Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 443.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MisiuGD [P N] vs. Warlord [-] & Leonidas alias ManNiaK [BOSS] ~ 21841.66% - Obrona
RYBKA79 - - Starcia U68
Postosobiście cieszy mnie wtopa agresora; może to MOJE radioaktywne i jasno świecące paliwko zwzbiornikach agresora przyczyniło się do tej pięknej obrony
-
czyli skan floty obrońcy juz nie muszę umieszczac w naszej bazie danych... normalnie Poziomka w czepku urodzony nie dośc że jest farmą Bladasa, to jeszcze na spokojnie sobie urlopuje i zabierają go na doczepkę do acs top1 no ale żeby nie było tak pięknie i że tylko mu słodzę - to mały opr też będzie a gdzie osobiste pozdrowienie mnie ? no żeby swojego cichego tajnego koalicjana nie pozdrowic... Michał popraw sie następnym razem ! Gratki tak dużego trafienia !
-
Selene [P N] & ABW [PZWP] & Lzk kupie dex [PZWP] & Zolwik128 [PZWP] vs. CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 92782.56%
RYBKA79 - - Starcia U68
PostUziel, jak Ty mi teraz zaimponowałeś ostatnim wersem Twojego wpisu ! Selene...i wszystko jasne - GRATULACJE to chyba teraz PN będzie omijać PZWP w swoich rw ?
-
obserwator [BOSS] & Dziadzia komornik [3 X] & Piaskowy Dziadek [BOSS] vs. fumik ~ 60805.68%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postno, tyle GSów na raz.... jestem pod wrażeniem ! - gratulacje dla atakujących
-
to pisze ja, RYBA myślałem ze nigdy to nie nastąpi ! - ale nie w złym kontekście do YM !, tylko znając jego styl, podejście do gry, systematyczność oraz wielkosc floty - myślałem że nikt sie tego nie podejmie albo nie będzie miał takiej szansy... z tego też powodu wielkie gratulacje i uznanie dla agresorów; czytam że czepiają się ARO że to i TAMTO ale mimo wszystko polecieć takim składem na takiego gracza i to z PN to trzeba mieć odwagę ! chyba tu Mili odegrał rolę motoru napędowego ? i takie pr…
-
NoSkill [KOMORNIC] & KKS [KOMORNIC] vs. szczwany lisek [COMA] ~ 3840% CONTRA
RYBKA79 - - Starcia U68
Postodbudowy Szczwany ! z takim eko to...to jak smarknięcie w chusteczkę cyk i juz po sprawie
-
imperius [HORDA] & Vito Andolini [Corleone] vs. Constable Spirit ~ 14786.54%
RYBKA79 - - Starcia Spica
Postno pięknie Impek ! Aleś dowalił SZACUNECZEK !
-
dobry wieczór, zasadniczo nie wiem od czego zacząć pisanie... więc zacznę od końca - miałem sie załamać i czekać na ścięcie głowy w Sojuszu a tu...no normalnie mnie wyśmiali, że za mały procent i powinno być ze mnie więcej % i takie tam same narzekania że za mały przytup, że stać mnie było na więcej ogólnie że SŁABO jak na mnie ... - więc Andre, musisz sie poprawić - najlepiej na kimś z poza Templars :p nawet mnie nie chcą wyrzucić z Templars'ów, a przecież podejrzewano mnie o konszachty z Koali…