Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 443.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Józek juz rozgrzeszony po wpisie Calipso, można by napisać że szkoda że to rw wpada w ręce koalicji, ale jeśli Poziomka bez agresji wpisuje się pod tym rw to ... to można przeżyć to starcie ps. chociaż...hmmm...może klips ma racje, wpadła flotka górnicza nie militarna gramy dalej i jak to mówi jeden redemptorysta : Alleluja i do przodu ps.2 ale żeby YM przegapił wolnostojące DT-tki ?! no no no
-
jestem zaskoczony ale nie zdziwiony, ze względu na dobre zaszłości Pyśka z koalicją, nie sądziłem że ktoś od nich poleci na niego (chyba ze sam próbował latać po koalicji) ; z drugiej strony, naprawdę czułem w kościach że tak Pysiek skończy- tak samo byo kilka lat temu, dobry gracz ale ... atakującemu gratulacje a obrońcy : (może) TERMOMIXA !?! szybko i dobrze pomaga przygotować smaczny obiad ! - osobiście polecam
-
Sputnik na minusie, inaczej być nie mogło jakiś pręgierz sojuszowy dla niego ?! - to dywersant aaa, on nie na uranowych sond, tylko rdzawowe - aaa2, jak mój synek mówi : guuud dzab BRAWO PANOWIE !
-
przede wszystkim Józek i Aduch GRATULACJE ! Bladas fajnie że weszło a resztą się nie przejmuj ;D no i Poziomka nawet grzecznie i kulturalnie sie w tym Twoim st wpisał - więc jest DOBRZE ze swojej strony przyznaję że zlamiłem, ale popołudniowa drzemka z synkiem była priorytetem i nikt nie dzwonił...:p ! trzeba było dzwonić ale wiem, wiem wiem, już wiem czemu nie dzwoniłeś
-
Zorka Ty Nasza Kochana Jedynaczko Ty masz wszytsko wybaczone ! to nie te czasy i inne już podejście do gry dla kotka zdrówka ! i nawet nie mów Tasiowi na imprezce o tym incydencie a tak na koniec to o co chodzi z Poziomkom i Finkiem czy jak mu tam ? moze to ktoś w sposób czytelny wyjasnic ? bo czytam i....
-
dobry wieczór Ogejmowcy znów przypadła mi przyjemna rzecz, czyli wkleić piękne ST Zakonnika, znów na graczu PN; Szalony miał wolny dzień od pracy to postanowił inaczej popracować , ST zrobione z telefonu i dlatego nie udało się zrobić większego zysku, złom ktoś zakosił - ale płaczu nie ma, się odrobiło Szalony Iwan przy okazji pozdrawia Zakonników i Zakonnicę JA GRATULUJĘ pierwszy Dnia 31-05-2018 10:10:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szalony Iwan [TEMPLARS_1] _________________…