Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 443.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
szajka [KOMORNIC] & piotr1986 [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Solitary wolf [KOMORNIC] vs. eddi666 [CoEU] ~ 21453.75%
RYBKA79 - - Starcia U68
PostSzajka szaleje Ogólnie to Komornicy dobrze się prezentują w tym dziale, wszystko byłoby pięknie gdyby nie dziwne układy/sympatie z jednym sojuszem... Obrońcy odbudowy
-
Dzięki Józku za zaproszenie ! Zapytałeś kto jest i byłem ja Nie ma to jak zrobić st pędząc autostradą nad morze przy predkości 155 km/h i jeszcze wysylać zdjęcia z drogi ... ps. mnie zysk się podoba ! po primo - zysk na pół bo dwóch uczestników lotu, po secundo - jeszcze z całego zysku do konca roku ja biore w sojuszu 25 % zysku z każdego st (zgodnie z ustalonymi zasadami) więć : żyć nie umierać Przy okazji pozdrawiam całą brać zakonników oraz dostawców wysokooktanowego paliwka ! AVE TEMPLARS ! …
-
Bladas [TEMPLARS_1] & justvroum [TEMPLARS_1] vs. inker [KOMORNIC] ~ 12610.59%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postehhh, wstaje rano a tu takie CUDA Józek, jak Tu mi teraz zaimponowaleś ! na początek to dziekuje za pozdrowienia i ciesze się że udało mi się Ciebie zmobilizować ! procent ZACNY ! zysk też ! - na dobrym, mocnym i znanym sojuszu - więc SUPER ! Ja w sumie poszedlem spac o 2 w nocy bo na szkoleniu jestem więc trzeba bylo dzwonic, dalbym rade sonde podpiąć...no ale nie będe wchodził na siłe w kompetencje nauczycielskie jak mlodego szkolisz - niech sie uczy :p A co do zysku to standartowo, do mnie 25…
-
no ujdzie a gdzie tytanowo-uranowe sondy Sputnika w locie ? GRATKI ST ! Obrońcy odbudowy
-
Bladas [TEMPLARS_1] & aduch [TEMPLARS_1] & Tajniak [TEMPLARS_1] & RYBKA [TEMPLARS_1] vs. grzegoski [CoEU] ~ 4399.58%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postno pany ! W zwiazku z tym ze ja ponioslem największe straty (liczba wysłanycch statków do liczby straconych , 1 do 1) to mi przypada ponad 25 łupu z tego starcia co do reszty to...Józek jesteś debeściak ludzi ściągasz z kibli bo st najważniejsze
-
Bladas [TEMPLARS_1] & justvroum [TEMPLARS_1] vs. Virusek [TRV] ~ 2669.99%
RYBKA79 - - Starcia U68
Postno EXTRA Bladasku ! Życzę kolejnych tak owocnych nocek ! Jaak coś to dzwoń śmiało ku chwale Templars!