sie buduje nienawiść oraz okazuje brak szacunku i tolerancji dla innych. W związku z tym życzę całkowitego wyzłomowania twojego konta ! - niez…
-
szajka [KOMORNIC] & Sputnik [TEMPLARS_1] & zygunia [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] vs. Mirek87z [Ven] ~ 7587.48%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postno ! Sputnik w akcji to musi być sukces GRATKI Szajka kolejnego ST ! obrońcy odbudowy