Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 443.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
a ja się pytam gdzie sondy Sputnika ? no gdzie ?! GRATKI WLOTU !
-
WIELKIE GRATULACJE dla Agresorów ! opis rewelacyjny, tak jak i floty w akcji, docenienie obrońcy - to się ceni, za takie podejscie do gry - SZACUNEK i UZNANIE dla Was; i coś tam Sputnik "zadziałał" więc tym bardziej na PLUS ps. czy też wam wstawia podsumowania przyrostów i strat wraz z "diagramem" ps2. obrońcy odbudowy
-
dobry wieczór smile.png jak zwykle - wklejam za Szalonego Iwana; Bartek pozdrawia cały Sojusz Templars; ja pozdrawiam znajomych; ps. Zakonnicy jeszcze żyją wink.png Dnia 17-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BrK [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Mały transporter 80.000 Lekki myśliwiec 400.000 Krążownik 4.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca grusia33 [GALS.SF] _______________________________________________…
-
a gdzie mogę sprawdzic poprzednie rekordy ? bo : Wynik ekspedycji [X:XXX:X 13.11.2018 09:07:41 Od: dowódca floty Pierścienie minerałów wokół nieznanej planety zawierają niezliczone ilości surowców. Statki wracają z pełnymi ładowniami. Zrabowano: 2.425.000 Kryształ. i moze to jakis nowy rekord a nie chce aby mi to pzrepadło
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postdo Włosia; chodziło mi o to że PN ze swoim potencjałem po tych wszystkich starciach (na + i na -) wychodził zwycięsko, tzn. sam stracił 2-3 duże floty ale w tym czasie sam zezłomował 6-7 flot, wynika to z siły sojuszu i sporej ilości kont z dużymi flotami, teraz może być trochę inaczej bo jest więcej sojuszy z silnymi flotami ale pamiętajmy o "sympatiach" między sojuszowych, dzięki którym niektórzy nie poleca na niektórych ps.nie żebym był obrońą PN, tylko tak patrząc z boku, obiektywnie, tak to…
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
RYBKA79 - - Starcia U68
Posthmmm... od czego by tu zacząc, żeby to miało ręce i nogi chyba od tego że to uni nie przestaje mnie zadziwiać a może coraz bardziej zadziwia ! Jeszcze wczoraj pochwaliłem Miliego za top solo, wcześniej jego akcja z YM. Wydawać by sie mogło że lepiej i ciekawiej już być nie może, a tu jednak widać że może byc grubiej i ciekawiej. Tutaj po uf wszystko jest możliwe i sytuacja zmienia sie jak w kalejdoskopie. Co ciekawe, czy to YM czy Mili czy inne duże floty padły albo z nieostrożności lub zwykłych…
-
Mallory [P N] & Koloc [P N] vs. cyklop1977 [Piwko] ~ 16929.37% + 2734.72%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postnieźle, taki lot w stylu z U6 teraz wzieło mnie na wspomnienie, jak to Diki na u6 wysyłał w ataku taką flotę z nawiązką że całe uni tylko patrzyło co się dzieje, a Diki po puszczeniu ataku spokojnie szedł spać, a rano na spokojnie odbierał flotę i zyski
-
dobry wieczór wstawiam za Sojusznika Szalonego Iwana, Bartek trochę wkurzony bo mu nicka zabrali, jak to mówił klasyk na youtube " oszukali mnie banda oszustów, polskich (niemieckich - powinno być) decydentów ODDAWAJCIE NICKA ! przy okazji Bartek pozdrawia cały Sojusz Templars a szczególnie Naszą Rodzynkę - Zorkę mnie osobiscie szkoda chłopa, bo się nalatał a tak naprawdę niewiele brakło do ST ale to RW pokazuje że żyjemy i cos tam złomujemy; w zamian za wstawienie, Bartek możesz podrzucić z kos…
-
KokS [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. All [AySss] ~ 131346.59% TOP 2 ACS
RYBKA79 - - Starcia U68
Postcza sie wpisac, bo starcie duże To kogo obrońca wyfarmił że taka szybka reakcja ?! I mnie w nocy skanował ten nowy koleżka...