Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 443.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
jest mi niezmiernie miło i czuję sie doceniony OSOBISTYMI pozdrowieniami dla mnie niech ci allah sprzyja SUPER ST ! - GRATULUJĘ ! po takim wejściu , pasuje Ci zrobić kolejny krok, czyli następne takie ładniuśkie st; ps. pisałem...dzwonić jak trzeba !, możem pomożem tzn.dzisiaj było słabo z czasem bo pogoda piękna, kościołowa,nie galeriowa, spacerowa i grillowa ps2. a pamiętasz jak zrobiliśmy kiedyś KIEDYŚ piękny ACS i nawet wtedy Selene próbowała ustawić pilota na mój powrót...
-
pewnikiem koniec świata idzie, RYBA złomuje, tzn. rozbija resztki floty piątek zaczął się juz wczoraj w Wiedniu przy okazji ja pozdrawiam Templars;ów, buddy, dostawców paliwa, znajomych i znajomą oraz dobre duszki które mi źle nie życzą ps. my nie śpimy, my czuwamy RYBKA [TEMPLARS_1] vs. henryk1 - 249.76% Dnia 22-03-2019 08:19:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RYBKA [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Mały transporter 35.000 Lekki myśliwiec 78.000 Ciężk…
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
RYBKA79 - - Starcia U68
Posti ja się wpiszę, może komuś sie nie spodoba treść albo zostanę źle zrozumiany...trudno, jak coś to mogę się tłumaczyć pierwsza myśl po tych dwóch st jest taka : OGAME ponad wszystko ... i to by wyjaśniało wszystko; a teraz trochę czegoś co może każdego poddenerwować - ale nie specjalnie ! wychodzi na to ze OBA st są zgodne z regulaminem ! nikt sie nie włamał komus na konto, itd... po prostu atakujący przechytrzyli obronce/obrońców, to był podstęp... jednie do czego można by sie przyczepić to to,…
-
jakby nie sondy to by się nie przebił i jeszcze się okazuje że poeta kosmiczny :p i jaki "dzentelmen" Super Piotrek ! ps. 31-go o godz.18.00 widzimy się na meczu ?
-
FILU [MISIE] & Pazik [MISIE] & Warka [COMA] & szajka [KOMORNIC] vs. MakeOgameGreatAgain [MASTER] ~ 3920.76%
RYBKA79 - - Starcia U68
Posttu nie chodzi o % i zysk, ale o skład atakujących można sie przyzwyczaić do coraz to dziwniejszych składów ACS'ów Gratki ! Szajka szaleje
-
@Kurufir jakoś nie widziałem twoich st na Templars... no ale może za krótko jestem w tym Sojuszu aby na szybko sobie przypomniec takie st oczywiście wpisywać się mozesz tak jak każdy; z tego wszystkiego najlepszy jest wierszyk W sumie Borsuk miał takie wtopy, więc nie rozpaczamy a docenić trzeba chłopaka za chęć gry i ciągniecie tego wózka ! - za to SZACUN ! PS.tak czytam czasem w różnych st czy minist ze ktoś dostał złoma po raz kolejny i wiecie co... właśnie takich graczy trzeba szanować za ic…
-
Chomik Bojowy [CBS] & zygunia [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. EMTEFREESTYLE [Kau] ~ 3665.54%
RYBKA79 - - Starcia U68
Posti znowu Szajka i wszystko jasne
-
Józek, wiem że teraz masz ciężej no ale pilnuj się, bo jak nie to karna zsyłka do PN Cię czeka ale żeby było coś pozytywnego ze strony Templars, to wstawiam coś od siebie w końcu, a nie tylko komentarze do innych rw; u mnie akcja KASOWANIA FLOTY rozpoczęta... kiedys to by było całkiem ładne ST, teraz mieści się w minist. Przy okazji pozdrawiam całą rodzinę Templars, buddy, dostawców deuteru oraz znajomych RYBKA [TEMPLARS_1] vs. bosman ~ 742.61% ZŁOM MÓJ Dnia 14-02-2019 08:15:36 następujące floty…