Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 176.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Guderian [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] vs. polek [COMA] ~ 48361.52%
offline - - Starcia U68
PostBunkier przeorany z zyskiem. Graty.
-
Selavi [MAMMAMIA] & BuShMaN_u1 [MAMMAMIA] & Guderian [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] vs. MakeOgameGreatAgain [GGE] ~ 31987.96% HATTRICK PB
offline - - Starcia U68
PostObrońca nie czyni ogame znów wielkim. Graty.
-
Selavi [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] & Guderian [MAMMAMIA] vs. Eogen Mc [GGE] ~ 2620%
offline - - Starcia U68
PostGratki. Czujna falanga
-
Guderian [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] & MrokChwili [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] vs. G2Roki [HQ] ~ 104751.94% chyba pb
offline - - Starcia U68
PostAle surki żeś przytulił. Gratki. Obrońca ładnie Cię pozdrowił
-
PPG [AVALON] & Generalo [AVALON] vs. NewForfiter [MAMMAMIA] & Guderian [MAMMAMIA] ~ 120629.94% OBRONA
offline - - Starcia U68
PostGratulacje, niezłe floty poszły w piach. Akcja też ciekawa. Dzięki za linka, jak i kolejnych owocnych życzę.
-
ST nr 162 na ogame.pl Obrońca pogratulował. Zostało mu trochę statków, więc odbudowa na pewno będzie. MarzeniePedofila 21.04.2020 09:00:14 cala noc farmilem i przymknalem oko Ja i @Schneemann dziękujemy graczowi @szturman za brakujące recyklery. @Schneemann pozdrawia: sojusz [P E] i Lady Bombka, która grała na U Leda. @offline pozdrawia: @Wrum , @69DemoN69 ,sojusz [MAMMA MIA] z U68, sojusz [GoT] z Octans Dnia 21-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schneemann [P E] __…
-
offline [GoT] vs. 1SET1 [MAG] ~ 665.12% Dnia 18-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor offline [GoT] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.500 Pancernik 5.076 _________________________________________ Obrońca 1SET1 [MAG] ________________________________________________ Mały transporter 2.434 Duży transporter 3.770 Lekki myśliwiec 3.203 Ciężki myśliwiec 1.501 Krążownik 505 Okręt wojenny 134 Recykler 100 Sonda szpiegowska 5.306 Satelita słoneczn…
-
ST nr 161 na ogame.pl BFS na planecie. Lot przez ponad 70 us Pozdrawiam: sojusz [GoT] graczy: @Wrum @aduch i sojusz [MAMMAMIA] z U68 Dnia 13-04-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor offline [GoT] ________________________________________________ Recykler 1 Okręt wojenny 1.431 Pancernik 3.299 Ciężki myśliwiec 9.190 Krążownik 1.562 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Odddam12 [UoS] ________________________________________________ Mały transp…
-
Debiut na tym Uni, jakiś zysk nawet jest. Pozdrawiam sojusz, @Wrum oraz @InsomniaUS ST nr 160 na ogame.pl #1 offline [GoT] vs. Professor [Jedi_T] ~ 942.72% Dnia 12-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor offline [GoT] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 75.000 Mały transporter 10.000 Krążownik 1.600 Okręt wojenny 1.400 Pancernik 1.900 _________________________________________ Obrońca Professor [Jedi_T] ________________________________________…
-
Nawa Uni: U70 • prędkość ekonomii 7x (produkcja surowców, budowa budynków, stocznie) • prędkość badań 14x • prędkość flot 1x (czas lotu, czas użycia teleportu, rakiety międzyplanetarne) • 70% złomu ze zniszczonych statków trafi na pole zniszczeń • 50% współczynnik zużycia deuteru • 9 galaktyk 1-499 • ładowność sond szpiegowskich • BRAK ACS • +30 pól
-
Rozmówki u68
PostZałożyłem sobie konto na Waszym Uni i będę grał od zera Więc wracam z powrotem
-
mST nr 2 offline [TEMPLARS] vs. Iminical [Gothic] ~ 2.38% Dnia 26-11-2019 08:38:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor offline [TEMPLARS] ________________________________________________ Krążownik 30 _________________________________________ Obrońca Iminical [Gothic] ________________________________________________ Duży transporter 6 Krążownik 11 _________________________________________ Po bitwie... Agresor offline [TEMPLARS] ________________________________________________ Krążowni…
-
mST nr 1. Gracz o 500 pozycji wyżej niż ja. offline [TEMPLARS] vs. Kaarolowy [P-16] ~ 9.43% Dnia 26-11-2019 18:09:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor offline [TEMPLARS] ________________________________________________ Krążownik 85 _________________________________________ Obrońca Kaarolowy [P-16] ________________________________________________ Mały transporter 17 Duży transporter 110 Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 11 Sonda szpiegowska 9 Satelita słoneczny 20 Lekkie działo la…
-
Rozmówki u68
PostCytat od Ten Keyra: „Cytat od $whoami: „Cytat od offline: „Dzisiaj skończyłem półroczną przygodę z U68. Bardzo dziękuję za grę. Konto wróciło z powrotem do sojuszu i ma (u). Powodzenia wszystkim na U68. ” Szkoda kolejnego wybitnego gracza, który odchodzi. Miejmy nadzieję że kiedyś wrócisz. ” Może nie powinienem się odzywać, ale jedno mnie trapi. Jaka tu wybitność Pana offline była? Mamy już takiego jednego wybitnego johna i chyba nie potrzeba nam więcej. ” Nie byłem po przegranej stronie w ST, s…
-
Rozmówki u68
PostDzisiaj skończyłem półroczną przygodę z U68. Bardzo dziękuję za grę. Konto wróciło z powrotem do sojuszu i ma (u). Powodzenia wszystkim na U68.