Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 443.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• i gitara ! czekamy na coś na u68 Pozdro !

• osz Ty lamo tak jak pisałem trza było polecieć w 50.000 pancerników i stawianie niszczar przez obrońce nie miałoby już sensu... chytry traci dwa razy, tzn. Ty TRZY, bo jak wiadomo, reguły są u nas takie że 10 % ze straconej floty idzie karnie do mnie wiesz gdzie słać, masz na to 14 dni bo za dwa tygodnie wraca mi FS wiesz gdzie ps. no i Pozdrowień nie było dla mnie ... :p to mogę zwiększyć procent muszę "dopracować" nasz regulamin

• Diki zasadniczo to na WNE bym sie nigdy nie "szarpał" ze wzgledów na u6. Obrońce szanowałem i szanuję bo mimo uplywu czasu nadal gra i sie nie poddaje i to sie ceni ! Po prostu, stało i polecialem i podejrzewam że już takiego st nie zrobię! A u mnie nie ma co zlomowac bo już resztki zostały, a to co wydobęde czy od czasu do czasu wyfarnię to ładuje w kopalnie bo u mnie juz tylko to ma sens. Obrońcy odbudowy jeszcze raz !

• RYBKA [TEMPLARS_1] vs. bosman - 335.16% i dalsze rozbijanie flotki Pozdrawiam Brać Zakonną, buddy, dostawców deuterku, ekipę z komunikatora oraz Dobre Duszyczki Dnia 09-05-2019 08:03:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RYBKA [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Mały transporter 25.000 Lekki myśliwiec 55.556 Ciężki myśliwiec 3.333 Krążownik 5.555 Okręt wojenny 1.555 Pancernik 4.444 _________________________________________ Obrońca bosman ___________________…

• Wirtualny pogrzeb.

RYBKA79 - - DiD U68

czytałem Twój post i myślę tak : grał w PN, chciał sie fajnie pożegnać i nawet mu to dobrze szło a na koniec, dowalił z tym "TŁEM" i zepsuł wszystko to co wcześniej napisał - takie jest moje zdanie, ja bym tak nie napisał o innych w swojej mowie pożegnalnej; oczywiście ekipa np.Templars to teraz nie jest jakaś potęga no ale chyba nie tło, ale mimo tego, życzę powodzenia w realu i fajne że się chciałeś pożegnać z grą na forum

• witam Wszystkich szczerze, to nie spodziewałem się że będe wstawiał swoje ST w tym dziale ! ale do rzeczy : oglądam sobie meczyk i pokaz pięknego futbolu w wykonaniu Liverpool'u, laptop włączony...puszczam kolejne ekspedycje w nadziei na trafienie antymaterii w promocji (w sumie udane dwa dni w zdobywaniu anty) i tak sobie puszczam po sąsiedzku sondy... i BUMMM, jest CEL...ale dość spokojnie do tego podchodzę znając moje "szczęście" ...sprawdzam aktywki, przeliczam i w końcu ruszam, ale z małą w…

• a Sputnik znowu na doczepkę ale w sumie to chyba opłacalne bo złom po połowie dzielicie ? GRATKI PANOWIE ! obrońcy znowu uzbierania surowców ps. a nic sie mendy nie pochwaliły...

• co bym nie napisał to i tak trzeba zacząć od tego że jestem zaskoczony ... taki lot Komornika na PN to mimo wszystko trochę w kategorii niespodzianki zrozumiałbym jakby Diki poleciał na Komornika ale jakoś ogólnie to raczej obu sojuszom blizej do siebie niż dalej - takie mam odczucia tej u68 rzeczywistosci...ale moze sie mylę ? Procenty duże, zyski jeszcze większe i padła już flotka w której było COŚ WIĘCEJ stateczków ofensywnych. Atakujacemu gratulacje a obroncy odbudowy - fajna postawa i dysta…

• brawo Wy Oby tak dalej nie tylko tutaj

• wpisze się z tegoż powodu, że dawno już nie widziałem st zrobionego samymi OW i do tego na tak duży procent ! także z tego powodu gratki dla agresora ! ps. deuteru też SPORO wyfarmione

• dziwny ten sojusz obrońcy... (moim zdaniem) a któż to taki Pan Mister Ogame ?

• o to jestem zaskoczony że rudi zaliczył złoma... kiedyś mi wyfarmił surowce, raz coś nawet nieładnie napisał, ale mimo wszystko go poważałem a tu wtopa najpierw myślałem ze opiekował sie wnukami i ... albo z rodzinką %%%, ale jak można przeczytać między wierszami że to kontra była to co innego obrońcy odbudowy atakujacemu gratki - kontra na ogół sie ceni

• puścić samopas 300.000 niszczar w owych czasach... nieźle ! więc obiektywnie, GRATKI

• Sputnik, jak nie wyrabiasz z tymi sondami to przeprowadzę zbiórkę w Sojuszu i Ci sie zrzucimy na 100.000 sond - może wtedy uda się przebic ? Ps. Jak bedzie DUUUUŻO surowców to je Tobie przekażę tak jak ta kasa na zakup auta za rozbote seicento Gratki wlotu atakującym !

• ożesz kurcze pieczone drugi raz pod rząd jestem OMSOMBIŚCIE wyróżniony / doceniony = pozdrowiony DZIĘKÓWA gratki kolejnego ZACNEGO ST ! tym razem przeciwnik jakiś trochę "ten tegesz" aaa, dzisiaj Obs chciał to twoje paliwo - więc przepalam je w bitony i Tobie wyślę w bitonach bo podobno to najpewniejsze i najmodniejsze

• Hetevox, nie bądź taki pierwszy toż to Twój były Sojusznik Obrońcy odbudowy, Agresor kolejny raz coś upolował; ps. do Agresora tak naprawdę nie mam nic, może i go skrytykowałem kiedyś, ale jak mi raz wyfarmił deuter, to niech sie nie dziwi że mu czasem "skomentuję" - strata deuteru bolała

• Józef, znamy powód niedopilnowania floty dlatego nie zawracaj sobie głowy tym st - są PRIORYTETY ! głowa do góry i ZDROWIA Agresorowi trzeba pogratulować wyczucia, już lepiej że on niż ktoś inny :p ps. poza tym, zdjęcia i filmik (Ty wiesz jakie) wynagradzają Ci tą wtopę

• szok, normalnie SZOK taką ilosc gs latac w obecnych czasach...trzeba mieć jaja ! i bunkier też "na wypasie" ale i tak za mały, jak się okazuje obu stronom gratki ale atakującemu większe za odwagę ps.gram w to już kilkanascie lat ale teraz to ta gra mnie tak zaskakuje ze szok - zwłaszcza ostatnimi czasami