Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-176 z 176.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
116) ACS; Goku, Seth, Ama [IRON], markus [MG42], Protoss vs Marcus [WIP] - 369507,5% TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
offline - - Hall of Fame
PostWIP do piachu Ekipie złomującej mega graty. Bardzo cieszy mnie ten RW. Pewnie się chłopak popłakał jak to zobaczył
-
ACS; knapik i GitKOles [BOS], obibok i Poranek Poety [HRB], DesertFox [EDT] vs mise i Id17 i SlodkaFuria i Eric Clapton i Spiele [CAZADOR] - 56410,05% ToP 1 ACS -Obrona
offline - - Hall of Fame
PostCytat od Igła: „Widzę najwięcej morde drą największe skille, Eric Clapton który nic nie potrafi i królowa sondowego spamu SłitA, nauczcie się grac a dopiero się bierzcie za pyskówki Obu stronom szczery Szoszon za chęci rozbicia przeciwnika ;)” Analogicznie to samo mógłbym napisać, tylko to już się na prawdę nudne robi. Gratulacje dla agresorów, żeby spamu nie było.
-
ACS; knapik i GitKOles [BOS], obibok i Poranek Poety [HRB], DesertFox [EDT] vs mise i Id17 i SlodkaFuria i Eric Clapton i Spiele [CAZADOR] - 56410,05% ToP 1 ACS -Obrona
offline - - Hall of Fame
PostCytat od Harry88: „no cóż % kupiony za pieniądze bo gdyby nie kasa to rw było by z zyskiem dla atakujących gratulacje należą się tylko dla agresorów za to że pokazali że mają jaja A sojusz CAZADOR powinien zmienić sobie logo z wilkora Starków na lwa Lanisterów :D” Cytat od Harry88: „no cóż % kupiony za pieniądze bo gdyby nie kasa to rw było by z zyskiem dla atakujących gratulacje należą się tylko dla agresorów za to że pokazali że mają jaja A sojusz CAZADOR powinien zmienić sobie logo z wilkora …
-
offline - - Hall of Fame
PostCytat od Avinashi: „Cytat od [k.e.]MORT: „zastanawia mnie ilość LDL L.laser 191.411” a nad czym się tu zastanawiać? odpowiedź jest bardzo prosta - wydał sporo kasy na anty i stąd taki efekt, do tego kolejne tyle na anty recki bo z 1,5k zrobiło mu się nagle około 15k recków... Gratki i SzO jednak idą dla atakujących, bo potrafią się bawić, a obrońcy... cóż gdyby nie $$$ nic byście nie zdziałali ;]” A moony jak mi namiętnie skanujesz to bez komandora . A jak go masz to pewnie za darmochę. I na pew…
-
offline - - Hall of Fame
PostDziękuję za akcję zarówno agresorom jak i stronie broniącej, po której byłem. W zasadzie wyszedłem na tym na duży minus, ale chociaż % jest konkretny. Trzeba będzie zaczać farmić idlerów Top 1 ACS który długo nie będzie pobity. St nr 2 na Vega 131 na ogame.pl
-
TOP 1 ACS; PIOTR WITCZAK i cichylowca i cichyPL i WinneR i Galaktyczny_Rolnik [WIP] vs KIC [MG42] - 351347,16% + zbiórka
offline - - Hall of Fame
PostDzięki Fabiano za linka. Dorwaliście ładne stado KIC'a. Bitwa bardzo konkretna. Broda się załamał pewnie.
-
Cytat od kaper1: „Cytat od offline.3: „We dwóch z mazim nie potrafili konta upilnować. Hmmm weźcie następnego zasiadacza ” Nie dość, że z liczebnikami zbiorowymi na bakier, to jeszcze zapewne niedoinformowany jesteś. ” Taka euforia mnie dopadła po tym RW, że w tamtym momencie ze wszystkim mogłem być na bakier Dwoje, troje, dwóch, trzech ... Jedno jest pewne dwoili się i troili i nic z tego nie wyszło. Graty dla nielubianego ZS, za candy.