Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 443.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no i pięknie Józku GRATULUJE st ! troszke narzekałeś na małe zyski ale tak jak Sputnik napisał, jest tego TROSZKĘ czyli ogólnie od wczorajszego wieczora do czasu nad ranem Templars'i - Aduch i Bladas- pokazali że nie tylko same lamy i dinozaury. BRAWO WY ! Przy okazji pochwalę też Zorkę ! - Ty i my wiemy za co
-
Vassago [WOLF_U67] & alienos18 [WOLF_U67] vs. Miras85 [ARMADA] ~ 12285.62%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postpasuje sie wpisać, gdyż nie często widzi się w tym dziale tagi inne niż wiodące we flotach i rw, gratki atakującym i odbudowy obrońcy;
-
już nawet przeżyję że Borsuk padł przez PN, zrozumiałbym jakby to jakiś flociarz, no ale żeby przez Kajaka.... skandaloza ale tak naprawdę to nie ma sie co załamywać, nie te czasy, nie te napinki teraz gra ma sprawiać przyjemność ! , chociaż pilnowanie floty to podstawa; agresorom gratki (Hetevox - masz minusa ) a Sojusznikowi OBDUDOWY i gramy dalej !
-
FILU [MISIE] & pogromca kredek [KOMORNIC] & Mallory [P N] vs. xxxxx ~ 3905.71%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postfaktycznie, Filu z Misie w acs z Komornikami to zaskoczenie Diki jest poza takimi słownymi utarczkami, dla niego nie stanowi problemu polecieć z kimś, chyba tylko z Krzychu62 z dawnego SSGUN by nie poleciał Właśnie ciekawiło mnie czyja to puszówka , ale juz doczytałem Gratuluję całej trójce i szkoda że tak mało zatankowaliście jak na taki ekstremalny skład.
-
witam Was spokojnie, to nie moje ST, ja już nie mam z czego po raz kolejny wstawiam za Sojusznika, BRAWO Szalony Iwan ! jak to się mówi : kto rano wstaje temu Pan Bóg daje ! Nasz strażak lubi wstawać wcześnie i sprawnie, telefon w gotowości... i jest jego nowe PB ale żeby nie było za idealnie przed sobotnim kuligiem, to nie telepnął recyklerów i obrońca zebrał złom, ogólnie rewanż za ostatnią wtopę i podstawkę obrońcy, obrońcy odbudowy. Szalony pozdrawia Templars_1 oraz życzy udanych świąt ps. s…
-
Bartek Ty lamo :p no ale każdemu atakującemu może sie przydarzyć zapomnienie i niedopilnowanie ataku, kto atakuje ten ryzykuje, nic się nie stało ! - strata nie wielka jak na Ciebie ! - odrobisz w innym st; ale ważniejsze jest COŚ INNEGO z wczoraj i z tego górnicy Templars mogą być zadowoleni ! - Sputnik gód dzob Obrońcy Gratki !
-
i tu się muszę wpisać, obrońca latał mi na jedną planetę z obroną , po kilka baniek zysku, ze 3 razy ze sukcesem, w końcu miałem dość dobudowywania obrony i wykorzystałem pierwszą i jedyną jak dotychczas relokację,a swoje lata juz ma obrońca , dziadek jak mój teściu i tak bym go widział w wyobrażeniach, dlatego cieszę sie z tego rw-obrońca ma za swoje od mojego pogromcy ale w sumie trzeba docenic zapał do gry obrońcy bo chyba w wieku mojego teścia ODBUDOWY
-
Ciasny Wiesiek [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. feniks [P N] ~ 27558.7%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postno zaskoczony jestem...żeby komornik PNa
-
i ja sie wpiszę, COŚ PIĘKNEGO - przeczytać taki post, takie pożegnanie z grą; nie znam gracza ale świadczy to o wysokiej kulturze i poziomie ! - SZACUN ! pewnie znowu jednej osobie podpadne tym wpisem... niedawno narodziło się moje drugie maleństwo i wiem jak to jest ale gram narazie gram ! - po złomie jest łatwiej mimo że jeszcze mam cel w tej grze ale dwójka dzieci to JUŻ COŚ ! 2 x 100 % miłości do żywych Bigot, dużo siły zyczę ! ps. przy drugim jest łatwiej - naprawdę !