Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 443.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mallory [P N] & PoZiomek [P N] vs. szajka [KOMORNIC] ~ 1.505.162.92% / Top3 ogame ACS X1 i Top2 u68 ACS
RYBKA79 - - Starcia U68
PostSzajek, coś Ty tam nawywijał ... ?! Tobie życzę bardzo szybkiej odbudowy ! Diki jak zwykle, na swoim poziomie. Ale jak już Poziomka złomuje (na ogół w acs'ach) to COŚ się święci... albo przesilenie covidowe w realu albo ogame czeka jeszcze coś większego - chyba idzie unifusion - bo rzadko tu gościsz ale jak już to jest co poczytać; GRATULACJE dla Was obu za to rekordowe st; ps1. Taki raport w wykonaniu PN mi sie podoba - jest logo, są kropki w cyferkach, stare, dobrze znane PN z u1 :p (żeby mnie…
-
jestem przeciw podnoszeniu eko czy pz czy badań. Obecny stan jest i tak na WYSOKIM POZIOMIE. Nie przesadzajmy
-
Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
RYBKA79 - - Starcia U68
Postulallalalallllaaaa... Trzeba przyznać że ACS MEGA WIELKI ! - faktycznie rekordowy - Gratulacje dla agresorów. Ale jakby nie sondy Vana to pewnie byście sie nie przebili... Między sojuszami ostatnio dużo wymiany ciosów. Widać na forum że Komorniki dużo złomują, ale właśnie w takich st wychodzi dominacja PN i powolna ich rosnąca przewaga. Po prostu systematycznie kasują więcej groźnych flotowych kont przeciwników niż sami tracą. Obrońcy odbudowy bo gracz dobry i groźny. Ps. I nie byłbym sobą gdyby…
-
szajka [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & koparka [KOMORNIC] vs. grant [KZM] ~ 64853.77%
RYBKA79 - - Starcia U68
PostSzajek ciągle we formie ! Gratulacje Ci się należą. A tak dużo dt'ów w jednym starciu na pz'cie to już dawno nie widzialem...albo nie kojarzę innych. Obrońcy odbudowy!
-
Selavi [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. jendro [AVALON] ~ 20489%
RYBKA79 - - Starcia U68
PostGratulacje Seba ! Życzę Ci kolejnych st, dalszego czystego grania - trzymaj sie swoich zasad. W Twoim wypadku następne st są tylko kwestią czasu. Obrońcy odbudowy.
-
Antharas [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. anderson [Nomad] ~ 38508.23% + 2447.28%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postulalala... zysk megaśny ! z tego powodu nie można sie nie wpisać...
-
Celestial General [P N] & Ekonom [P N] & kruchy [P N] vs. ZetoBot [O-ECO] ~ 67 051.75%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postzadam głupie(?) pytanie ... obrońca trzymał taką ilość krążowników i gs'ów na planecie ? i to sobie "tak" stało ?!?!? - mimo tej ilosci obrony... toż to nawet ja nie trzymam takich ilosci dla sąsiada Incominga a mam lajtowe podejscie do tego... dlatego też : atakującemu gratulacje obrońcy ODBUDOWY i powiększenia obrony !
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. Wanili [3 X] ~ 197555.93%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postte komorniki to za grosza szacunku nie mają i na PN i na 3X latają ... na WSZYSTKICH - nawet biednego małego RYBĘ sondy namiętnie puszczają ... a że się wpisuję, to dla agresora wyrazy uznania a dla obrońcy odbudowy ciekawie się robi (mimo zastrzeżeń ogólnych co do paru st z różnych kont na różne konta)
-
taki "somsiad" to skarb oczywiście nalezy pochwalić Twoją dobrosąsiedzką postawę - na wstępie chleb i sól, na koniec słodki deser i kawa... podejrzewam że z barku też coś wyciągłeś i postawiłeś na stół - po staropolsku a nie jakieś nowomody dewianckie i jeszcze jaki wysoki poziom kultury ! - zaprosiłeś na kolejną wizytę GRATULACJE kolejnego ZACNEGO ST ! - tym razem w obronie !!! pokonanemu odbudowy
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. mdrewnik [COMA] ~ 19 871.09%
RYBKA79 - - Starcia U68
PostSzajek szalejesz ! Gratki st Obrońcy odbudowy
-
no Zorciu zacny procent wyszedł nic sie nie dzieje ! głowa do góry i jedziemy dalej ! każdemu się może zdarzyć. Tematu nie ma - na zjezdzie stawiasz 1l. whisky i po sprawie Na przykład mnie to chlopaki i w święta i w sylwesta namiętnie skanowali ‐ jeden nawet po satkach sie przeleciał - więc można i "tak" ten wyjątkowy czas spędzac ...
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Chobgob [PZT] ~ 71 154.15%
RYBKA79 - - Starcia U68
PostSzajka SZACUN ! a st fajniutkie, soczyste Obrońcy odbudowy
-
i znowu ja i znowu ...pewnie komuś podpadnę faktycznie, straty flotowe obrońcy "prawie żadne", bardziej może boleć strata surowcowa w krysztale - ale, TAK OBIEKTYWNIE, z tym eko, to w mig odrobi, bardziej moze to samo ST boli - nie jest pro ELO dla obrońcy i tyle, na ogół Calipsik miał wpisy mało agresywne... z drugiej strony - dostał ciutkę po tyłku to i ma prawo "nie kochać" agresora i to rozumiem może za dużo z każdej strony "osobistego podejścia" a za mało "ciut większego obiektywizmu" ? - c…